Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külöönösen Letheldirannál éri meg, mert újabban Noldor bakákat hoz magával.
Árpád népe hej!
De egyébként se jó alacsony viszonnyal felvenni, én 60 felett szoktam, és általában még adok is neki valamit, hogy fentebb menjen.
Úgy a jó, ha a királyukat mindenkinél jobban szeretik😊
Árpád népe hej!
Kovi kerdes!
Ravensten birodalmat akarom elfoglalni es mar 2 var az enyem.Szeretnem tovabb novelni a birodalmam de kellene nekem lord aki akar hozza a varat magaval.Csak lethaldrian van nekem akinek van egy vara meg egy faluja es ez nem eleg.Elfogom a lordokat (18 a koztunk levo kapcsolat) es hiaba beszelek veluk csak penzt ajanlanak fel azt nem hogy bealnak hozzam.
A masik verzioban akar 14 kellet legyen es mar csatlakozott is!
Ebben a hsz-ben viszont félreérthetõ amit írtál. A Shadow legion-hoz nem kell feltétlenül gem, sõt semmi nem kell, mert Cez-ben fel van húzva. Csak akkor, ha másikat is akarsz, de az meg ugye elég felesleges.
Árpád népe hej!
A használat alatt mit értesz? Ha netán toborzásra gondolsz, akkor a gép által irányított lord nem toboroz a seregébe rendtagokat, kivéve ha eleve vannak tagok a toborzási listájában (ez teljesen független attól, hogy milyen települést adtál neki, mindne lordnak egyedi listája van ami meghatározza milyen egységeket kaphat). Mindössze annyi fog történi, hogy az adott lord várában/városában ahol a rend van, ott a végõk között lesz majd idõvel rendtag is. Ez minden. Magyarán felesleges sok helyre építgetni, csak ott legyen am fölött te gyakorolsz közvetlen uralmat.
A falvakban történõ harc átalakításra került. Csak a banditák ellen maradnak meg a lovak, illettve ha éppen faluban ácsorogsz és ott támad meg az ellenfél. Minden más esetben lovak nélkül küzd mindenki. Túl könnyûek voltak a harcok a korábbi verziókban úgy, hogy a játékos seregének megvoltak a lovai az ellenfélnek meg nem, ezért ezt kivették.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Nem ertem most mi van.Ha falu kozott harcolok valakivel miert nem vagyok en lovon <#nemtudom>#nemtudom> Ha tudod akkor mond el hogy csinaljam meg hogy lovon legyek es a lovasaim is.<#worship>#worship>
Teljesíted az említett feltételek egyikét (vagy Rane legyen a tiéd vagy ennek hiányában a választott hagyományod legyen a Ravenstern királyság útja) ha a rendet akarod. magyarán nem az a lényeg hogy az adott vár hol helyezkedik el eredetielg, hanem hogy te birtoklod Rane városát vagy sem, avagy ennek hiányában királyként a Ravenstern hagyományoakt követed.
Ha már birtokolsz egy rendet akkor késõbb akármennyit építhetsz belõle akárhová (tehát akármelyik várba vagy városba) mivel a szükséges feltétel ehhez már teljesült.
''A kérdéses rend megalapításának feltétele hogy vagy tiéd legyen Rane városa vagy Ravenstern hagyományokat kövess. Onnantól ott és annyi Knights of the Dragon rendet húzol fel ahol és amennyit akarsz. ''
A fenti mondtat amit irtal nem nagyon ertem.Le tudnad irni kicsit alaposabban ha megkerlek szepen.Koszi elore is.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Poinsbruk és Rane a két város ahol van rend. Elõbbiben a Raven Spear, másikban a Knights of the Dragon.
kiscsavo96:
A kérdéses rend megalapításának feltétele hogy vagy tiéd legyen Rane városa vagy Ravenstern hagyományokat kövess. Onnantól ott és annyi Knights of the Dragon rendet húzol fel ahol és amennyit akarsz.
De ez speciel elolvasható a notes részlegen belül a game concepts-ben. Ott ráböksz a rendekkel foglalkozó részlegre és megnézed.
Amúgy csak 4 rendhez kell qualis gem (Ebony Gauntlet, Silvermist, Griffon, Shadow legion), a többihez zseton kell. A többi feltétel a már említett helyen megtekinthetõ. Szintén ott lehet többet olvasni a rendekrõl, a történelemrõl és más érdekességekrõl. Meg a Warband opcióiról...
tizie:
A banner-ban felülrõl a második kis betûméretes link (mbrepository). Ott megtalálsz mindent ami kell, játékokra lebontva, verziószámokkal (milyen verziószámú játék kell hozzá), letöltési linkekkel és kisebb ismertetõkkel.
tudnátok nekem linkelni olyan oldalt ahol összefoglalóan meg tudom nézni a mod-okat? elõre is köszi
Az egyikbe a Raven Speer, a másikba a Dragon.
Asszem valamelyik ráadásul helyhez kötött.
Árpád népe hej!
Kis varakba (ami eredetileg Ravensten birodalomban van mikor kezded a jatekot) lehet alapitani Knight Of Dragont rendet?Vagy az mar alap alapitva van (Rane meg meg asszem Ravensten)????
Remelem nem talalkozok tobb buggal 😞
Ha ezek hiányában sikerült a dolog akkor egy bug-ba futottál. Örüljél neki de tudd, ez nem normális, hanem hibás mûködés eredménye. Elõfordul néha.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ha emlekszel mikor elore kertem itt segitseget azt mondtad csak akkor lehet rendbe csatlakozni ha elfoglalod a varat es akkor ravehetem oket.
Na en csak siman beszeltem egy tagal es legyoztem a 3 rendi lovagot es kesz 😄 Huhh hat meglepettes volt 😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Tudom ez nem õrfogyasztó, ostromkönnyítõ megoldás, de egy újabb példája annak hogy lehet más módon is elvégezni ilyen feladatot nem csak izomból vagy pénzzel.
Árpád népe hej!
Megvan az az elõnye hogy mindet te ölheted meg, és sok xp.
Viszont szerintem nem túl könnyû csinálni, azért bele lehet dögleni. Realistic módban nem próbálkoznék ilyen kockázatos dologgal.
Asszem én is így fogok gyúrni.
Kiírtom a városok védõit, mindent XD
Árpád népe hej!
En nem hagyom hogy oljek meg hanem eleve nem beszelek vele...bemegyek a bortonbe es vissza es jonnek ujj orok.Kb 15 lehet kinyirni 1 probalkozassal xD de azert lassan meglessz.
Mikor elõször hallottam ezt itt fórumon, Pendorba azonnal kipróbáltam, de semmi különbséget nem vettem észre.
Árpád népe hej!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tényleg fogynak az õrök?
De ha sikerül, és nincs több fogoly, nem tudsz menni megint!
Ha meg nem sikerül, akkor elkapnak és elvisznek rabszolgának!
Vagy valamit rosszul tudok? Nem értem hogy csinálod. Hacsak nem hagyod megfeküdni a foglyot pár kill után.
Árpád népe hej!
Árpád népe hej!
Lehet ti mar tudjatok de azert le irom.
Kiszemelsz egy ojan varat amelyikben van fogoly(lord) es addig messz szabaditani es utod ki az oroket amig nem lessz mar or vagyis vedtelen lessz a var!Es meg szintet is lepsz ha kemeny ellenfelek vannak.Probaljatok ki szerintem jo!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nekem elég erõs ez is, és nekem kell a sebesség, ez van.
Nálam alap hogy megveszem, mert ha megvan nagyon durván lehet vele xp-t gyûjteni egy lándzsával. Te a gebéddel sokkal kevesebb ellenséget fogsz elkapni ráadásul nehézkes vele a lándzsázás. Ha leszeged a lándzsét egy kis bucka is elég hogy megszakadjon a roham, ha elég gyors vagy, emelkedõn felfelé is megy. Ha meg csak szúrsz, a speed bónuszban is elég nagy különbség van. Egyedül a lovasíjászkodás az amikor mindegy mi van alattad, de azt meg alacsony szinten még nem lehet mûvelni. Hasznos ám ha a játék elején is le tudsz csapni 500-60 xp-s ellenségeket. Jobban lehet fejlõdni mint a mezítlábas banditákon. És ha hozzászoksz a sebességhez, a vége felé se biztos hogy akarod azt a lassú gebét. Igazábol tök mindegy milyen erõs a lovad, ha úgyse csapják ki alólad, akkor meg már legyen gyors, a manõverezésrõl nem is beszélve.
Árpád népe hej!
Nem írtam, mert arra ott van a kismillió hivatalos FAQ (Pendorhoz is ott van a nagyon is részletes és szép FAQ, csak azt tapasztaltam, hogy többek akkor sme találják meg mirõl vna szó ha konkrétan belinkelik nekik) . Azt elolvasod és megtudsz belõle mindent.
uwu hun:
Hova kellene még gyorsabb? 😊
Már az 50-es alapsebességû (ami a követelmény miatt úgyis legalább 56-os) is piszok gyors. Gyakorlatilag semmi nem ér utol és pillanatok kérdése átszelni ilyen sebességen a csatateret is.
A lovak sebesség különbségének hatását már tanulmányoztam párszor. Teljesen mindegy volt, hogy lassú pacin nyargalászott a karakterem vagy gyorson (és tettem mindenkit hasonlóra, hogy ez se legyen befolyással a kísérletre) a sebesség állandó volt a térképen.
Ezért én úgy vettem észre a paci sebessége nincs összefüggésben a térképen való mozgási sebességgel. Ott a lovaglási skill, a ló megléte és a pathfinding meg a létszám ami meghatározó (plusz a karakternél lévõ cuccok tömege is lassító téynezõ tehát ez sem mindegy, elég csak telepakolni vassal az inventory-t meg egyéb nehéz cuccokkal és visszaesik a mozgási sebesség).
Más tényezõ nincs (gyalogosoknál a riding helyett a futás számít).
A lovon meg nem spórol senki, csak ha van erõsebb, mozgáshoz és csatározáshoz príma ló olcsóbban és könynebben elérhetõen akkor mnek kuporgatni a villámgyorsra ha a pénzt el lehet másra is költeni? 😉
Nem mintha a játék keretein belül nem számítana ez is csodának, de a sebességbõl sohasem elég.
Árpád népe hej!
Csodálkozni fogsz...
Árpád népe hej!
Árpád népe hej!
Esetleg a Warbandhoz FAQ-t nem irtal? <#help>#help><#integet2>#integet2>
Csak legyen minél több katona segge alatt ló, legyen jó pathfinding skill a seregben és ne legyenek sokan.
Gyalogos sereg meg akkor lassít kevésbé (gyalogok mindig lasabbak leszenk ha meg sokan is vannak akkor pláne), ha a gyalogoknak van jó futási skill-jük.
Árpád népe hej!
A pajzs sokat nyom a latban, a hajigálók meg nagyon ritkán találják csak el a lovast, ellenben a lovat annál gyakrabban.
Olyat meg nem írtam, hogy gyenge, azt írtam, hogy a netherworld charger jobb sok tekintetben, egyedül a sebességben nem, ami meg javítható. Plusz olcsóbb is és szerezni is könnyebb NWC pacit mint a csúcs noldor lovacskát.
A sebesség bonusz meg végetér 45-ös össz speed értéknél (tehát alap sebesség meg a lovaglás skill). Tehát ami efölött van az már nem érvényesül (meg amúgy is csak minden 5 pont 15% bonuszt adna a ló alap charge sebzéséhez ami nem egy hatalmas érték). Emellett maximális sebességgel elcspava is rendszeresen felkelnek a lovagok, elit egyégek és kicsit is erõsebben vértezett gyalogosok a noldor pacival szemben. Ha sikerül odasózni közben akkor persze feküdni fognak, de ha ténylegesen fektetést akarsz átvágtatással a legjobbak kivételével, akkor kell a NWC.
A magad lövetése meg szituációfüggõ és játékstílus függõ. A hátul maradok és támogatok jó dolog a játék legelején de a közepétõl fogva már nem móka és nem éri meg.
Minek kockáztassak akárcsak egyetlen embert is (fõleg magasabb szintû ellenféllel szemben akik esetében mindig nagyobb az esély a halálozásra) ha egymagam el tudok bánni akár 40-50 ellenféllel (no nem egy kupacban és nem kezdõként)? Csak mert gyorsabb? És fosszam meg magam emiatt egy halom XP-tõl? Emellett a számszeríjász hadak és csapatok jóval messzebbrõl elkezdik becélozni a támadókat mint azt a lõtávjuk indokolná és ilyenkor a lovas gyönyörûen belenyargal a lövésbe a paci meg kipurcan (mert a mozgási bonusz bizony befigyel a lövedék sebzésébe is ha szembe mész vele). Többször kapták ki alólam még mercenary crossbowmen-ek is a noldor lovakat pedig nem is direktben szembe mentem velük hanem átlósan kerülve õket és lövöldözve. Ellenben nyeregbõl lövéssel már nagyon régen szedték ki a karakterem.
Mondjuk azt nem sikerült kideríteni, hogy csak a hõsök lovának megléte, vagy annak sebessége is befolyásol-e valamit, mert alig észrevehetõ a változás.
Árpád népe hej!