Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Képet tesztek az alpha verzióról be?
thx

Bucser
Lóról harcolni még nagyobb élmény (nem hittem, hogy tudják fokozni). Mostmár nem lebeg bele a kard a lóba és hasonlók. (mintha a kantár is látszana, de lehet képzelõdtem)

Jahh és a lovak charge értékein vagy hatásán mintha alakítottak volna.. 2-3 emberen még át lehet vágtatni, de pl ha 6-an körbefognak már nincs kiút.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmuda
Az animációk tényleg mérföldekkel szebbek mint voltak, fõleg az alap beállások, itt már kicsit mozog is az avatar, nem csak szoborként áll mint régen. Az egyedüli animáció ami nem tetszik az az ugrás, de azt úgyis ritkán kell használni. :-)

Nem tudom mit kell frissíteni az 1.0-án. Egyetlen crashem se volt még, pedig régen a nagyobb csaták után menetrendszerûen jöttek a CTD-k, csak úgy bosszantásképp. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
határozottan símábban fut mint a 96x futott.

Az animációk pedig valóban fejlõdtek. majd még körbenézek kicsit csak ugye elõlrõl kell kezdenem megint (character exort mûködik még. javaslom mindenkinek, hogy elõtte adjon el mindent a kariról ugyanis importálásnál csak a pénz marad meg a karakteren.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DaemoonHunter
Láttam a játék lemezén egy DircectX mappát, de nem telepítettem, most ideje van

Szerintem frissítsd a DirectX-et!

DaemoonHunter
Nálam dx9-ben textúra hiba van, a páncélzat nem látszik, és a fák sem:S

A magyar verzióról tud valaki valamit?

rotator
Ezt a játékot szerintem 3-4 év múlva is még patchelni fogják. 😊

Na, még ki se jött szinte de már patchelik...

War. War never changes.

Ki tudja,hogy mia külömbség az 1.0 és az 1.003 version között?

ZTM
vaze 19.-van de nincs letöltõlink az oldaln:S

változások (fórumról)

+:
gyorsabb hero inventory elérés
heraldic armor textúra javítva
kicsit javítottak a királyságok egyensúlyán
AI agresszívek (állítólag sûrûbben nyomulnak nagyobb seregekkel is)
új animációk
új zene
pár új képernyõrajz
az arénákban az aktuális királyságra jellemzõ harcosok lesznek jobbára
karaktered látszik az inventory oldalon (megtod nézni, hogy áll a cuccos rajtad)
ostromnál több harcos fog a falakra nyomulni (néhol 1 létra helyett 2 van)
pár új fegyver (pl: masterwork bow)
lovak színvariációiból több van

-:
bor meg sör már nem jó morálra, hanem csak kereskedelmi cikk

+ vagy - mindenki döntse el maga:
A textúrák szebbek, de páran panaszkodtak lagra, ezért lehet, hogy mostmár hozzá kell nyúlni a videó beállításokhoz

nem tudom mi lehetett az, ha hõssel találkozol fel fogod ismerni (leggyakrabban tavern-ben vannak)

ZTM
oké és hogytom felvenni õket hol vannak?vmi travernnél szokott állni 1 ember fegyverzetben különálónak néztem.és levett 600 pénzt a beszéd:Sde nem jött velem:S

fizetni kell a hõsöket is

én kereskedéssel szrzek pénzt az eleéjén
tipp: vegyél szörmét Vaegir-ben és add el Rhodok-ban

ZTM
hi +van a v 0.960 kulcsa(crack)
az a kérdésem van hogy hogy tok pénzt keresni?(azon kívül hogy a kószáló banditás csapatokat(looters,forest bandit,stb.)kiirtom,és hol és hogy tom a csapatom gyarapítani?(toom hogy kell pénz és kaja is)és még 1 kérdés amit már felvettem embert a csapatba annak havi rendszerességgel kell fizetni vagy az elején leperkálni amit kell és csak kajáltatni kell?

Torzonborz
vmi nervous man néven szokott a falvakban lógni , ált. ház mögött álldogál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

SiteDisagner
uj vagyok itt, de ma kezdtem én is az 1.0-val. Piratebay-en fennt van a torrent, onnan lejön 20 perc alatt. a lényeg h 960-asra kell telepiteni és a 960-as crack-et rá kell csomagolni, uniloader és mar szalad is. elõtte is jatszottam mar a jatekkal, különbség a kezelõfelület, ami sokkal igényesebb, és szebb, egykét mozdulat sokkal kidolgozottabb, talan idõjárás is szépült. összességében nekem jobban tetszik. mivel csak 6os vagyok igy sok mindent még nem tártam fel ujdonságként. amugy lenne egy kérdésem:

amikor olyan quest-et kapok amiben egy faluban vkit fel kell keresni és megölni, akkor szépen el is megyek, de amikor falusiaktol rákérdezek az illetõre csak annyit mondanak "sok furcsa ember jar itt, nézz körül és megtalálod"... nos én mindenkit végigkérdeztem, vartam stb de semmi fejlemény, varos körül sincs senki olyan, ez h müködik. elõre is köszönöm.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Pianista
érdekel ám engem is😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

akkor nyomhatnál pár screenshotot, vagy legalább némi infót az újításokról amivel találkoztál

ZTM
mi há mi há honnan?

Nekem már megvan az 1.0 és mûködik hozzá az uniloader is 😄. Csak az a baj mostanában nincs idõm vele játszani.😞😞😞
ZTM
Hi.
Az a kérdésem lenne (bár erre teljs biztos válasz nem lesz),
hogy pl.: 1 kóddal lehet 2 játékot aktiválni?

Bucser
Nem mindegy hol akarod beszerezni. elvileg a talesworld oldalán kint lesz letölthetõben a full azoknak akik már vettek a beta fázis alatt.

ZTM
Azt gondoltam nem is akartam vele senkit lebaszni csak érdekességképp írtam lehet tegnap még 16-volt me nem néztem:S

Prince23
Mikor valami közeledik a kiadott datálással kapcs, mindig ez történik. pl Crysis 12-re ígérték és 19 lett belõle .S

ZTM
finally Mount&Blade is finished and will be in stores after September 19th.
ez má messzebb van:S
valszleg ekkor jelenk + ergó hamis az infotok:S

ZTM
na mind1 úgy is gykorolnom kell a gépírást😄

Szal holnap vagy holnapután a hivatalos oldalról le lehet tölteni a full gamet?
Amit indítunk de kell 1 aktiváló kulcs amit ott lehet +venni?
Gyakorlatilag ez a lényeg amit akatam kérdezni.

Bucser
nehezen félreérthetõ, mert maga amit írsz eléggé távol áll a beszédtõl.

Kezd elõlrõl kérlek úgy, hogy nagybetût, mondatvégi írásjelet alanyt és állítmányt is teszel a mondataidba, mert õszintén megmondva nem sikerült értelmeznem amit odapötyögtél lejjebb...

ZTM
az nem 5-6 bandita hanem 5-6 csapat bandita😄(nehogy félreértsétek)

<#idiota>

War. War never changes.

ZTM
hali nektek is 0.9x verzió van?
am ez a játék nem lesz olyan nagy felhalytás?me nincs a CD Galaxis árulistáján elõrendelésre se.ezt majd le kell tölteni a hivatalos honlapról?
am tök jó mentem a kápány vagy mibe azt én 1edül kiirtottam vagy 5-6 banditát(alapszintûek voltak sztem me kõvel hagyigáltak😄)
am aztán átbarangoltam a tengerpartra az a sea raiderek feszt kinyírtak😄 pedig jó pénz jött vlna tõlük
és ámokfutásomnak a trial letelése vetett véget szal majd a teljes gameba remélem még a héten.

Scottt
Valaki tud küldeni egy módosítatlan item_kinds 1.txt-t?
Sajnos én az enyimet elbuheráltam és nemtom vsiszatölteni a 322napos mentésemet:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ZTM
kösz

"R"

ZTM
még 1 kérdés meik gombal tok belsõ nézetre váltani?köszi
sept.16?az minjá itt lesz jeeeeeeeee!!!!

Kedden jön az 1.0, persze hogy kell majd hozzá kód de krekk is lesz majd valamikor viszont ez a játék tényleg megérdemli hogy mindenki megvegye.

A gépigény alacsony, nekem csak egy Athlon2500+ 1 gigás 6600GT-s gépem van és simán megy rajta.

Prince23
Szeptember 16-án jön ki.

ZTM
am ha kijön a teljes verzió ahoz is kell aktiváló key szerintetek?remélem minél elõbb +jelenik, jaa és a gépigényérõl tudni vmit?

Prince23
*csak hülyült

Jó lesz az 0.5 gigának inkább.

Bucser
thnx csekkolom😊

ZTM
és mikor s jön pontosan?mert qurva jó game.és alig várom remélem azé még fut majd a gépemen mondjuk karácsonyra tervezek 1 faszát ami má használhattóbb mint a mostani.nekem a grafja most is tetszik bár nem oblivion, de jó.

ATENSÖN ÓL PERSZONEL!

Az 1.0 sajtó változata már elérhetõ a paradox ftp-jén, kézikönyv meg minden (a manual már lent van, 61 oldal kurvaszép új képekkel, az 1.0-át éppen most töltöm)

cím
ftp.parad***oxplaza.com

user: pre***ss
pass: para***press

A ***-t ki kell törölni, csak azért írtam bele hogy ne lehessen ráguglizni a kommentre

Ja és KELL hozzá érvényes kulcs szal csak az szedje aki már megvette régebben a játékot.

Prince23
Amúgy 5.5 Gb-ot foglal😄 feltelepítve meg 8-at😄 A graf sokkal szebb😄DDDDD

Bucser
megvettük jópáran.

ZTM
jaaaaaaaaaa szal ez még nem az kösz de fasza game

Prince23
Hamarosan jön a teljes verzió

ZTM
am ti honnan szedtétek le?:S me ott lejjebb az a tok kép(pc dvd-rom)elég zavaró ugyanis nekem 150 mb-volt vagy csak demo az?