12134

Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
pityi49 #337 Sziasztok! Hol lehet eladni a foglyokat rabszolgának? Köszi! -
zeewolf #336 Játszok az új modokkal, főleg a Glory to Revolution nyerte el a tetszésemet. Pisztolyok, Muskéták, lehet fejlesztetni a meglévő felszerelést, különleges fegyverek készíttetése, bank, a hősök egy-egy hasznos tulajdonsággal bírnak, (van saját bankárom :D) és a "megszokott" újítások: több fegyver, páncél, ló, hős. -
Braveheart #335 Valami új info? Kicsit elhalkult a fórum... -
Braveheart #334 Ez a módszer működik, köszi!
Bár asszem mire kijön a teljes én is megveszem, mert megéri... és ennyit megérdemelnek a fejlesztők is. -
Demophoon #333 csak nálam nem támadják a váraimat??
mit csináljak ha lehet egyáltalán valamit hogy támadjanak? -
FL Zoli #332 Hello
van 1 kis problémám, az oldalt felugró üzenetek késnek, vagy egyáltalán nem jelennek meg..optionsbe minden be van kapcsolva. Csatában is ha elkezdem ütögetni a parancsbillentyűt fél perc múlva jön fel az összes.
Újratelepítés nélkül lehet kezdeni vele vmit? köszi -
zeewolf #331 Version 0.903 changelog:
- Factions should no longer be at war with themselves.
- Shininess back on all armors. (A million thanks to Guspav who campaigned for this and provided fixes himself for previous versions!)
- Horse archers now dismount immediately when ordered.
- Various other fixes -
Demophoon #330 hell
mi a változás a 903 as verzioba a 901 es hez képest?
-
Ha valami, hát ez tényleg megéri. Én is megvettem már vagy másfél éve. -
amúgy a falukban kapod meg feladatként, hogy vigyél nekik x tehenet, na akkor kell odaterelni őket. Más funkciója sztem nincs. -
vagy megveszed mint pl. én még a 0.6-os verziónál . Ezzel egyrészt támogatom a fejlesztőket mert nincsennek tele pénzel és nem egy nagy kiadóra (EA sux) bizzák, hogy utánna tucatjáték legyen, hanem szépen lasan fejlesztik. (amúgy sztem. senkit sem vág hanyatt az összeg, nem tízezrekbe kerül ...)
Nem itélem el ha crackelitek ,a ti dolgotok, csak most tényleg gondolkozzatok el rajta (csak 1 picit...), hogy ha ti fejlesztenétek ezt az egyedi gamat, akkor bántana-e titeket ? -
zeewolf #326 Nem, csak terelni, megállítani, és mészárolni lehet. De elképzelhetőnek tartom hogy szaporodni kezd a csorda egy idő után, még nem próbáltam ki, csak ötlet, hátha. :) -
Gviktor #325 Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy mit kezdjek a tehénnel mi után megvettem, haggyam ott a falu közelében, mert levágni még nem akarom?
meg lehet csinálni azt hogy cstalakozzon a party-hoz? -
zeewolf #324 Szivesen, örülök hogy segíthettem. -
baalbaalbaal #323 Köszi Zeewolf!
Óriási ez a játék, ha lenne benne multiplayer összeszarnám magam! -
Braveheart #322 remek, kipróbálom
-
zeewolf #321 Ok, megvan a megoldás, először a 901-es változatot kell telepíteni és azon elvégezni a műveleteket az uniloaderrel. Majd uninstallálod a 901-et és telepíted a 903-at, indítod az uniloadert CRC hibát ír de ne foglalkozz vele rendbehozza magát, de utána nem kell megint manualozni. Még annyit, az uniloader indításakor 2X ugrik fel az OK ablak, és a kettő között megjelenik a regisztráló azzal ne foglalkozz csak várj. -
zeewolf #320 Megpróbáltam teljesen leszedni, kitakarítottam a registrit, ammennyire tudtam, majd újratelepítettem a játékot. Nekem is volt hiba, (manual activation)de alatta ott volt hogy megcsinálta. Azt nem tudom kipróbálni, mi lenne egy tiszta telepításkor, mert nincs kedvem most újra rakni a renszeremet. Müködik, de a kódot a következő indításkor nem kérte, valahol már eltárolta azt. Átmegyek egy másik gépre megnézem ott mit művel. -
Braveheart #319 Persze, első indítás után létre is hozott egy filet, de második indításnál manual a.-nál már szabálytalan művelet... -
zeewolf #318 Ugye az uniloader exe-t bemásoltátok a játék könyvtárába? Mert csak ott működik. -
zeewolf #317 Nekem jó, de sajna gőzöm sincs mi oldhatná meg a problémátokat. -
Braveheart #316 Nekem is ez a problémám... -
baalbaalbaal #315 Sziasztok!
Megint kéne egy kis segítség! Leszedtem a cracket a 0.903-hoz innen:
http://thepiratebay.org/tor/3923938/mount__amp__blade_0.901_crack
Kibontottam, elindítottam at exe-t, de amikor a manual-ra akarok kattintani, hibát jelez és leáll! Lehet, hogy ez a crack egyáltalán nem jó a 0.903-hoz?
-
zeewolf #314 A File Front eléggé beégne ha vírusos programokat töltenének le tőlük az emberek. A torrentes és crackelt cuccok beszerzése viszont egyéni felelősség kérdése, onnan jó eséllyel kaphatsz vírust, kémprogramot, esetleg egyéb érdekes mütymürüttyöt, ezért nem árt az óvatosság. -
zeewolf #313 Nem, nem vírusosak, azokat használom, onnan töltöttem le, és nincs problémám. -
baalbaalbaal #312 Köszi olvastam a kommenteket, de tuti, hogy nem vírusosak, mert nem szeretném elcseszni a gépemet az ünnepekre! -
zeewolf #311 #267 #286 -
baalbaalbaal #310 Sziasztok!
Nem tudná valaki elmondani, hogy honnan töltötte le és hogyan rakta fel a legújabb verziót?
Nincs jobb, mint Karácsonykor felgyújtani néhány falut, meg lekaszabolni a koszos parasztokat, úgyhogy rajta!!!
Előre is köszike! -
AkosGellert #309 Nekem is megy a 0.903-as, Xp SP2-esem van es Nod 32(ha ha tényleg számit)
és én is a 0.901-esre tettem fel.Az uniloader mintha frissitest szedett volna le de nam mernék rá megeskudni. -
Braveheart #308 Laptopról próbáltam inditani, eddig ment, de a 0.903-as már nem indult az uniloaderrel. Sztem itt vmi más probléma lehet. Kéne a régi fajta crack új változata... -
zeewolf #307 Keressetek valami más egyezést, ami miatt nem mehet, pl.: vírusírto -
meril #306 Én úgy csináltam (XP-n), hogy fennt volt a 0.901 és arra ráraktam a 0.903-at és még nem próbáltam...:):P -
Mint az látható XP-n is fagy, szóval a probléma más jellegű. -
meril #304 Egyszerű a megoldás:) Rakj fel XP-t:) Ennyi... -
Akkor mindegy...reméltem hogy Vistád van....mert akkor arra rá lehetett volna fogni :). (nekem ugyanis az van) -
zeewolf #302 Nem tudom segít e. Nekem a 901 volt fent, uninstalláltam, megmaradt a könyvtár és az uniloader, felraktam a 903-at, indítottam az uniloaderrel, először hibát írt, másodjára ment. Arra nem emlékszem kérte e a kódot. -
Braveheart #301 Nekem is XP pro SP2
mikor rámegyek hogy manual activation töltöget, és szabálytalan művelet... eddig ilyen nem volt -
zeewolf #300 XP SP2 SysOp -
XP-t vagy Vistát használsz? -
zeewolf #298 Igen.