21171
LCD - Plazma
-
patiang #3156 Bár a következő reklámízűnek tűnik, de a Pana plazma-t, és LCD-t is gyárt.
Az un beégési effektus teljesen a múlté.
A tavalyi EISA-t egy LG plazma vitte el, beépített wincsivel.
A német teszt magazinokban általában a Panasonic a referencia.
Sony is jó, csak az a baj, hogy ott az ár 20%-a a név.
plazma vs LCD -
micilacko #3155 ki tudja?
Mi a különbség a sony U és P széria között?? Elvileg a P-ben már a teljes BRAVIA ENGINE van.. s panel?? au-optronics v. sony??
köszi
-
#3154 Ezt szeretem, végre egy tesztelő vásárló!!! :)))))
Nem akarom felhozni a Csamcsunnak kapcsolatos véleményemet (mer abból megint flame lesz...:) de nekem folyamatosan ilyen tapasztalataim vannak, mostanában márcsak voltak, mert már nem árulunk eme becses márkából tv-ket :) -
micilacko #3153 Ja . És a 37S62B-nél elő -elő jöttek valami véletlenszerűen 1-2 pixel nagyságú hibák, zavarok, egész más színű kis pici valamik.. Ilyen van? Vagy csak az egy hibás TV volt?? Kint volt vagy 15 db TV 1 falon, s csak abból a 37S62-ből..A 37R72-ből nem .. Érdekes... -
micilacko #3152 Sziasztok
3-4 napja voltam a euronics--ban, s ott volt kirakva sony32u2000, Samsung 32S81 és 2 32-es LG... A samu és a sony képe kimagaslott.. DVD-ről mentek.. Utánna szerencsére épp adás reklám vége volt, s jött a fekete szünet.. a 2 lg szürkés volt.. A Samu meglepetésemre még világosabb szürke... A sony meg koromfekete a többihez képest. Tudom, hogy alapmodell, meg sokan köpködik, de a legszebb volt a 4- TV közül..
Ma voltam a MM-ban. Volt egymás alatt Sony40u2000 és samsung 40S81.. DVD-rőm mindkettő OK volt.. Hang.. A sony nem volt hifi, de egész jó volt.. A samu meg mint a piaci 2x100W feliratú 2 ceruzaelemről menő "hifi".. Szánalmas. ráemeltem a mélyet, VH1 vagy VIVA volt zenével, s olyan szánalmasan kopogott, hogy komolyan mondom szégyeltem... Aztán átkapcsoltam sima TV-re, ími nekem a legfontosabb.. Sajna a kábelTV-jük szánalmasan gyenge volt (valószínű az elosztó erősítő). .Minden adás tök gyenge volt, s rengeteg szellemkép.. Nem is értettem... A sony képe elég szar volt, bár csak 1-2 m-ről néztem (nem volt több hely).. Vagyis azt gondoltam, tök szar.. Egészen addig, amíg a samsungot megnéztem (majd a 37S62B-t).. HUH A samsung még szarabb volt.. de sokkal.. Bár szerintem a samsung küzdött a jobb képért, csak annyira szar volt a jel, hogy nem volt esélye..
Kérdésem Jól láttam a helyzetet? Vagy csak becsaptak a beállítások? Bár a hangnál biztosan nem, mert azt állígattam mély-magas, és hangképeket is.. A hangban a samsung ővön aluli.. Még anno a 72cm-es TV-kben is olyan gyenge hangban, hogy fáj...
Kérdésem.. sajna a samu olcsóbb, meg az van sok is eladó olcsóbban... Ha jó a jel.. Felnő a sony 40u2000-hez a képe?? Tudom, soak szerint a samu a jobb, de amit eddig láttam, az alapján még hasonló szintnek se nevezném, de persze tudom, a beállítások stb becsaphatnak.. Jó jelnél a samu jó lesz, vagy a sony akkor is jobb??
előre is köszi...
-
#3151 "Ilyenkor van az, hogy csóróbb vevő megnézi a Sony-t, sóhajt egyet és vesz valai Samut vagy LG-t, de abból is valami régi kifutót, mert az ólcsó ..."
:)))))))))) Ez van, kinek a papp, kinek ameddig a takaró ér.... :))))) -
#3150 Igen, most fog jönni a W3000 végű, állítólag nagyon jó árban, de a V3000 modell is full HD lessz..... :) mégolcsóbban... :) -
#3149 Azér elég nagy xarba lennénk, ha bemebbénk az autószalonba, aztán aszondanák, hogy a nagy átlag 1100cm3-s autót vesz, úgyhogy csak azt kapni, meg a 3 ajtós olcsóbb ,csk azt gyártjuk..... :)
Nem hülyék a Sony-nál elhihetetitek, egyre erősödik már eladott db számban is a Bravia márka, úgyhogy jól csinálják..... :) (hálistennek, mer ebből (is) élek... :) -
FFX #3148 remélem azért hogy 1-2 év múlva már a full hd tv -k is olyan 300e körül lesznek kaphatók 42" méretben. -
Inquisitor #3147 Láttam valami W2500 végűt, azt hiszem 42 vagy 43"-os Braviát. Full HD. Nagyon szép képe van, csak hát fél milla. (De ha jól sejtem kisebbeken meg felesleges ilyen felbontás.)
Ilyenkor van az, hogy csóróbb vevő megnézi a Sony-t, sóhajt egyet és vesz valai Samut vagy LG-t, de abból is valami régi kifutót, mert az ólcsó ... -
#3146 Sosenem értettem a gyártók mit spirázzák?! Legyen minden méretből egy, avagy kettő, azt csókolom. -
#3145 Friss Sony infó:
Októberig bezárólag a Sony Bravia LCD televízió választéka 70 féle modellbol fog állni...... :) Nekem meg :( jajj nekem..... :)))))))))))
-
#3144 csatlakozom hozzád.... -
#3143 Ezzel nem feltétlenül értek egyet :) -
FFX #3142 de ha kevés pénz van, az is ugyanezekkel a tünetekkel jár :D
kezdünk átmenni OFF -ba. -
#3141 Meg magas cukor és magas vérnyomás, stressz és hirtelen halál...jaja... -
#3140 Általában sokan elfelejtik, hogy magas fizuval sok kötelezettség vagy sok munka jár... -
#3139 Gyorsan megbánnád. -
FFX #3138 cserélnék veled vazze :D -
#3137 Kocsit is így vettem év elején, "amíg a másik szervízben van". Miért? :D -
FFX #3136 Ja, hogy te csak úgy lazán vettél egy LCD TV amiíg a másik szervízben van ? -
#3135 Nnna, itt is megoszom veletek:
Míg szervízelődik a Hyundai HLT3210-esem, addig vettem egy LG 37LE2 LCD TV-t.
Ő az:
adatok LG link
Egyelőre nagyon faja PC-hez és TV-zésre is. -
#3134 Remélem nagyon olcsón vetted...... :( -
#3133 1024x768-as panel. gyááá... :((( -
#3132 Na ő lett az áldozat -
#3131 A viera is HD amit kinéztél? -
#3130 234-ért tudok eggyet ha érdekel... -
#3129 Sziasztok
Tv vásárlás előtt vagyok, egy 106cm-es LG lcd, vagy egy panasonic viera plazma között vacilálok.
Én a plazma mellet lennék, csak sokat játszok xbox360-al és arra azt mondják jobb az lcd!
A plazmák sem égnek már be?
Azt olvastam hogy már tartósan nem, csak 1-2 percig meglátszik esetleg valami de eltűnik.
-
#3128 én 323 centiről -
elmerfudd #3127 Toshibát!!!!
Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom. -
boomerangtv #3126 Akkor azt hiszem jobb hogy a Sony-t választottam. De plase vki mondja meg nekem hogy miért csikos a dvixnél a kép?? mert nem tom hogy a dvd lejátszó a hibás, vagy ez tényleg ilyen!? -
patiang #3125 Samsung nem hajlandó visszahívni az LCD TV-nek nagy részét, pedig gyári hibásak. Ázsiában nagyon romlott a Samsung megítélése, mióta új a mérnökgárda. -
repadda #3124 Szuper jó csajozási tippek! Csak katt a linkre!
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=56836 -
#3123 Naazééééáám... :)
ja, regisztráltam is a globalgame-n... :) -
#3122 jah :-) -
#3121 32V2500 szvsz még mindíg a top tv, 32"-ba nekem még nem mutattak jobbat, de szvsz nincs is!!! :)))
Émmeg örülök, hogy örülsz annak, hogy megörvendeztettelek egy őrülten jó TV-vel... :))))))) -
#3120 200-éééééé????? Most ment le 260-ra az ára..... -
#3119 Ha van 140-150 ezrem, akkor melyik tévét vegyem meg?????? -
micilacko #3118 kezdem unni :-)
Mi a vélemény egy 42"-os Philipsről??
5 ms
7500:1 dinamikus kontraszt?
lehet jó? -
#3117 ezt én sem vágom hogy miez most. Cheap rákötötte az S2500-re a gépét és TÖKÉLETESEN GYÖNYÖRŰ fullscreenben ment ratja a WOW :-) meg minden egyéb.
amúgy télleg odabaszós a képe. mármint a V2500-nek.
írtam, hogy eléggé gagyi a szolgáltató itt nálunk. De ettől függetlenül tetszik a kép. Tegnap néztem egy kis MGM-et. Na az nemsemmi volt:-)
PS3 sajna nem jött meg, így Cyberhome 4620ról RGBvel teszteltem a kicsikét. Beraktam előbb a SONY lemezt. Hát anno nem értettem miért nagy szám a Pattogó labdák meg a szanaszét festett/fröcskölt épület. Hát ezen a tvn rájöttem. Botrányos mennyire jók a színei!! És mint mondtam nem komponenssel volt kötve csak RGB-vel!!
Aztán néztem egy kis Star Warsot is. A klasszikus megabrutál Birodalom visszavággal. Szuper színek, és éles kép.
Aztán beraktam a Pénz beszél című Al Pacino remeket. NA hát ez volt a legdurvább. Ha valaki azt mondja nekem, hogy LCD-n lehet látni felskálázás nélkül ilyen képet DVDvel azt kiröhögöm! De ez lélegzet elállító!!
Amúgy most éppen retek klubbos híradó megy. A kép szép most is.
Remélem holnapra megjön a PS3 is (UGYE CHEAP?!?!?!) aztán hajrá :-)