21171
LCD - Plazma
  • Shan
    #1664 a megoldás, öcsém! Igaza van PyRex-nek, 5 sorral kellett volna lejjebb húznod azt a kib.szott gördítősávot. Amúgy úgy látom te lettél tiszta ideg, ő nem szidott...
  • PyRex
    ...
  • Brankley
    miért milesz? csak nem beindulsz, nethuszár?
  • PyRex
    1. A korod alapján kettőnk közül max. te vagy a gyerek.
    2. Vegyél vissza a személyeskedésből mert megjárod.
  • Brankley
    na nemkell felkapni a vizet hülyegyerek. vagy nemkell ugatni.
  • PyRex
    http://www.sg.hu/cikkek/49621/ces_a_sony_jovore_varja_az_oled_televiziokat
  • PyRex
    TÉNYLEG KÉPTELEN VAGY LEGALÁBB 5 HOZZÁSZÓLÁST VISSZAOLVASNI?
  • Brankley
    kép a képben miért csak ugy megy, ha pc van rádugva a tv-re? :/
  • loga
    Tedd full képernyőre és akkor nem látszik.
  • mrzed001
    Megkérdezhetem, hogy te mennyiért vetted? Mi még május elején vettük.
    Én még dec. végén vettem 177 + ÁFÁ-ért, most már csak 166+ÁFA a pcland.hu-nál

Tévénél nállam semmi áttünés nem volt, scart-ot eddig nem használtam (és nem is tervezem :))

A képe csodaszép tűéles ... csak 2 apró gond van vele:
    nem hiba, csakhát a 16:9 miatt a normál 4:3-as adást vagy széthúzatod, vagy levágatod (akkor szürke, és nem fekete keret lesz körülötte), vagy zoomoltatod ... szóval én már azt várom hogy ne csak a német RTL jöjjön 16:9-ben :)
    kép a képben funkciónál nem lehet szabályozni, hogy az elöl-hátul levő hangerejéből melyikből mennyit adjon (csak az elöl lévőt adja)
    Több hibát eddig isten bizony nem sikerült felfedeznem benne
  • desigo
    http://hu.wikipedia.org/wiki/HDTV
  • Brankley
    Hali!
    Lenne 2 kérdésem. Mi az a HDTV? :) És az LCD TV-n miért nem tükröződik az ablak hátulról, mint a normál tv-n?
  • PyRex
    Ez azt jelenti, hogy egy (azaz 1) darab tunerrel rendelkezik a tv és a PIP (kép a képben) funkció csak akkor működik, ha mondjuk a HDMI bemenetre kötsz egy ezsközt (tehát pl. meg tudod csinálni, hogy egy adott tv csatorna képe kitölti teljesen a képernyőt és mellette kis ablakban dvd-t nézel, vagy akár a számítógéped képét, de nem tudod megcsinálni ugyanezt 2 tv csatornával, mert csak egy tuner van a készülékben).
  • PyRex
    Hmm, kb. egy ilyet írtam volna erre vissza:

"Tisztelt Végh Zoltán (úr?).

Szerintem az Ön édesanyja most nagyon csuklik (bár nem tehet a fia taplóságáról).

Tisztelettel:
    XY"

Najó ez persze csak poén, de azért hihetetlen, hogy az ember vesz több százezerért valamit és utána még őt nézik hülyének...
  • REALista
    Szasztok!
    Nem rég vettem egy ilyen TV-t és most olvasom hogy "1 tuneres PIP (csak PC és HDMI alatt)"!Valaki megtudná mondani hogy ez mit is jelent???:D
    Eddig azt hittem hogy nem lehet használni a PIP funkciót mert a menüben vmiért nem lehetett kiválasztani!
  • AndrewCB
    Nade nem adtam fel! Elmentem Media Markt-ba és megnéztem ezt a tipusú LCD-t és a többi 50 félét, ami ki van állítva! Még a legocskább noname sem volt ilyen. Beszéltem egy eladóval, aki ilyenről még nem is hallott, h ilyen lenne egy TFT, sőt, hogy ez normélis lenne! :D

Eztán vissza Photo Hall, 1 órás anyázás a boltvezetővel, utána csere egy készülékre. Így lett egy SONY-m. Életemben nem volt még. Mindig is Pana rajongó voltam! :D

Viszont olyan kedvességet tapasztaltam MM-ban, amire nem számítottam! A srác, miután elmeséltem mi történt és mit tudok választani, megfogta a 2 féle TV-t (Pana és Sony) és egymásmellé rakta nekem és az összes sbeállítást, összehasonlítást megcsinálta nekem úgy, h tudta semmit nem fogok venni náluk! Tényleg nem hittem el! Nagyon jól esett a hozzáállása!

Szóval, most Sonyt nézek és nagyon meg vagyok vele elégedve! A 6 évvel ezelőtti Pana videómmal is összhangba került, letöltötte automatikusan a programbeállítást!

És nektek is köszönöm a segítséget! Megérte szenvedni érte!
  • AndrewCB
    Ismét bebizonyosodott, h Magyarországon vagyunk!

Samsung LCD szervíz, Oktogon:

Tisztelt Ügyfelünk.

Szerintem ez a jelenség nem hiba.

Tisztelettel:
    Végh Zoltán

Megsem próbálták valahogy elmagyarázni vagy tanácsot adni. Ennyire telt tőlük!
  • PyRex
    Nem akarlak jobban elkeseríteni, de ez elég gáz. Szerintem típus"hiba", azaz ennél a típusnál ez látszódni is fog. Válassz inkább egy másikat.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy meg próbálj ki egyet ott helyben csere előtt, ha az is xar, akkor max. más típussal úszod meg! Vidd a fényképeket is, ha nem hinnének neked! Én is úgy vettem az enyémet még január után, hogy jóakul megnéztük mit tud.
  • Sir Quno Jedi
    Verőfényes filmeket kell nézni! :D De amúgy ez tényleg gáz. Nekem le26R51 van, az nem produkál nekem ilyesmit (szerencsére), sőt elég homogén a háttérvilágítás, nem lehet rá panaszom.
  • AndrewCB
    Addig nem látszik, míg nem jön egy estés jelenet a filmben! :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost ha pl. teljes képernyőn bambulnád a filmet, ez egyáltalán fel sem tűnne neked. Tüneti kezelésnek nem rossz! :D
  • AndrewCB
    Ez pont így látszódik, mint a képeken sajnos.
  • guardian hero
    Az én tévémen is van ilyen, az LCD-knek általában nem teljesen egyenletes a háttérvilágítása, bár ennyire szerintem nem kellene látszódnia. Mondjuk így a képekből nehéz ítélni, de ha téged zavar, nyugodtan vidd vissza, esetleg próbáld visszakérni az árát és válassz másik modellt (persze előtte nézd meg, hogy annál nem jelentkezik-e ilyesmi.)
  • AndrewCB
    Sziasztok!

SOS kérdésem lenne!

Vettem egy Samsung LE32S71-es készüléket. 4 sarkában fehér fény van. Ez már a második ilyen TV, mert egyszer -e miatt már kicseréltettem, de az új is ilyen! Én baszok el valamit? Vagy ennyire nincs szerencsém? Vagy ez normális??

A hangfalakat elvittem a közeléből, az nem zavarhat be. Esetleg lehet mástól?

Várom a válaszokat, mert ma még 72 órán belül vagyok!

• bayernmunich
    köszönöm szépen
  • Munch
    Árcsökkenés lesz, konzolhoz/pc-hez a sokáig ugyanaz a kép megjelenítése miatt LCD-t vegyél. Plazmába ilyenek beégnek.
  • bayernmunich
    hello
    segítsgére lenne szükségem. közeljövőben tervezek venni x360-t vagy ps3-t és szeretnék hozzá egy tv-t. (illetve a pc-met is rákötném) két kérdésem lenne: lcd vagy plazma? (én egyébként lcd-felé tendálok, a nagyobb felbontás miatt, bár hasonló árkategóriában kisebb képátlójút lehet csak kapni) a másik meg hogy érdemes-e várni még néhány hónapot, lesz jelentős árcsökkenés? köszönöm előre is a segítséget
  • chalezlopez
    Szerintem jó vétel lenne...én is szemezgetek vele...
  • JimKirk
    Sziasztok!

Errol a tv-rol mi a velemenyetek?
    A #1622-es hozzaszolasomban leirtam, hogy mik lennenek az elvarasaink!
  • guardian hero
    Sony KDF-E50A11 Bravia 3LCD televízió

Ez szerintetek natívban tudja a 720p-t? Mennyibe kerülhet egy ilyen kb?
  • guardian hero
    Rá tudod, de tökmindegy, milyen videokártyád van, direktben VGA kábel megy a boxból a monitorba (ezt a kábelt külön kell megvenni).
  • Tikal #1644
    a monitoromra is rá tudom kötni a zxbox-ot igaz? a kártyámon van dvi csatlakozo, az kell, igaz, amugy egy asus7600gs silent....
  • Tikal #1643
    aha, kösz.
  • guardian hero
    Ha X360-hoz akarod használni, akkor viszont felesleges 300e-et kiadni érte. A drágábbak főleg abban jobbak, hogy mindenféle képjavító technológiával próbálják elérni, hogy ne legyen annyira fos a sima tévé képe rajta.
    Az X HD komponens jele viszont egy U sorozatú Bravián is ugyanolyan gyönyörű, mint a drágábbakon. Ez meg a hivatalos nagykerben is 240e (32"). Nekem is ilyen van, csak 26-osban, mert monitornak is azt használom, és egy méterről nézve bőven elég :)
    Samsungból vagy LG-ből pedig még valószínűleg olcsóbban is kifoghatsz hasonlóan jó típusokat.
  • Tikal #1641
    végulis én is csak az xbox360 miatt szeretnék egyet, de azt hiszem várok még egy kicsit, talán esnek még az árak, remélem :)
  • guardian hero
    DVD-re is inkább képcsöveset vennék, vagy plazmát.
  • guardian hero
    Én PC monitornak és XBox360-hoz vettem.

Amúgy meg a legtöbb agymosott lúzer bevásárlózombi csak a médiából ömlő parasztvakítás miatt veszi meg. Mint az a csóringer jómunkásember a teszkóban, aki pont előttem intézte a 20"-os noname 100eFt-os LCD tévéjének a gariját... A hülyéje olyan szuper 29"-os képcsöveset vehetett volna ennyiért, hogy a pofája leszakadna a látványtól, ehelyett megvette a semmirenemvaló szart...
  • Tikal #1638
    hát ez még nem sok minden, mert a dvd filmek se sokkal csinosabbak rajta nemde?
    82cm-s tv-t meg nem akarok az asztalom felett, kicsit nagy lenne igy 1méterről... :)
    napi egy film megnézésért vesznek 300ért LCD-t? nekem ez még nem ok, talán mert nincs annyi zsém :D
  • Sir Quno Jedi
    Vagy használ hozzá PC-t, vagy DVD-ket néz rajta, vagy... Nahát, mennyi mindent lehet vele csinálni?! :D