21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Budget-hez képest nem is annyira occsó!! :(
  • cloud.strife
    Blue-ray, HD-DVD soká lesz még, addíg simán jó egy NS92-es!! :)
  • Number One
    idáig én is el juttotam...mondom! már csak venni kell eggyett(khm khm 200 rongy);)
  • Johnny23
    ...már hogyne lenne S -ből 32-es,nézd meg a Sony.hu-n

...én nem is akarom rákötni a PC-t ;)

• [Jakuza]
    Ki vesz manapsag mar ilyet, amikor van 180K-ert zsebprojector is. :PPP

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=30352&count29=1

• Laza
    Ezzel a TV-vel csak 1 baj van, meghozza hogy nincs rajta D-sub (PC) bemenet.
    A HDMI meg ugyebar az LCD Tv-knel nem tamogatja a PC DVI jelet.
    CSAK a Bravia 'S' tipusokon van, de abbol meg nincs 32"-os, a 'V'-bol van 32"-os, de azon meg nincs PC bemenet. A 'W'-bol meg csak par nagyobb meret van, szinten PC bemenet nelkul.
  • Laza
    Mar minden normalis LCD Tv-n van HDMI csatlakozas (pl az en Samsung LE32R51B is van).
  • Number One
    mar csak egy HDMI/DVI aljzattal rendelkezo LCD-t kene beszerezni:DD
  • NormalisEmber
    Legolcsóbb hdmi/dvi-s játszó : Oppo OPDV971H
    link : link
  • pauly
    Szerintem meg egy tv se ér 500 e-t :)
  • Number One
    bluray és hd dvd-éket még nem gyártanak a Pioneer fogja kiadni az első olvasó/író BLU-RAY player-t.
  • Johnny23
    igen én is azon gondolkoztam (DVP-NS92) és van rajta HDMI is,DE mivan ezekkel a HD-DVD ill. BlueRay lemezekkel??...ezeket nem jácca, bár ezeket állitolag még nemis gyártyák,azonban igazán csucs kép/áttörés azt hallottam ezeken (40-50GB) lesznek/vannak !!!!

...tehát most eza dilemma,mert ha mondjuk 1/2 év mulvabeindulnak ezek,akkor másik DVD lejátszót kéne venni!
  • cloud.strife
    Sztem nem éri meg 500e-ret kiadni egy elavultnak mondott technikáért..... :(
  • cloud.strife
    Szia!

A Sony DVP-NS52-es egy jó választás, mindent olvas és van rajta komponens kimenet. Nagyobb felbontást csak HDMI kimenetes, felbontásnövelő DVD játszóval tudsz elérni (DVP-NS92), jelenleg még kicsit borsos áron. Bár a TV árához képest utóbbi nem is olyan drága!! :)))
  • wasab33
    hello!

róla
    mit gondoltok? ha esetleg tudtok vmi hasonlót esetleg jobbat 500e körül(nem muszály plazma) akkor plz írjátok le

köszi
  • Johnny23
    sziasztok!

na megvan az uj tv! V32A11 (DVB tuneres!)

szuper!!!!!

...az lenne a kérdésem,hogy mivel viszont még a régi "gagyi" DVD leátszom van,mivel tudok legjobb minőséget elérni ? -scart v. -kompozit összekötéssel ?? melyik tud nagyobb felbontást???

• Hysteria

A digitális televíziózás mobilizálódik. A DVB-T segítségével ez persze nem nehéz. Csupán a megfelelő készülék hiányzott, mostanáig. Azonban itt a Xoro HSD 7500. Egy hordozható, 10"-os (25 cm-es) LCD-televízió, DVB-T-tunerrel, antennával és EPG-vel (elektronikus programfüzet). És ez még nem minden. Az elülső oldalon egy slot-in DVD-lejátszó is található (típus: Lite-On). Így a Xoro-televízió egyúttal egy hordozható DVD-lejátszó is egyben.

A DVB-T mottója: televíziózás mindenhol. Aki azonban már próbálta utazáskor magával vinni a DVB-T-vevőjét, az tudja, hogy a teljesítmény bőven hagyott kívánnivalót maga után. Most, hogy közeledik a foci-VB, a hordozható TV-kkel különösen jól járunk. A HSD 7500 megbízható társ a vonaton, a parkban, a strandon vagy az irodában. A könnyű súlyú (1,2 kg) készülék a pénztárcánkat sem terheli meg: mindössze 499 euró (javasolt fogyasztói ár).

Nemsokára kapható lesz boltokban is. Sztem 449 euroért ajándék. Van rajt fasza 1300*750 es LCD kijelzo tud lejatszani DVT-B -t (Digitális műsor) És analóg antennás adást is.Van benne EPG és minden ami kell

Szerintetek megéri?
    esetleg vki ezért az árért tud jobb hordozható tvt ajánlani? :)
  • Punker
    itthon igen.
  • Johnny23
    szóval összegezve:

-akkor HDs adás (demég digitális is alig,1ébként mi a különbség? felbontás?) még kis hazánkban nem elérhető 1jo darabig,megasztán ugyis dekoder kell hozzá

-a HD Ready TVk felbontásra még nemis tudják az 1080i -t (bár láátam ilyet csak azokat nem forgalmazzáák még itt,ráadásul méregdrága)

-HDs DVD lejátszót ugyan már lehet kapni csak filmet nem !! (ez marah jo ,akkor meg minek??)

rgo hülyeség most venni HDs tv-t/DVD-t ??????!!!!!
  • Punker
    HD-s filmeket nézzhetsz HD-s adókon, megsúgom itthon nem fogsz találni.
  • Johnny23
    ..nah márcsak az nem világos ,hogy ugye a HD felbontás:

1920x1080 = 1080p

de az lcd 1366x768 at tud max.,namost akkor ugye lekonvertálja a sajátjára,de ez minőségromláshoz is vezet,nem?

HDs filmeket honnan lehet beszerezni ?
  • Johnny23
    ah most olvasom a 2uj szabvány:

- HD-DVD
    - Blue Ray
  • Johnny23
    akkor ahhoz a minőséghez olyan (direkt HDs) DVD filmet kell venni ??

Árulnak 1általán már ilyet nálunk?? (ha igen hol? mennyibe kerül 1 film?)
  • Punker
    DVD felbontása 712*576 (ha jól emlékszek) szal kétlem hogy feljavulna.
  • Johnny23
    Hali mindenki!

Ugy néz ki lesz 1 Sony KLV32

..a kérdés,hogy ha van hozzá HDs DVDm is ,akkor az összes DVDfilm HD minőségben (mint a demo-k az üzletben) fog megjelenni ???
  • Johnny23
    leegyszerűsitve a kérdés még mindig számomra nyilt :

S v. V széria ??? (miért?)

(nemhiszem el,hogy a V azért drágább 80k-val mert fekete,vminek kell még itt lennie)

válaszokat előre is thx.
  • Hysteria

A digitális televíziózás mobilizálódik. A DVB-T segítségével ez persze nem nehéz. Csupán a megfelelő készülék hiányzott, mostanáig. Azonban itt a Xoro HSD 7500. Egy hordozható, 10"-os (25 cm-es) LCD-televízió, DVB-T-tunerrel, antennával és EPG-vel (elektronikus programfüzet). És ez még nem minden. Az elülső oldalon egy slot-in DVD-lejátszó is található (típus: Lite-On). Így a Xoro-televízió egyúttal egy hordozható DVD-lejátszó is egyben.

A DVB-T mottója: televíziózás mindenhol. Aki azonban már próbálta utazáskor magával vinni a DVB-T-vevőjét, az tudja, hogy a teljesítmény bőven hagyott kívánnivalót maga után. Most, hogy közeledik a foci-VB, a hordozható TV-kkel különösen jól járunk. A HSD 7500 megbízható társ a vonaton, a parkban, a strandon vagy az irodában. A könnyű súlyú (1,2 kg) készülék a pénztárcánkat sem terheli meg: mindössze 499 euró (javasolt fogyasztói ár).

Nemsokára kapható lesz boltokban is. Sztem 449 euroért ajándék. Van rajt fasza 1300*750 es LCD kijelzo tud lejatszani DVT-B -t (Digitális műsor) És analóg antennás adást is.Van benne EPG és minden ami kell

esetleg vki ezért az árért tud jobb hordozható tvt ajánlani? :)
  • Hysteria
    jaaa :)
  • guardian hero
    Úgy tűnik, mégsem kell öt évet várni:

http://www.sg.hu/cikkek/41279
  • Hysteria
    majd ha 5év mulva magyarorszagon is digitáis llesz a musorsugárzás akko nemkell kérned a szolgtáltatotol ien kis digitális dobozt :)(ez asszem csak az upcnél meg az antennás szolgáltatoknál kell) KábelTVnél nem sztem a V tipusu jobban megéri
  • Johnny23
    ténleg 1ébként mennyire fontos,hogy benne van-e ez a "DIGITÁLIS tuner" v. sem ???!

...a mindentit még mindig nem tudok dönteni (#151)

..ez a magyar nyelvű menü hiány nem is "megzavart" (őszintén szolva nemértem miért nincs benne!...GRRRRRR)

• Johnny23
    ja sorry,az a S32A11e !!!

..nah basssz
  • Johnny23
    igen,de az S32A11-be benne van ez a digitális tuner v. mi!!

(1ébként van benne magyar menü is,most néztem a sony.de-oldal irja!)
  • PyRex
    LCD, mert abból kapsz 1366x768-ast is, míg plazmából csak 848x480-ast vagy 1024x768-ast. Plazmát (ha fontos a HD - szerintem igen), azt 1 millió fölött érdemes. Már akinek megér annyit.
  • Hysteria
    haver kérdi
  • Hysteria
    amugy szerintetek mit érdemesebb venni 500é LCD vagy PLAZMA?
  • Hysteria
    UPC nélmukodik ismerosnek is SOny tv je van az ossze csatornát mutatja h mi megy
  • Hysteria
    lol defos :)
  • gergod
    Igazából olyanra kellene törekedni, amin nemcsak hdmi van, hanem dvi bemenet is.

Hyst3ria: magyarországban még nem működik ez a szolgáltatás, tehát nem fogod látni a tv műsort. Még úgy 3-5 évig
  • PyRex
    Jó hogy olyat ajánlasz másnak, ami nálad sem működik :DDDDDDDDD