Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Nincs az kizárva, hogy megvették 😊 Mi fõlünk a saját levünkben

balee4
érdekes módon én arra számítottam, hogy innen a topikból többen megveszik...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ramires
Ha nem fogom befejezni, míg neten megjelenik a magyar szövegfájl, hát nem fogok megsértõdni 😊

Azért elég pancserség a feltöltõk részérõl, hogy a Sims 2 legfrissebb kiegészítõjét a paloták meg mittudomén mit"ami nélkül élni nem lehet", még aznap este feltöltik, mi meg lassan két hete várunk.. 😛
balee4
vagy elírás vagy elfogyott, de az 576-ban van 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tudom, de nézd meg ezt:
http://cdgalaxis.hu/PC/15890/mount-and-blade.html
Csomagküldés esetén a házhozszállítás várható ideje: 2008. december 2., kedd
és ez nem péntek óta van itt, hanem 20-21-tõl.
balee4
már 20-án megjelent a magyar verzió... <_<

balee4
hát egyelõre nem, még próbálkozok, ha más nem lesz, vmikor megveszem a játékot. 😞

Hát, remélem, hogy holnap felrakják valami oldalra a magyarított verziót, ugyanis december 1-re van kiírva a postázás ideje, csak megrendelte valaki 😉
Ramires
Van ugye egy Modules/ Native mappánk, abban a szövegfájlok. Van egy menus.txt ami félig és egy strings.txt, ami negyedig van lefordítva (és pár kisebb nyelvi fájl teljesen). Ha nagyon belevetem magam a fordításba, és valaha végzek is vele, akkor valaki nagyon ügyes, nagyon okos, bõ szókinccsel rendelkezõ egyén ezt a "nyers szöveget" magyarról magyarra fordíthatná, mert ez afféle "én értsem, oszt' jó'van" dolog. A szövegben ugye vannak különbözõ paraméterek, amiket nem mertem bántani, úgyhogy néhol tényleg érdekes lesz a szöveg, de legalább lesz szöveg

Prince of Altari is bejelentette, hogy segít a fordításban, azóta sem volt fórumon 😊 Majdcsak eldöcögök vele, és ha jól vettem ki a kérdésedbõl, nem jártál sikerrel a fájlokkal 😊

balee4
egyébként hogy állsz a fordítással?

Ramires
Kettõbõl egy majdcsak összejön 😊 Ha nem jönne össze, sebaj, folytatom a fordítást

balee4
ígéretet kaptam 2 sráctól is, jó lenne, ha a 7végén összejönne a dolog, mert hétfõtõl melózók, nem igen fogok ráérni a dologra... 😄

Ramires
Hajrá, sokan bízunk most benned

Ramires
Lehet, hogy a forrásod titkos, de nagyon érdekel, honnan tudod megszerezni azokat 😊 Én abban reménykedtem, hogy valaki lesz szíves felrakni azokat a bizonyos fájlokat valahova, de ha nem, hát semmi sem kötelezi õket erre, szívesen lefordítom magam

balee4
Ok, sejtettem, h nem elég, remélem sikerül megszerezni

Ramires
Ha ezeket a fájlokat biztosan meg tudnád szerezni, akkor minden rendben lenne, de ameddig nem biztos, nem hagyom abba a munkát

Ramires
Nem elég, a Modules/Native tartalma kell (ebben a mappaban található fájlokat már 25%-ban lefordítottam, nem piskóta, de igyekszek vele)

balee4
ahhoz hogy minden szöveg magyar legyen elég a 'languages' könyvtár tartalma? mert lehet, h megtudnám szerezni a szövegfile-okat

Ha van itt olyan aki megvette a játékot magyarul akkor az legyen szíves véleményt mondani 😄
Bocsánat 0.751-et akartam írni
A 0.75-ös verzióhoz lehet Crack fájlt letölteni?
És ha igen honnan?
Ramires
Kíváncsi vagyok, hogy én fordítom le hamarabb, vagy tényleg valaki meglep a magyar nyelvi fájlokkal 😊 Már belevágtam

kösz szépen 😄
Torzonborz
hmm a cd galaxisnál már megvásároható a magyar verzió. valaki esetleg megvette már ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pianista
menj bele a "modules" mappába és amelyik modban módosítani akarod abba menj bele és nyisd meg az "item_kinds1.txt" fájlt és a kövit csináld:
elõször keresd meg a következõ sort:
1.
a bekeretezettet tetszés szerint írd át:
2.
a 2.-on a bekeretezettek a lövedékek száma az adott nyílhoz. ugyanezt megtudod csinálni a dobótárgyakkal is.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Hi all. Mit kell módosítani az items.txt ben h megnõjön a nyilak száma?
xD
Hát én még 0.8xx vezióba használtam utoljára, de úgy emlékszem, hogy amikor editorra kattintottam akkor kijött egy ablak a m&b mellé, de lehet billentyûkombinációval jött elõ. De végülis semmi hasznosat nem találtam benne, tárgyakat lehetett beszúrni, csatateret szerkeszteni pl amikre emlékszem.

az alábbi 2 editor érdekesebb a játék szempontjából

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Pianista
nem értem ezt az ablakban dolgot... kipróbáltam de nem találtam editort... elmondod hogy kell??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

A beépített editorhoz ablakban futtasd a játékot.

én Troop-, meg Item editort próbálgatom..már fogalmam sincs honnan töltöttem le. Jó dolgokat lehet csinálni, pl Lootereket felszerelni Black meg Strange armorral😄, meg visszaraktam a Black khergiteket a a steppe banditok helyére stb stb

Aki jobban benne van, gondolom már találkozott a "Magyar Helmet"-tel...Ha valaki megmondja, hogy honnan szedték, hogy a magyarok ilyet hordtak megköszönöm😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Pianista
nem müxik nekem az editor

Pianista
manuálisan mit kell módosítani hogy a nyilak sebzését(nem az íjét) megnöveljem??

Pianista
én nem editorral csináltam hanem manuálisanXD és a falakban a tüskéket is nézdXD

balee4
vki megvette innen a játékot?

Ez igy nem fair(van 2 féle nyilam egy csatára 60db-os és várvédésre 200db-os mert olyan nem szokot lenni hogy kifogy a nyil egy fegyverrel teli várban<#nyes>)

amugy az editor használata könnyû (csak poénbol nem mentettem el stb..) csináltam egy lovat 3000 darálós sebzéssel és egy 5000-ret sebzõ kardot

Kb annyi volt a csata hogy oldalról belementem az ellen seregébe<#ravasz1>
Pianista
Loál<#idiota>

Pianista
ááááá megtaláltam ASDASADSSASADSSAAD XDDDDD 678 nyilam vanXD

Pianista
azt én is megtaláltam de nem tom mit kell módosítani😞

Scottt
Nem azért,de sztem ne baszotasd az editor,én is csak annyit nyúltam bele, hogy a titkos páncélok kaphatóak legyenek boltnban is erre elszállt az egész(lordok nõi ruciban flangáltak).
Egyébként megnyitod a modnak az items1.txt-jét aztán megkeresed a nyilakat és asszem ott lehet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pianista
a következõ lenne a kérdésem: egy modot leszedtem feltettem és minden fasza de kevés a nyílvesszõ, ezt hogy tudom megnövelni mondjuk 600-ra?? próbáltam item editorral de "alkalmazáshiba" üzenetet kapok😞 valaki tud segíteni??

Ramires
Nem használok MSN-t, inkább ide írnék. Tutorial-t lefordítottam, hogy lássam, hogyan mûködik. Nem látja az ékezetes karaktereket, de minden más tökéletesen mûködött

Ramires
ÉN is erre gondoltam de egyedül nem akartam megcsinálni hogyha kedved van dolgozunk együt elosztjuk a munkát.
Szerintem senki sem csinálta meg.
Ide irsz vagy msn?
Ramires
Sziasztok! Még mielõtt pár bunkó nekem is leharapná a fejem, gyorsan megkérdezem, ha valakit nagyon szépen megkérünk, nem-e töltené fel valahová a nyelvi fájlokat!? Én ugyan tudok angolul, de aki esetleg nem és ki tudja miért, nincs pénze megvenni magyarul a játékot, nagyon odaáig lenne, ha megkapná (mint akár egy karácsonyi ajándékot)
Én már azon is gondolkodtam, elkezdem lefordítani a szövegeket (egyszerû txt fájlban vannak..) és majd azt feltöltöm, de nincs kedvem olyan munkát elvégezni, amit már egyszer más megcsinált (és mondhatjuk, karnyújtásnyira van)
Szóval, ha valaki érzi magában az emberséget mások iránt, ne habozzon

Válaszolok 3at 😊
Ha sárga szád menny orvoshoz vagy mosd meg és igyál több vizet.
A Quests / Characters alatt megtalálod a nevedet ami alatt le van írva, h melyik frakcióhoz tartozol és milyen javaid vannak (falu, vár, város)
Várat és várost frakción kívül érdemes foglalni, de ha már vazallus vagy akkor sok Honor és Renown kell hozzá.

Kérdezni szeretnék pontosan 2.
Honnan tudom meg hogy melyik frakcióhoz csatlakoztoam pl ho nords hoz akkor sárga szinü lesza szám?
Meg hogyan kapok már egy várat 5 várat meghóditotta mde mást grófé lett nem értem.
Randal
Látod, hogy nem nagyon írnak neked😊
Talán próbáld meg használni az internetet, meg nézz el a készítõk honlapjára.

Dávid 12
Honnan lehet letölteni?Lécci írjatok má!

Honor: azzal is lehet szerezni, hogy a csata végén elengeded az ellenfél elfogott vezérét.

Érdemes kicsit gyakorolni, mondjuk engem annyira lekötött a harc, hogy addig gyakoroltam a legnehezebb beállításokkal, míg az alap arénaviadalt meg nem tudtam simán nyerni (a 40 emberbõl legalább 20-at lecsapni és utolsóként állva maradni). Utána soha nem volt gondom lovagi tornán, akkor sem ha csak egy íjat kaptam. Vagy ha ellenséges városba kell betörni egy szál bottal.

A lovagi tornákra vadászni kell és rengeteget csatázni a renown miatt.

Elárulná valaki, hogy ostromnál is lehet-e inventoryból fegyvert váltani, nem találtam sehol a kis csomagot, ami csatánál a kezdõ pozíció mellett szokott lenni (támadóként és védõként is)?
Lehet hogy csak én nem találom.

De nem árt ha van magyarítás(nem magyarositás mert az kb annyit jelente hogy budapest lenne a térképen stb..)

Pl amikor át kell állítani a lordokat 20-bõl 6-7 sikerült(pedig értettem mit magyaráz)