Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://cdgalaxis.hu/PC/15890/mount-and-blade.html
Csomagküldés esetén a házhozszállítás várható ideje: 2008. december 2., kedd
és ez nem péntek óta van itt, hanem 20-21-tõl.
Prince of Altari is bejelentette, hogy segít a fordításban, azóta sem volt fórumon 😊 Majdcsak eldöcögök vele, és ha jól vettem ki a kérdésedbõl, nem jártál sikerrel a fájlokkal 😊
És ha igen honnan?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
elõször keresd meg a következõ sort:
1.
a bekeretezettet tetszés szerint írd át:
2.
a 2.-on a bekeretezettek a lövedékek száma az adott nyílhoz. ugyanezt megtudod csinálni a dobótárgyakkal is.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
az alábbi 2 editor érdekesebb a játék szempontjából
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
én Troop-, meg Item editort próbálgatom..már fogalmam sincs honnan töltöttem le. Jó dolgokat lehet csinálni, pl Lootereket felszerelni Black meg Strange armorral😄, meg visszaraktam a Black khergiteket a a steppe banditok helyére stb stb
Aki jobban benne van, gondolom már találkozott a "Magyar Helmet"-tel...Ha valaki megmondja, hogy honnan szedték, hogy a magyarok ilyet hordtak megköszönöm😊
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
amugy az editor használata könnyû (csak poénbol nem mentettem el stb..) csináltam egy lovat 3000 darálós sebzéssel és egy 5000-ret sebzõ kardot
Kb annyi volt a csata hogy oldalról belementem az ellen seregébe<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként megnyitod a modnak az items1.txt-jét aztán megkeresed a nyilakat és asszem ott lehet.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ÉN is erre gondoltam de egyedül nem akartam megcsinálni hogyha kedved van dolgozunk együt elosztjuk a munkát.
Szerintem senki sem csinálta meg.
Ide irsz vagy msn?
Én már azon is gondolkodtam, elkezdem lefordítani a szövegeket (egyszerû txt fájlban vannak..) és majd azt feltöltöm, de nincs kedvem olyan munkát elvégezni, amit már egyszer más megcsinált (és mondhatjuk, karnyújtásnyira van)
Szóval, ha valaki érzi magában az emberséget mások iránt, ne habozzon
Ha sárga szád menny orvoshoz vagy mosd meg és igyál több vizet.
A Quests / Characters alatt megtalálod a nevedet ami alatt le van írva, h melyik frakcióhoz tartozol és milyen javaid vannak (falu, vár, város)
Várat és várost frakción kívül érdemes foglalni, de ha már vazallus vagy akkor sok Honor és Renown kell hozzá.
Honnan tudom meg hogy melyik frakcióhoz csatlakoztoam pl ho nords hoz akkor sárga szinü lesza szám?
Meg hogyan kapok már egy várat 5 várat meghóditotta mde mást grófé lett nem értem.
Talán próbáld meg használni az internetet, meg nézz el a készítõk honlapjára.
Érdemes kicsit gyakorolni, mondjuk engem annyira lekötött a harc, hogy addig gyakoroltam a legnehezebb beállításokkal, míg az alap arénaviadalt meg nem tudtam simán nyerni (a 40 emberbõl legalább 20-at lecsapni és utolsóként állva maradni). Utána soha nem volt gondom lovagi tornán, akkor sem ha csak egy íjat kaptam. Vagy ha ellenséges városba kell betörni egy szál bottal.
A lovagi tornákra vadászni kell és rengeteget csatázni a renown miatt.
Elárulná valaki, hogy ostromnál is lehet-e inventoryból fegyvert váltani, nem találtam sehol a kis csomagot, ami csatánál a kezdõ pozíció mellett szokott lenni (támadóként és védõként is)?
Lehet hogy csak én nem találom.
Pl amikor át kell állítani a lordokat 20-bõl 6-7 sikerült(pedig értettem mit magyaráz)