21171
LCD - Plazma
  • Gabyee
    Sziasztok!
    Lenne egy elég hülye kérdésem:ha főleg DVDRip és Divx-es filmjeim vannak(átlagos mai tömörítési minőségre kell gondolni)akkor szerintetek érdemes LCD tv-ben gondolkodni 82-es körül vagy már most kezdjem begyüjteni a DVD-ket és ezeket meg dobhatom ki.
    Milyen lehet a minősége,nem hozza nagyon elő a tömörítésből adódó hibákat?Mondjuk egy HDReady Samu,Sony vagy ilyesmi.Létezik olyan LCDtv amin ezek(megfelelő beállításokkal)élvezhető minőségűek?
    Akinek van némi tapasztalata az légyszi ne fogja vissza magát:)
    Köszi!
  • [NST]Cifu
    Van némi rálátásom azért, nekem nem pont az jön le, hogy a gyártókra kellene támaszkodni, én inkább a típus / széria meghatározást alkalmaznám. Mintapélda lehet a Panasonic PV70/71 plazma TV-k esete...
  • cloud.strife
    Hogyha a megbízhatóságot vesszük alapon, akkor egyáltalán nem erőltetett. Próbálj meg sok éven keresztül sokféle márkát áruni és meglátod... :D
  • cloud.strife
    A szobság valószínűleg nem ott kezdődik, hogy egy ember azon gondolkodik, hogy 135-140e ft körül koreai, vagy japán tv-t vegyen..... :)
  • cloud.strife
    Minőségben.
  • cloud.strife
    32P3000 modell kifutott már, az 129e ft-t sem ér.
  • Breki33
    na az én ismerőseimnél meg nem mennek tönkre kop kop

Sony készülékeim meg vannak.

De mindenki azt vesz amit akar de az, hogy csak egy márka mindenképp elég szbonság

És ez nemcsak a Sony-nál.
    De ez nem rád vonatkozik a leírásod alapján
  • [NST]Cifu
    Azért kíváncsiságból milyen típusú az "új" Samu? :)

Szvsz ez a "Sony jó, Samu rossz" dolog egy kissé, pardon, nagyon erőltetett dolog. Én tegnap két felső kategóriás Sony VW60 FullHD projit láttam, mindkettő gariba ment, az egyik 3 hónapos, a másik nem egészen egy hónapos. Ettől még nem tekintem rossznak a Sonyt, max. a VW60-as projikat kell majd kerülni. ^^
  • las vegas
    A sznobságról annyit,hogy én is samu és sony között gondolkodtam de miután láttam az ismerőseim körében,hogyan mennek tönkre a samuk,a sony-k meg bírják ezután nem volt kérdés a dolog minőségben szerintem nem egy szintben vannak,haverom új samuja kikapcsolás után fél óráig hallhatóan zavaró módon sípol garanciába nem cserélik javítani sem próbálják meg,azt mondták ez nem hiba,na nekem ne sípoljon több százererért egy tévé
  • Breki33
    az árában........

ja NEM

akkor abban hogy egyesek elmondhassák, hogy ők csakis sony-t
    ami egy kicsit sznobság......
  • Klemice
    amúgy miben jobb a sony mint a samsung? :)
  • balla27
    sony az ediginél 129 000ft.én is csak sonyt vennék.32p3000
  • cloud.strife
    Bocs, ez Sony modell, azt lehagytam. :D
    Én Sony-t vennék. :D
  • cloud.strife
    Pl. találhatsz még az SC boltokban 32T3000 modellt 149e-ért 3 év garral.
  • cloud.strife
    Samu, Sony.
  • Bmx01
    akkor mit ajánlanál 82cm-esek közül??
  • cloud.strife
    Nem brillírozik a Philips ebben a kategóriában, csak ennyi.
  • Bmx01
    mert mi a gond evvel a készülékkel ?
  • Mike65
    sziasztok!
    160e-ig szeretnék 82cm-s lcd tv-t. LG 32lt75 nagyon csábít a beépített hdd miatt de ha van ebben az árban más aminek szebb a képe (nem csak papíron jobbak az adatai) akkor elgondolkodnék rajta.
  • cloud.strife
    Hááát....... izé... te tudod.
  • Klemice
    your choice
  • Bmx01
    EZT veszem igencsak
  • Klemice
    sonyban és samsungban van olyan képbeállítás amivel élvezhető a 4:3mas tv adás
  • Bmx01
    Panasonic /Viera/-val mi a gond 82cm, 5000:1, habár kivülről elég 1 szerűnek néz ki....
  • Klemice
    akkor viszont sony
  • Bmx01
    bocs
    samsung tuti nem érdekel.....
  • cloud.strife
    Sony-ba tudok segíteni, abba a 32L4000-et nézd. 139e 3 év garral.
  • Klemice
    samsung 32a330
  • Bmx01
    HY
    Tudnátok ajánlani valami jó LCD TV-t 130ezer-ig kb 82cm-es kellene,
    én eddig Panasonic /Viera/, Philis, Sony /Bravia/-kat néztem kb 5000:1 kontrasztarányúakat....
    Esetleg ti mit ajánlanátok:?
    kösz
  • lowdog
    hogyne :)
    nem tartozol magyarázattal, csak meglepődtem :)
  • Ombika
    Mivan,ha van naluk hasznalt vagy serult dobozu stb tv! Inkabb ilyenekre celoztam ! :)
  • [NST]Cifu
    Az adatok alapján igen.
  • patiang
    Köszi a választ!
    Tehát csak a lejátszásban támogatja az MPEG4-et?
  • [NST]Cifu
    Nem tudom, az adott lejátszó kézikönyvét kéne megnézni. Bár én mostanság 1080p-s felvevőt inkább csak merevlemezest látok...
  • lowdog
    tényleg egy fórumon kiáltod világgá hogy adót csalnál? jee
  • Ombika
    Nemtudom mennyire illik ide a kerdes vagy nem,ha nem elore is elnezest kerek! AV-Planetnel lehet e esetleg afa nelkul tv-t venni?!
  • Klemice
    témához kapcsolódóan, hogyha van egy 1080as dvd lejátszó felvevő pl és abba teszek dvd-t akkor ezek szerint marad az 576os felbontása, semmiféle konvertálás nem történik ugye?
  • NZiM
    Világos, köszi.
  • [NST]Cifu
    1.: A 480p kis vagyis standard felbontás, NTSC szabvány.
    2.: A DVD film szabvány PAL (576i) és NTSC (480i) felbontást támogat. Sima asztali lejátszóval csak ezt élvezheted, függetlenül attól, hogy milyen felbontású forrásból csináltál te DVD-t.
    3.: Ha a DVD-re a rippet írod ki 720p / 1080p felbontásúként, akkor az asztali lejátszódtól függ, hogy mi fog történni. Ha képes lejátszani a videót, akkor hurrá, de ekkor is vagy komponens, vagy HDMI csati kell, plusz támogatnia kell a 720p / 1080p videojel kiküldését. Ezt jóóó nagy betükkel rá is írták ez esetben valószínűleg.
  • NZiM
    Sziasztok.
    Nem értek hozzá, ezért kérem a segítségeteket. Ha van egy HD readys Samsung LCDm, akkor ha szedek netről 480ps, 720ps filmet és sima DVDre kiírom, akkor azt nagy felbontásban fogja lehozni a TVm, vagy ehhez HD DVD player kell?