LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,nem valami hiba miatt van a szoft csak fejlesztenek.Ilyen pl.a csatornaváltás ami kb 1mp-re csökkent.Semmi extra,de bajod nem lesz belõle.

Sharp LC-37DH66E

köszi, ilyesmire gondoltam 😊 (azonban nemrég beszéltem egy ismerõsömmel aki metroban dolgozik, és mondta, hogy náluk is árulnak. az jobb lenne, mert akkor olcsóbban hozzájutnék 😊 majd szombaton tud mondani pontos típusokat)
délután lesz meg az udate, most nem vagyok otthon
de akkor is megéri frissíteni,ha semmi gondom nincs a tv-vel?

How much can you take,before you snap?

Szia! Azt hiszem ez jó lesz neked.árgépAmúgy frissítettél már?

Sharp LC-37DH66E

cloud.strife
Ezt a mindent kínában gyártanak dolgot felejtsétek már el. Japán márka= jó, többi márka= szar..... 😄

De komolyan, az Audi is egy jó autó, mégis itt gyártják.

www.digimomentsvideography.com

sziasztok
régebben volt erre téma (egy ideje nem olvasom már én sem a topikot) a tv-hez fali konzol
egy 32dh65 sharp lcdm van és,ha jól emlékszem valaki írta, hogy õ vett egy forgatható fali konzolt 10e Ft alatt. na ennek a típusára lennék kíváncsi, vagy ha valaki tud ajánlani egy jó konzolt 10e alatt, azt is megköszönném 😊

How much can you take,before you snap?

Arra nem vennék mérget hogy "japcsi".Tudod ma már mindent Kínában gyártanak. A specifikációja alapján- bár nem láttam-rossz tv nem lehet.Az Lg-t láttam szép is jó is de nézd meg a Samsung B650 szériáját is.

Sharp LC-37DH66E

arty
ha boltban vezsed, egyszerû: probáld ki vásárláskor 😊

Forza.

ja, és toshiba 42AV635. Nem találtam róla véleményeket, csak a toshiba shop dicséri, de az szakmai ártalom lehet. Mégiscsak japcsi nem, és olcsóbb is mint az LG., bár nem is tud papirom annyit.
42lh7000-rõl vélemények? Ár érték jónak tûnik, valóban gyakori nála a pixelhiba? Egy oldallal elõrébb ezt taglalták... Hagyjam inkább?
Megtaláltam a szoftververziót, ugyanaz, mint elwoodbluesnak. Két 2gb. pendrive-val próbáltam kb. 10x, újraformáztam õket, nem müxik egyik sem. Na mindegy, ha kerül errefelé másik pen, majd még próbálkozok.

Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360

Jól tudod!

Sharp LC-37DH66E

És ha jól tudom akkor csak Tv üzemmódban lehet csak lekérdezni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Gyorsabban: MENÜ-BEÁLLíTÁS-AZONOSíTÁS Itt a legfelsõ sorban található.

Sharp LC-37DH66E

Töltsd le a frissítést és a zipben lévõ pdf-ben le van írva, hogy hol tudod lekérdezni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Hol találom a tv-n lévõ szoftver verziószámát?

Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360

Nekem egy 256mb-os Sandisk-al megcsinálta a frissítést.

köszi, sajnos nekem E081029H1 van, eléggé dátumnak néz ki az eleje, és még januárban vettem.

2gb sima FAT az amivel egyátalán belekezd nekem, de nem fejezi be ahogy írtam. még kérek kölcsön egy másik pen drive-ot, meg felhívom a szervízt, hátha van ötletük.
Az új szoft száma:E090319H1 lehet hogy neked ez gyárilag fent van.Én sima FAT-ba formáztam meg egy sima 1gb pent.

Sharp LC-37DH66E

hmm. most kicsit morci lettem. egyrészt nem megy, kb. öt percig sárgán villog aztán vszínûleg timeoutra fut, kikapcsol, és vissza. Se failed, se success semmi. Ezt négyszer csináltam meg mivel a leírás szerint ha nem megy ismételjem. Két másik USB stickel bele sem kezd, (az egyiket nem is látja bár gépben jól mûködik, a másik vszínûleg túl nagy neki, 8G-s és csak FAT32 megy rá, bár a képeket jól mutatja róla a tv)

szóval fura, hogy a dh66e típusjelzést nem említi a magyar oldal sem pedig itt is forgalmazzák, tehát ha arra keresnék rá sem találnék. a leírás szerint hasonlítsam össze az "Azonosító" menüben lévõ 6-8 karakteres betû szám kriksz-kraksz-ot a 2.34 -el, hogy az van-e fent, hát tudja a rosseb. Aztán 5 perc villogás után legalább azt kiírhatná, hogy "failed".

hát ez van. keresek még egy usb sticket, de nem nagyon tetszik a dolog.

Feltettem kb 2perc volt.A 66 szám csak a káva fényes kivitelét jelzi egyébként ua mint a 65.A legszembetûnõbb változás a csatornaváltás.Nagyon gyors lett.A többit még nem tapasztaltam ki.
Csomagold ki az egészet a gépedre olvasd el a pdf állományt és aszerint telepítsd.A pendrive-ra csak a szoftot másold rá a géprõl.

Sharp LC-37DH66E

ha jól látom neked is dh66e van a letöltés dh65e-t ír. feltetted ? változott valami ?
arty
nekem két samsungom van (nem egyformák) és ezek távirányitói is vezérlik mindkettõt. apámnál két pana van, régi CRT és uj plazma és náluk is megvan a gond.

röhej, hogy bezzeg a vetítõm alap menüjében is át tudom állítani a távirányitot kétféle módba, azaz ha lenne két vetítõm (valószerû, persze...) akkor ott nem lenne ilyen gondom. a "tévések" meg erre sem gondoltak 😞

aranath 😞(((( nemár ...

Forza.

Tudom, hogy itt a fórumon viszonylag sok Sharp LCD tulajdonos van. Itt van egy magyar nyelvû teszt a DH65E utódjáról, a DH77-rõl: link
Sharp tulajoknak!
Szoftver frissítés az Lc-DH65E modellekhez.Frissítés után is megtartja az összes beállítást.link

Sharp LC-37DH66E

az mind1, ha jön egy új úgyis elkezd megint okoskodni.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Van jobb megoldás:Nem válaszolunk neki.Én legalább is ezt fogom tenni.

Sharp LC-37DH66E

Bucser
"1. a prohardver fórum sokkal pörgõseb"

Akkor húzzál végre oda. Thnxbye.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ráférne némi takarítás a topicra... (na meg némi büntipont osztogatás...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Barom állat te adtál valamilyen tanácsot, szerintem nem. A fikázáson az offoláson kívûl mást nem csináltál. Most hogy megjelent egy-két retardált barátod végleg elkúrtátok a topicot. Remélem jár majd erre moderátor és végleg kib*sz titeket az sg fórumról.

schrank
1. a prohardver fórum sokkal pörgõseb
2. utolsó problémamegoldásotok : szevasztok le kellett ragasztanom a szenzort tudtok más módszert ? igen , ragaszd le aszenzort !
3. ha másr megvetted nem mindegy , minek mászkálsz vissza he nem tudsz segíteni érdemben ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hát gyerekek, aki még benéz néha a "régiek" közül (freesas cimborám, Cifu, Arty, shailhulud, nismoka, hdmi, Leky, astrago, bucser, Scooby, r4pt0r, stb, bocs, ha kihagytam valakit!), annak egy jó idõre viszlát! Cirka egy éve jöttem, sok hasznos infot szereztem, sok jó tanácsot kaptam, remélem adtam is néhányat, ha mást nem, hát a saját tapasztalataimat megosztottam veletek, de ezennel búcsúzom, mert a balfasz érkezése óta olyan mélyre süllyedt itt a színvonal, hogy ha idetéved egy jószándékú laikus, az csak a fejét kapkodhatja, mert érdemi válaszokat nem kap a kérdéseire, csak lehülyézi õt egy seggfej. Hiába próbál segíteni 7-8 ember, ha egy tahó elkúr mindent. Erre én már nem vagyok kíváncsi. További jó fórumozást!

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
ne félj nem gorbasz volt ... <#vigyor5>

"arguing on the internet is like winning on the para-olympics.
Even if you can win, you are still RETARDED".

Nem tudom, hogy ezt a szöveget ki találta ki, de nagyon jó.
schrank
ezt a fórumot még vásárlás elõtt kell bújni , mert az utána következõ problémák már nem orvosolhatóak online <#mf1>

schrank
mert ugye én vagyok akkora balfasz hogy két egyforma tv-t veszek egy szobába ... <#taps>

Gorbesz
nekem meg ugy tunik hogy te vagy az aki magyaraz feleslegesen, es nem veszi eszre.

de tudod:
"arguing on the internet is like winning on the para-olympics.
Even if you can win, you are still RETARDED".

csok a csaladnak.

Spiral Zone fan

schrank
jól van most már állítsd le magadat <#mf2>

havercsotány
hidd el értek hozzá referencia filmem:

havercsotány
tranzisztor hibajelenségnél, mindenképpen szakemberrel végeztesd a pixel retusálást ,mert könnyen tönkre teheted a monitort !

schrank
annyi valóság alapja van mint az ujjazásos sztorinak <#hehe>

nismoka
Tehát akár megjavul a pixel vezérlõ tranzisztor ami okozza a pixelhibát sok esetben. LOL! <#circling>

schrank
nem tudok színt állítani , de kontraszt olyan hogy beszarsz <#wow1><#vigyor5>

McKenny
vodnik láma úgyse érti meg😄

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

havercsotány
na csak beszólok ,mert látom fingotok sincs a témáról
-ha észreveszel egy pixelhibát akkor vedd a kontrasztot 67% a szint 51% és magától optimalizálódik !

köszöntem (sok okostojás <#levele>)

schrank
<#love11>

Ide figyelj te szerencsétlen!
Beprotezsállak a fiatalkorúak börtönébe ott majd tanulsz jó modort és nem mellékesen királylányt csinálnak belõled.Hidd el ha élvezed amit itt csinálsz akkor azt is fogod.A cellatársadat úgy hívják hogy BOJLER.Ritkán beszél magyarul azt is a te szinteden kb.A szájpadlása is fekete akárcsak az összes 12db foga és a farkára az van tetoválva:TIED

Sharp LC-37DH66E

schrank
amit csinált az a kommunizmusra emlékeztet, nem csinált semmit de megmagyarázta miért és mindenki ünnepli ...

Azt köszöni meg hogy helyette is leírta amit gondol (mármint amit mind gondolunk), hogy te nem vagy ide való. De sajnos a szólásszabadság.. 😛

schrank
mit köszönsz meg neki ? a nagy semmit ?

Ha jobbat nem tudsz akkor marad az egyik érzékelõ leragasztása. Sajnos nincs jobb ötletem.