21171
LCD - Plazma
-
#3956 Köszi!
Amúgy mai lúzervizsgálataim eredményeképpen inkább rátettem egy kicsit, és vettem egy samut (LE-32R82). -
#3955 Nekem volt kb 3-4 hónapig 26A80ZU-m.....sajna arra amire akartam használni nem volt jó (pc-re kötés dvi-hdmi-től meghülyűlt) Amúgy nagyon szép a feketéje.
Most LG 32LC51-em van. -
#3954 Én még mindig inkább az LG-re szavaznék (+ a géped is könnyedén rá tudod kötni) ;)
-
#3953 Megnéztem amúgy ma egy rakás tévét mindenféle jellel, egymással versenyeztetve, de JVC-t kihagytam. -
#3952 Valaki asszonta, hogy ne higyjek a marketingmaszlagnak, és nézzek az árban egy JVC-t!
JVC LT-32A80ZU? Valakinek véleménye?
(Még mindíg az LG-vel versenyeztetek.) -
Jezy85 #3951 Sikerült leszükiteni két versenyzőre a listát:
Sharp: LC-37AD5E-BK - 37 colos, kevesebb "extrával", 245e Ft
Sony: Sony KDL-32D3000 - 32 colos, "több extrával", 277e Ft
Vélemények? -
Jezy85 #3950 aha, köszi:) ja, azt néztem h sony-nál ilyen méretben és árkategóriában papiron több funkció van, de nemtudom mennyit számitanak ezek a szépen csengő technikai újitások. -
#3949 ekkora méretben sony (sharpot szerintem 37 colltól fölfelé érdemes) -
Jezy85 #3948 Sziasztok! Karácsony előtt LCD TV-t fogok vásárolni. Nem vagyok képben a dolgokkal még. Nézegettem serényen a gyártókat, különböző topic-okat. Szeretném, ha ajánlanátok vmit, ami szerintetek jó és érdemes beruházni rá. Irom, hogy nekem mire kellene és a mérvadó jellemzőket:
-főként tv-zésre, dvd-zésre, konzol gépen való játszásra kellene
-32 colos
-nemkell a fullHD
-2007es modell legyen
-a keret rá: kb. 250e Ft + - 20e Ft
-amikről jókat hallottam: Sharp és Sony -
#3947 140 az LG
De tőled kérdeznék egy másikat is: Sony KDL-32U2500? -
#3946 LG
Mennyi is? -
#3945 Előzőt elb*sztam. Szóval...
Samsung LE-32R82
VS.
LG 32LC51
? -
#3944 Samsung LE32R32
VS.
LG 32LC51R
ár/értékben? -
#3943 Tárgytalan. Elfogyott. -
#3942 SAMSUNG LE-32R86-ot 140e HUF-ért? Vélemények? -
#3941 Szőnyeg is komoly... :) -
#3940 köszi hogy tetszik a barátnőm. És a szőnyeg mmilyen? most vettük.:) -
#3939 Felejtsd el a "mosást". A 2007 es plazma modellekben(panákról nyilatkozom többit nem ismerem) nincs beégés, ideiglenes sem. -
jboones #3938 Ahoj!
Régóta molyolok azon, hogy milyen tévét vegyek, aztán lassan ott tartok, hogy semmilyet, mert a hócipőm tele a sok kompromisszummal. Pedig az igények nem túl nagyok... Méretben 42 és 50 col között gondolkodtam. A lényeg, hogy lehessen rajt tévét nézni. Sokat. Mert a tévé arra való. Itt már úgye rögtön fel is merül, hogy analóg jel csorog csak a kábelből, amire okosok mondják, LCD-nél gáz mert ratyi kockás-zajos képet ad (csekkolni, csak haverom másfél éves belépőszintű Samsung 82-es LCD-jén tudtam, az télleg gáz), plamánál pedig minden logó, infócsík (könyörgöm fél éjszaka NFL meccseket, snookert és holdemet néznék rajt) fél napi "mosást" jelent, meg állandó parát. Persze DVD-t is néznék, na azt, tudtam csekkolni, ott tényleg a plazmának van előnye, de ez sem olyan szignifikáns, meg hát univerzális masina kéne. Na, hát csak ennyi lenne a probléma, hogy most akkor mégis merre tovább... -
#3937 Dugnám :) Vagy itt nem a csaj a lényeg a képen? -
#3936 Szia!
"42"-plazma tv-nél ha kb 3méter távolságról nézem számít , hogy hd vagy full hd felbontású?"
Nos, erre a kérdésre nem lehet pontos választ adni mert hiányzik belőle egy infó, méghozzá az, hogy amit tervezel 42" os plazmát venni HD ready vagy FULLHD paneles tv. Ugyanis ha "normál" plazmát veszel és nem a méregdrága FULLHD-t annak a natív felbontása 1024*768-1366*768 körül mozog manapság arra meg édes mindegy hogy HD(1280*720) vagy FULLHD(1920*1080) felbontású képet küldesz ugyanúgy fog kinézni azonos kódolással. HD és FULLHD fullhd panelek esetében is akkor mutat különbséget ha max(!)1.5-2 méterről nézed. Távolabbról nem látsz semmilyen különbséget, hacsak nem sasszeműnek születtél. -
#3935 Hali!
A Sony és a Sharp után melyik a legjobb márka az LCD Tv-knél?? -
boyesz #3934 Néked pedig köszi, hogy meg próbálod óvni a pénztárcámat ettől a felesleges pénzkidobástól, de tisztában vagyok vele, hogy HD felbontásban nem nagyon fogok még jó darabig nézni semmitse, ettől függetlenül, egy LCD/PLAZMA TV hamarosan mindenképp bekerül a szobámba és gondoltam, legalább olyat próbálok választani, amit tőlem tájékozattabb emberek is javasolnak/használnak, szal' ha télleg segíteni akarsz, akkor nagyon megköszönném, ha jótanács helyett készüléket javasolnál inkább. -
boyesz #3933 Üdv!
Köszi szépen az infót...igaz, hogy azt elfelejtettem írni, hogy max 32"-ban gondolkodom, mert a szobámmértete miatt nem nagyon van értelme nagyobbat beújítani, de talán a tiédnek egy kistestvérére szemet vetek majd. -
Inquisitor #3932 Ha full HD anyagot nézel rajta, akkor biztos. -
chadi #3931 Sziasztok!
42"-plazma tv-nél ha kb 3méter távolságról nézem számít , hogy hd vagy full hd felbontású?
köszi és üdv
-
#3930 szintén némi infókérés a hozzáértőktől:
LG 37LC51R - vélemények erről a tvről, előnyök-hátrányok...stb
Főleg filmek,konzol..stb miatt kellene.
Esetleg más ajánlat? Kb 200e van rá, és szobából adódóan max 37-es jöhet szóba. -
GixEr #3929 Sziasztok, mint mindenki en is a segitsegetekre szeretnek tamaszkodni.
A haloszobaba szeretnek LCD TV-t venni 66-72cm es max 150.000,- forintig
Ki mit ajanlana? Lehetoleg pontos tipus megjelolesevel.
Elore is koszonom! -
#3928 Ja, jó a csaj... :) -
#3927 Na... megvan milyen TV-t néztem ki :))))))
-
aribazsy #3926 Es Samsung? az annyira ne? , ne eroltessem? -
#3925 Nem 1-1.5 méterről kell nézni a tv adást hanem 2méter-3méter és akkor teljesen jó a tv adás is. Nem azt mondom, hogy HD minőség, de bőven nézhető, nekem semmi gondom a tv adással, sokkal rosszabbra számítottam(pedig 42 colos nem 37 mint a szüleidnél(ugye minél nagyobb annál jobban előjönnek a hibák). -
aribazsy #3924 250e korul.
Hat ez a Pana ami szuloknel van, nem is talan olyan regi, de mondm analog jelnel ... huuu, nagyon karcsu (botranyos csunya) :( -
#3923 milyen árban gondolkozol?
(amúgy a Panáknak elég jó plazmái vanak mostanság megfizethető áron) -
aribazsy #3922 Nekem ugyanez a "gondom, hogy palzmat szeretnek a sk TV-zes meg a nagy latoszog miatt is, csak nagyon filozok melyik markat.
Crt-ben a Philips nagyon utos, nekem bejott, plazmanal sokan viszolyognak tole, LG ahogy nezem eleg olcso, es meg van a Samsung.
Melyiket ajanljatok jobban. Ja es 42 colosba filozom ;)
Pana-val a bajom, hogy szuleim vettek egy 37-es 70P -s vegu, es annak vmi bodulet rossz kepe van TV-nezeskor, analog jelnel. Katasztrofa amijen zajos, "tomoritesihibas" :( -
#3921 (ne foglalkozz vele már a Wii topikban is előadta magát) -
#3920 Nem tudom, én eddig NTSC (480i) és PAL (576i) felbontásokat ismertem a HD (720p, 1080i) és FullHD (1080p) mellett.
Lehet amerre ő él, ilyen érdekes felbontásokban adják ki a DVD-ket és megy a TV adás. :))) -
#3919 640x500 milyen felbontás? és az 1300x700? :)) -
#3918 Ha a TV nézés is tétel, akkor visszalépés lesz mindenképpen. De a kettő közül az LG a jobb választás, a Samu régebbi típus, nem támogat egy-két hasznos dolgot. -
#3917 Ha számítógépről akarsz filmeket lejátszani, akkor ne CRT-ben gondolkodj...