LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nagyon a halálán van a crt moncsim és azon gondolkodtam hogy tart -e ott már a technika hogy a modern lapos tv-k kiváltsák a monitorokat is teljes mértékben és ne kelljen két féle dologra költeni , amire most használva lenne az játék meg film , de érdemes -e már most digitális vevõset venni vagy majd akkor ha már eldõlt a szabvány meg miegymás és nagyon csúnya -e az 1 cd-s avi egy +26"-os képernyõn-e , meg igaz hogy elég a hd ready 82cm-ig ,stb
szóval az egy kijelzõn mindent témakörrõl ha írnátok minden pozitív ill. negatív tapasztalatot tanácsot esetleg konkrét típusokat is ajánlhattok 150k-ig
köszike <#integet2>#integet2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Amúgy idefel van töltve a kézikönyve, hátha Te jobban kitalálsz belõle valamit...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.digimomentsvideography.com
Barátom ma áthozta újjonan beszerzett ps3-gépét, hogy kössük rá az én tv-mre (LG 47LG5500) mert neki csak egy 32" van, és megnézné milyen így játszani....na mondanom sem kell, semilyen úton-módon nem sikerûlt képet megjeleníteni a tvmen, hang viszont fura mód volt! Mindent rendesen összekötöttünk, 2 különbözõ hdmi kábellal is kipróbáltuk, de semmi... Pedig bármilyen más itthoni készüléket(PC,DVD lejátszó,TV-dekóder) hibátlanúl üzemel...valami ötlet, esetleg hasonló probléma valakinél? Elõre is thx!
Mikrószálas törlõkendõvel, Én kaptam egyet az Lg5000-hez.
De vettem egybõl 1 hama tisztítót, 2000 ft.
Használatára meg azt mondták, hogy mikrószálas tisztítókendõre a tisztító folyadékot és így törölni az LCD TV -t.
2:
Én 1360 x 768 -on használom sima monitor kábellel. 32 Lg5000-emnél a tv-n állítottam, húztam ki a képet a keretig
2 kérdésem volna:
1. Ki, mivel takarítja a LCD panelt? A kávát, keretet meg mertem törölni puha ronggyal,de a panelt nem.
2. Ha össze kötöm a PC-vel, hdmi kábellel, akkor felbontás váltás után (és elõtt is) marad egy fekete csík a pc asztal és a tv kerete között. Hogyan tudom eltüntetni? Vagy ez az 1080p miatt van?
Köszi
Sharp LC-37DH66E
Amiben Mpeg4 tuneres a DVB-T, abba a C is az. 😄
Megmondanád nekem hogy a sonydban a dvb-c tuner mpeg2 vagy mpeg4.Segítenem kéne a havernak de nem tudom hogy sonyba mit pakolnak.
Sharp LC-37DH66E
Szívesen.
Sharp LC-37DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Örülök, hogy elhárult a DTV menü problémája, bár én a HD adást stb-vel, egyébként meg kábelen nézem a TV-t, úgyhogy nem voltam közvetlenül érintett. Jó, hogy mondtad, mert erre azóta se tért ki senki, hogy a probléma felmerült és vártuk a megoldást. Köszi a jó hírt! Amikor fél éve megvettem a Sharpot, elõtte 2 hónapig jártam az üzleteket, neteztem, hasonlítgattam - meg is lett az eredménye, mert nagyon elégedett vagyok (és még a feleségem se balhézott, hogy drága, mert olyan szép a képe...) :-D És Cloud, tartom, hogy ez a legjobb ár/érték arányú készülék. :-)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp LC-37DH66E
Köszönöm építõ jellegû hozzászólásodat,de a valósághoz kevés köze van.Nem érzem magam elfogultnak!Miután a kedves érdeklõdõnek a sharp mellett sony és samsung modelleket is ajánlottam,hozzátéve hogy magam a sharpommal teljes mértékig meg vagyok elégedve,tehát tudok róla relatív objektivitással beszélni.Menü,EPG probléma ma már a múlté!Mûködik rendesen!!!A földi adások gyönyörûen jönnek pedig erõsítõs szobaantennával veszem,de van fenntartásom a jelenlegi mpeg4 sugárzás folyamatosságát illetõen.Pc-n fogad minden jelet hdmi-n ,de én a régi laptopomat vga-n gond nélkül használom.
Sok sok tévét megnéztem amikor vettem,de egy dologban egyetértünk valóban ár érték arányában nagyon jó!
Sharp LC-37DH66E
😊
khmmmm....... elfogultság.....khmmm......."szvsz"...... khmmm........ 😄😄😄😄😄😄😄😄
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp LC-37DH66E
Samuból az A656 dicsérik még sokan de a B széria is okés
Sharp LC-37DH66E
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Sharp LC-37DH66E
Sharp LC-37DH66E
Sharp LC-37DH66E
hany cm-es lcd tv-et ajanlottok egy 12 negyzetmeteres szobaba?
feltetelem annyi h full hd legyen es a keret ra kb 150k-180k ft.
elore is kosz.
Sharp LC-37DH66E
Sharp LC-37DH66E
Sharp LC-37DH66E
egy kis segitségre van szükségem . van egy lcd tévém fejböl nemtudom milyen tipusu de 4es szériájú, és a hátulján van egy usb bemenet, és azlenne a kérdésem hogy ha teszek pendrive-ra filmet és bedugom az usb helyre akkor arrol is tudok filmet nézni?
Sony KDL-46W5500 -rõl mi a véleményed? Miért ment vissza a Sony a 8 bites vonalra? Erõsen gondolkodom, hogy inkább megvárom a Z5500-t. Vagy ne tegyem? Mennyire látható a 10 bit illetve a 8 bit között különbség. Nem marketing anyagra vagyok kiváncsi, hanem az autentikus és szakszerû véleményedre. Mikor jelenik meg a Z5500, s milyen áron? Köszi
Sharp LC-37DH66E
Megnéztem,de elég gyenge a vételem.
Sharp LC-37DH66E
Ha szépen megkérem vki, aki vételi körzetben arra alkalmas eszközzel rendelkezik megnézné nekem a DVB-T adást? Az esti hiradóban Antónia néni azt mondta, 6-ától fogható az RTL Klub adása és azt is mondta hogy úgynevezett "HD vevõ"-re van szükség a vételre..... LOL 😄
Elõre is köszönettel:
cloud
😊