LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No akkor beszélek a Samsunggal...
Kiderült, hogy õk nem szállítanak Mo-ra 676-os TV-ket, így egyértelmûen nem is adhatnak hozzá magyar garit. Szal vigyázni. A 656-al minden ok lett volna, ahhoz adhatnak "elvileg".
Más
3 méterrõl néznénk a 46"-os LCD-t. Tudom, hogy szakirodalom szerint simán jó, de ki hogy tapasztalta, nem lesz az nagy?? Elsõ idõben SD adás fog menni rajta, amíg fel nem tuningolom a PC-t,(hogy megbirkózzon a HD anyaggal) és nem szerzek hozzá vmi jobb szolgáltatást mint a sima UPC.
Tud valaki velemenyt mondani az LG 32LG5000 ES 32LG6000 SCARLET-rol?
Koszonom elore is.<#worship>#worship>
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
az ingyenesen megy majd pár a mostani szolgáltatód kinálatábol ... de már most megy a vergõdés és kitudja mikorra lesz a tévéknek szerzõdése az AH-val ...
Forza.
Sony 40W4500 ill/vagy Samsung 40A676 helyett....
Sokat gondolkoztam az Mpeg4 tunerem, de végülis amellett döntöttem, hogy ne legyen benne, inkább azon az áron amennyibe kerülne, 40" helyett majdnem 46"-t tudok venni. Elõfizetésem mindig lesz ez szinte biztos, kapok STB-t, így úgy gondolom számomra ez felesleges lenne megfizetni.
Légyszi javítsatok ki ha nem jól gondolkodom.
Van valakinek ilyen 46"-os tv-je? Kell tudni róla vmi fontosat? Gondolom uazt tudja mint a kisebb tesók, de esetleg vmi széria vagy vmi hiba?
ha a gari a digitalkohoz szól ... akkor ismered a kockázatot, tudsz mérlegelni 😊
Forza.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Színe élessége, részletgazdagsága valamitõl már szinte "bántó", jól beállítva, meg perfekt pixel-t bekapcsolva áll a padlón lesz. De, az árától is, mert 47 colos hibrid tunerest dobálják majdnem 700K-ért... <#ijedt>#ijedt>
még kiderül hogy jól tettem hogy nem vártam a tv vásárlással. 😊
Ehhh.......
Láttam a V5500-as, W5500-as, ZX1-es modelleket, meg az összes újdonságot. 😄😄😄😄
Nem gyenge az tutihíccencsíg.
Nomeg a március 9-tõl érvényes új árak sem azok. Akik mostanában akarnak TV-t venni azt ajánlom gyorsan döntsenek és vegyék... 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
www.digimomentsvideography.com
tehát kockázat azért nagyobb!
én kb. olyan 200 ezret költöttem el náluk, de a tény az attól még tény marad 😊
Forza.
Nettel és telefonvonallal együtt rendelnéd?
2-es vagy 8-as nettel?
Azt tudod, hogy box-ot tévénként kell használni, ha különbözõ adást akarsz nézni?
És akkor amikor én néztem max kettõt lehetet kérni és csak az elsõ az ingyenes.
De lehet ez már elég off itt.
Van nagyon jó topicja pl a prohardveren.
Igen T-Home mert csomagban szeretném megrendelni és mi a véleményetek a minõségrõl?
Kérdésem lenne a IPTV-vel kapcsolatban hogy ha van valakinek milyen vélemény van róla, mert akcióban most próbahónappal 30 napon át ki lehet próbálni.
Sharp Aquos LC-32DH66E
én vásároltam ott, mert olcsó. mérlegelj, h neked megér-e X ezret némi kockázat.
Forza.
AV Planet mennyire megbízható hely?
Ott venném meg végül a tv-t, de kicsit bizalmatlan vagyok...
kérlek írjatok, hogy mennyire javallott ott bevásárolni!
köszönöm
10 méter alatt nincs jelvesztés
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
van csodakábelem és 1190forintos intersparos hdmi kábelem is, nincs különbség. mindkettõ ugyan azt a képet nyújtja ... csak ez utobbit cseréltetnem kellett, mert az elsõ példánnyal néha elment a kép 😞
szerintem felesleges 5-10 ezreket egy darabka hdmi kábelre áldozni
Forza.
És köszönöm mindenki nevében az összes eddigi segítséget és hozzáértést.
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
állítgattad is a tévéket, vagy azok alapján tetszett a sony, ahogy ott be volt hangolva? mert az sajnos nem sokat jelent 😊
Natív hajtás azt jelenti, hogy a szgépen beallitott felbontás 1 pixele a tévéden is 1 pixelként jelenik meg. Azaz 1:1 képet kapsz.
Máshogy teljesen élvezhetetlen a szgép képe a "második monitoron"! De ezt a samu és a sony is tudja. (656 és w4000)
Forza.
most jó áron hozzá tudok jutni és érdekelne a véleményetek.....van olyan jó,mint a w4000es?
De elsõ a TV lenne, fõleg a sport. (Eurosport HD😄DDD)
Tegnap voltam egy Euronicsban, hogy megnézzem a 40A656-ot és a 40W4000-et. Pechemre csak a Samu volt kint <#szomoru1>#szomoru1> Sonyból csak az L és S változat (ha jól emlékszem). Még így is a Sony tetszett, hogy a gyengébb változatok voltak kint. De amit észre vettem, hogy mindegyiken ugyanaz a demo ment és a Sony-knak "kásásabb" volt a képe. Ez miért lehetett?
A segítségeteket is kérném, mert nem tudok dönteni... Vagy veszek a tv (40w4000) mellé egy Popcorn a-110-et (HD-s media tank), vagy lecserélem a PC-met egy újabb konfigra, mert sajnos a FullHD-t nem bírja már és arra kötöm a TV-t. Inkább a PC csere felé hajlok, mert azon dolgozok is és nem ártana egy új.
Fõként 1080p-s, 720p-s filmeket néznék a PC-n keresztül, illetve akkor már játszanék is... Szóval második monitorként használnám. Ha jól tudom, a monitor natív módban megy ha PC-t kötünk rá... Ez okoz kép minõségi, élvezeti romlást?
Bocs, ha hülyeségeket írok meg kérdezek, de nem nagyon értek hozzá...<#wink>#wink>
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Kinéztem magamnak ezt a TV-t : Sony Bravia KDL-32W4000
Milyen a vélemény róla?
Megéri az árát vagy nála jobb/hasonló tudású is olcsóbban?(csak 32" érdekel)
Van ilyen valakinek?(Ha van akkor meg van vele elégedve?)
Üdv Gyuri
Köszi: Fügelaci
A számítás szerint 39,8 cm, a mérés szerint 39,5 cm (ha ez mérés volt), az active area adatok szerint 39,2.
---
Parsley:
- LG - volt róla már egy csunya beégös sztori
- Pana - apámnak ilyen van, isten jó képe van és jobban is fogyaszt a samuknál
- Samu 45x - passz
Beégésre a pana nem annyira hajlamos, de konzolozni inkább LCD, biztos ami biztos.
Forza.
- LG LG-42PG6000
- Panasonic TH-42PV80
- Samsung PS-42A457P1D
- Samsung PS-42A456P2D
A plazmák játékkonzolok tekintetében mennyire használhatóak? A beégéstõl mennyire kell tartani? Esetleg LCD, ami alkalmas a gyors sportesemények nézésére is?