21171
LCD - Plazma
-
#3356 Próbáld a képfotmátumot kapcsolgatni. Pl zoom fokozatra. Valszeg wide-on van. -
duwy #3355 Gondoltam, hogy nem a TV-vel van a gond, csak nem találtam jobb topicot. Pc-n amúgy jók a filmek. -
#3354 Szvsz nem a tv-vel van a gond.
Más tv-n, PC-n is megnézted a filmet? -
duwy #3353 Sziasztok!
Vettem egy Samsung LCD TV-t, és lenne egy problémám: ha írott DVD-ről szeretnék filmet nézni (.avi), a kép 16:9-ben mindig vízszintesen elnyújtott, torz. Az eredeti DVD-kel természetesen jó. Van valami megoldás, hogy az avikat is normálisan tudjam nézni? -
#3352 Az egész MTV-nek a flottája XD Cam, Blu-ray-re rögzítő kamera. -
#3351 Lol, szvsz megint kamumarketing. :) kövezzetek, kövezzetek... :)))))
Nemsoká lesz egy ilyen:
KDL-70X3500, ez ugye 70", HD Photo móddal, 100Hz, 24p, Led-es, meg egymillió + funkció és bruttó 8 milla indulóár. Akkor? :))))) -
#3350 Azt egyenlőre nem tudom, sajna győrben a Vidanet az egyetlen kábeles szolgáltató (monnyuk úgy tudom az is T-csoport többségi tulajdon).
Próbálgatni kellene különféle kártyaátalakítókkal (annyira nem értek ehhez, vmiféle Cryptoworks féle kártyaátalakítóval megy a tv-kbe az előfizetői kártya. Jelenleg az van, hogy sima kábeles előfizetésünk van, erre kellene digitális előfizetést vennünk amihez kapnánk egy set-top box-ot, azzal lehetne nézni a digitális adásokat. Ezzel szemben olyan adók jönnek be kártya nélkül a D-s tv-ken, amik különféle előfizetői csomagban vannak benne. :) Csak monnyuk 2 hetente eltűnnek, újrahangolás és megint bejönnek. Sőt pl az RTL klub, TV2, MTV nincs is előfizetői csomagba mégis bejön digitálisan, tehát hatalmas összevisszaság van jelenleg. Szvsz most csinálják, tesztelik, csak arról nem tudnak, hogy mi meg befogjuk ezeket. Van pl kossuth, petőfi, danubius, juventus rádió is, a D tv-nek meg van optikai kimenete..... )))) -
#3349 Majd ha felnő az IpTV... egyszer... :D -
#3348 Kiváncsi lennék arra, hogy a magyar TV-k közül hánynak van HD felbontású digitális kamerája például. ^^ -
#3347 én nem a munkám gyümölcséről beszélek. akkor te nem értetted a hasonlatot. egy mekiben dolgozó sem mondja azt, hogy aza világ legjobb kosztja, mint ahogy én a tv-ben dolgozó sem mondom azt, hogy a kereskedelmi (és egyéb) televíziókban nézhetőek a műsorok. ez egy teljesen korrekt hasonlat volt. kb. 2500 megnézett filmmel és durván 50-70 végignézett sorozattal a hátam mögött szerintem csöppet nagyobb tapasztalatom van (sajnos) mint az átlagnak. national geo persze egy jó csatorna (meg animal planet, stb.) de ennyi, mondjuk a sportot még meg tudom érteni, engem spec az sem érdekel, inkább kimegyek a szabadba és űzöm a sportot, mint a tv előtt nézzem.... :) -
#3346 részemről egyetértek .....bár a sport és a national g. jöjjön hd-ben,a többi lesz×rós... -
#3345 Attól tartok itt félreértés van.
Én a TV nézőkről beszélek, akikről a #3337-ben beszélsz.
Te most arról beszélsz, milyen véleményed van a munkád gyümölcséről.
A mekis hasonlatod szerint a #3337-et én úgy értelmezném, hogy a mekiben dolgozó lesajnálja azokat, akik mekiben esznek. ;) -
#3344 Miért szerinted aki McDonalds-ban dolgozik, azok szerint az ottani szarfosszemét, amit kaja néven forgalmaznak, az a legtáplálóbb, legegészségesebb és legfinomabb valami? -
#3343 Engem is csak a sport érdekel a tévében. De szerintem DVD-hez is jobb egy nagyképernyős SD plazma. -
#3342 Akkor meg jó véleménnyel vagy azokról, akiknek a kenyeredet köszönheted. ^^ -
#3341 Nem szállok el, foglalkozási ártalom sajnos. (5 éve a tv2-nél dolgozom :) -
#3340 Azért ennyire ne szálj el. Az átlag felhasználó nem az, aki torrentel lehúzza a kedvenc TV sorozatának legújabb, amerikában fél napja vetített epizódját, a feliratok.hu-ról lehúzza a feliratot hozzá, és nézi.
A sportimádókról már ne is szóljunk. -
Inquisitor #3339 Megnéztem a képeket és ez Singapour-i dollás lehet (S$), tehát valami 4 milla körül van "csak". ;) -
#3338 dehát ez csak 16 milla :P -
#3337 alapból nem értem azokat az embereket, akik 2007-ben TV-t néznek. Érted_ itt a dvd, lassan a hd videók is elárasztanak mindent, szinte a 3 éves is bármit le tud tölteni. Ki az az őrült, akinek az szempont, hogy a szarfos tv adások jól nézzenek ki az új tv-jén? Hát már elnézést, de KI NEM SZARJA LE?? :) -
Inquisitor #3336 The 70 inch Samsung F9 Full HD LED LCD TV has a recommended retail price of $88,888.
Valami azt súgja, hogy ez a LED-es 70"-os egy darabig még presztizs készülék lesz :D -
Inquisitor #3335 "Majd akkor lesz érdemes HDMI kimenetes kártyát venni, ha a videókártya egyben képes lesz a hangkártya feladatait is ellátni, ..."
Nos, ilyet most is kapni már. Igaz a legtöbb kártyán egy spéci DVI átalakítót kell használni, de többnyire jár a kártyához. De van natív HDMI-s is. (ATI/AMD HD2400/2600 sszéria, ill. HW gyorsítás nélkül a HD2900) -
#3334 Én komolyan nem vennék tévézésre LCD-t. Inkább legyen bazi nagy képe, jó kontrasztja, meg egyáltalán, nézzen már ki rajta valahogy a szar magyar tévéadás is, felbontás meg nem számít, HD adás itt úgysem lesz 5-10 éven belül. -
#3333 és TÉK! ;) -
#3332 lool -
#3331 107cm-es SD Plazmát :) -
szapeter #3330 Üdvözletem Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tőlettek!
82 cm képátlójú lcd tv-t szeretnék venni, csak tv nézés céljából! Az ár-érték arány viszonylatban, 150e-200e Ft közötti árban milyen tv-t tudnátok ajánlani?
Köszönettel:
SzaPeter
-
#3329 Upsz, ott a 3 pont, félreolvastam a nyitó mondatát a cikknek, sorry. -
#3328 ez sem OLED... -
#3327 Felesleges jelenleg a HDMI kimenetes kártyákat keresgélni, tökéletesen jó lesz a DVI csati DVI-HDMI kábelel való összekötéssel.
Majd akkor lesz érdemes HDMI kimenetes kártyát venni, ha a videókártya egyben képes lesz a hangkártya feladatait is ellátni, és a hangot is HDMI-n tolja majd. Ilyen videókártyáról én legalábbis jelenleg még nem tudok... -
#3326 Akkor első körben javaslom, hogy a kábeleket nézd meg, ill. ha van másik TV a háztartásban, akkor azon ellenőrizni, hogy ott is zúg-e. -
#3325 És tudja is majd kezelni a T-kábeles kártyákat? Mert azt nem tudom például, hogy erre van-e általános szabvány, vagy minden gyártónak saját kártyája van, amit a szolgáltató kódol le (lásd még T-kábel esetén csak egyféle Set Top Box). -
#3324 Ahogy Cloud is írta, ez csak technológiai verseny preztizsharc. Ami nagy szám benne, hogy ekkora OLED TV-t még senki sem készített, proto szinten sem. Ezért mondogatom azt, hogy hiába mondja azt valaki, hogy hosszú távban gondolkodik, szerintem 3-5 év múlva már olyan TV-k lesznek a piacon, amik mellett nevetségesnek fognak hatni a mostani csúcs szériák is. -
#3323 Szia!:) -
FFX #3322 ha jól tudom akkor a HDMI és a DVI között nincs sok eltérés képminőség terén, csupán abban jobb a HDMI hogy hangátvitelre is alkalmas míg a DVI csak képet képet továbbítani. -
Nihil00 #3321 Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy LG 32LC51-es TV-hez HDMI kimenetes (még elég ritka) VGA kártyát vegyek vagy ugyanazt a képet kapom DVI kimenettel is? Ha a minőség egyezik vagy minimális a különbség nem keresgélek mert tényleg ritka!!
Üdvözlettel Zoli!!
-
Nihil00 #3320 Sziasztok!!! -
#3319 Köszi, ezt jól a fejembe rágtad.
Maradok a 129 ropis Samunál, úgy vélem ennyiért talán ez a legjobb gép. Így is sokba kerül nekem, nemhogy ezután ps3-ra gyűjtök. Szóval a két gép kicsit sok és próbálok a tévén spórolni... csak óvatosan. -
#3318 Nagyon jó!:D
55cm tvhez képest tök furcsa.!:D
CSak egy zavar, h ágyból nem tudom nyomatni rendesen a boxot mert akárhogy fekszek elzsibadok egy idő után! Az lenne a jó ha lehetne venni vmi olyan fotelt aminek nincsen alja csak támlája és karfája plüsből mert akkor az ágyközepére felállítanám és rendesen hátra tudnék dölni!:D -
#3317 Akkor megoldódott. :)
És milyen a tv-d? :DDD
Amúgy érdemes a dashbord-ban a system fülnél beállítani a HDMI képet :) 1080-at ajánlom :) Gondolom nem scart-ról nyomod :))Forza2 iszonyat szép rajta :)