21171
LCD - Plazma
  • [NST]Cifu
    Attól tartok, ha nem tudsz egy hsz.-t értelmezni, akkor azon még ÉN sem segíthetek.
  • Sheltem
    Nem, nem az! Taníts kérlek olyan akarok lenni mint te!
  • [NST]Cifu
    Yurij hsz.-ére válaszolt, gondoltam elég egyértelmű. :)
  • Sheltem
    Mivel kategórikusan írt az LCD-kről, és nem emelte ki, hogy a P2530asról gondolja esetleg gondolhatta eztis aztis..."esetleg" ;)
  • [NST]Cifu
    Hát LCD-n sincs rosszabb képe, sőt! :D
  • [NST]Cifu
    Ha esetleg végigolvasnád mire írt válaszul, akkor tudnád, hogy az P2530-as Sony-ról ír. Az meg azért nem a csúcskategória...
  • Sheltem
    "Amúgy belenézegettem, a sony elég gyér, viszont jó drága. A többi korrekt. Én személy szerint a Panát ajánlom, de lcd-n egy Sin City nézésébe ne vágj bele... :)"

Oltári nagy baromságot írtál.. Nézd meg a Sony Bravia LCDit(3000es modellek) lehetőleg ne egy media marktban hanem valami márkaüzletben vagy ismerősnél ha van. Alap lcdk mozizásra nem túl jók, de amik már 100Hz esek azok igencsak feladják a leckét a jobb plazmáknak is képminőségben(pedig nekem plazmám van de bármikor lecserélném egy Sony KDL-46D3000ra(már csak a 24p miatt is)).

"A sony elég gyér" erre meg inkább nem is reagálok, látszik mennyire képben vagy LCD-k terén.
  • Sheltem
    Pedig meglepődnél milyen képe van pl az említett th-42pv70pn..beszarnál.
  • Sheltem
    Szia! A tvvel elégedett leszel énis ilyet vettem 1 hónapja azóta is szerelmes vagyok bele. 1080p nél nem tapasztaltam hasonló gondot, próbáld meg dvi-hdmi kábellel összekötni a pcd a tvvel, küldj rá 1080p x264 ripet és ha úgyis csíkozódik akkor garancia. Nem akarlak elkeseríteni, nem nagyon értek a dologhoz , de a HDMI digitálisan viszi a jelet, szóval csíkozódás kábel miatt... Nem tudom, én nehezen tudom elképzelni, szerintem egy HDMI kábel vagy jó vagy nem(de lehet óriásit tévedek).
  • james69holden
    ha lenne xbox360-am, biztos nem plazmát vettem volna hozzá...
  • [NST]Cifu
    Mond csak, miért hajtod 1080p-ben azt a szegény TV-t, ha 720p-ben is le kell skáláznia a felbontást 1024x768-as felbontására?
  • csabika6630
    És miért beszéltek le a 40" os tft-ről? Ha megkérdezhetem. :)
  • HAF Rigel
    Megkérdezném hogy egy samsung 32s86 lcd tvnél hol lehet megnézni hogy miylen felbontásban megy pl 720p vagy 1080i ?
    HI!Panasonic TH-42PV70P!!!Megvettem!Istenkirály.TV-DVD-X360-mindegyik gyönyörű.Istennek hála,hogy a Surányis csávó lebeszélt a 40" Samsung LCD-ről!!!Csak annyi a "bibi" 1080p X360 fekete képernyőnél függgőleges halvány csíkok.Mi lehet ez.HDMI kábelre gondoltam.
  • viizo
    42"-ban csak 1-2 fullHD plazma akad, az 50'-osak már mind 1366-osok vagy FullHD-k.
  • csabika6630
    MA voltam mediaba láttam full HD-s Thomsont 230ezerért. Lehethogy ez a legolcsóbb. :) asszem 37"os volt.
    az összes plazma 1024*768 as?
    Pedig szebb képet adott mint az 1300 as felbontású tft-k.
    Játékba is így van?
  • [NST]Cifu
    Megnyugtatlak, LCD-n is az. :)
  • [NST]Cifu
    Ezt a Sin City-s baromságot kár volt elsütnöd, annyira gyenge...

Ezzel az erővel ne nézz semmit se, hacsak nem egy elsötétített moziteremben, projektorról való vetítésről van szó....
  • [NST]Cifu
    Szerintem a két Pana és az LG közül válassz.
  • [NST]Cifu
    Mindkettő jó lehet, a Samu kicsivel drágább, de van benne PiP, ha jól tudom. Amelyik szimpatikusabb neked.
  • II Rocky II
    miért ne vágjak bele lcd-n nézni egy Sin Sityt.?
  • Sir Quno Jedi
    Nemhinném. A legjobb palzma feketéje sem FEKETE, már ha érted mire célzok. (sőt CRT-n sem tetszett)
  • viizo
    és persze a Sin City plazmán is ász
  • Sir Quno Jedi
    Há én pedig gyári sincity-t nézegettem LCD-n (is). Jóak az, csak ugye a kontrasztarány egy fos, meg nincs fekete. sincity csakis moziban iagzijóak!
  • JohnnySmith
    Én használtam a X360-at LG32LC51-en, sztem kitűnő, most PS3-at nyüstölők alatta. (hát gyönyörű)
    Szerintem LG jó választás lehet.
  • Yurij
    http://www.electrostore.hu/index.php?c=products itt nézegetem a tv-et
  • Shan
    Remélem, nem lesz belőle flém...:)
  • Shan
    Amúgy belenézegettem, a sony elég gyér, viszont jó drága. A többi korrekt. Én személy szerint a Panát ajánlom, de lcd-n egy Sin City nézésébe ne vágj bele... :)
  • Shan
    Ha adnál linkeket a tévék adatlapjához, akkor sokkal több kedve lenne egyeseknek segíteni, de így, hogy nekünk kell keresgélni, csak az fog segíteni, aki fejből mondja a paramétereiket...sz'al linket, lécci...
  • Yurij
    Érdeklödnék Xbox360-hoz melyik lcd-t ajánlanátoknnekkem kimondotan filmnézésre és játékra kellene.
    Ezeket néztem ki:
    -LG 32LC51R
    -Panasonic TX-32LE7F
    -Panasonic TX-32LE7FS
    -Samsung LE-32S81
    -Sony KDL-32P2530
    Elöre is kösszi
  • sorrow
    Sziasztok.

Segítséget kérek 26 colos lcd választásában.

(Sajnos 32" már nagy, kis szobába és közelről nézve haszálná az ismerősöm.) Alapból tv nézésre, de jövőre egy PS3 beszerzése után a konzolt is rákötné.
    Egyenlőre ezeket nézegettem: Samsung LE-26R81 , LG Electronics 26LC51

Köszönöm.
  • PyRex
    "TFT
    Az LCD technológián alapuló kijelző-szerkezet, amelyben egyetlen pixel állapotát több tranzisztor határozza meg. Ez a megjelenített kép felbontásának javítását teszi lehetővé, de egyben növeli az előállítási költségeket is. A TFT kijelzőket gyakran aktív-mátrixos LCD-nek is szokás nevezni."
  • II Rocky II
    nem:D az LCD folyadék krisztályos a tft meg nem:D
  • PyRex
    amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de az LCD TV-ket helyesen nem TFT TV-knek kellene hívni? :)
  • PyRex
    jobb a kontrasztja (bár ha a Sony és a Sharpígy halad akkor nem sokáig:), iletve a hagyományos TV adásokképe szebb rajtuk (aminek megint csak nem nagyon lesz értelme pár év múlva):)
  • II Rocky II
    na egy kérdés mivel jobb a plazma az lcdtől..mi a különbség a kettő között.vhogy nemtok rájönni:S vki mondja már el nekem.
  • Sir Quno Jedi
    Én meg UT3-mazok is. :D
  • [NST]Cifu
    Hát egy 8800GTS azért erősebb, mint egy 7900GTX, én pedig ezzel a karival HL2:Ep2-őzök, Clive Baker's Jericho, Bioshock... stb. FullHD felbontásban.

Oké, UT3 és Crysis biztos nem fog full részletességgel futni, az egy más tészta. :)
  • PyRex
    olvasd el még egyszer, amit írtam :)
  • Sheltem
    Miért ne lenne tűéles? 42 colig kb 720p bőven elég.