Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Azt nem értem, hogy am rgbecsultsegem, miert -12. mikozben 1000 feletti a hirnevem.
Mire jo a megbecsultseg? es hogy lehet novelni ?
Ja es kozben vissza toltottem egy regebbi mentett allast ahol meg nem arultam el a kiralyt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

aha lécci linekt vagy valamit 😄
én asszem 65-80 % nehézségiszint körül nyomom
Nekem is 0.9.0-s editorom van, de mûködik. Kell?

Végre sikerûlt szétvernem az utolsó nord sereget is, most már a volt Nord lordok állnak átfele hozzánk <#eplus2>. A másik meg inkább elöszõr valamelyik királynak dolgozz majd ha leveritek az összes ellenséget akkor érdemes elárúlni a királyt mert, egyszerûen egyedûl úgysem fogod tudni bevenni az összes várát.
Wreck86
nehéz a nordokat legyûrni basszus.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

csige791
Csinált valaki olyat rajtam kívül, hogy lázadó lett ? Van ennek értelme, vagy jobb, ha valami királynak nyalok ?
Az a baj hogy felb*szott, hogy nem akarta nekem adni a váram amit elfoglaltam.
Ti milyen nehézségi szinten játszotok ? A 21 szazalek elég könnyunek tunik, lehet kezdek egyet durvábban, érdemes 100 százalékon vagy tul nagy cumi?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

thorgrim's map editor mennyid van ???
ha tudnál adni nekem egy linket megprobáloznék vele.
mert én leszedtem a 0.9-et asszem de nem indult el :S
Beszélsz vele és azt mondod neki hogy "most már nincs szükségem rád , elmehetsz" vagy valami ilyesmi , és akkor el fog menni.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

köszz miko.
majd azért megnézem.
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Amikor megkérem az egyik lordot hogy kövessen akkor hogyan kell lerázni?
Csak várni kell egy kis idõt?<#pardon1>
Olvass vissza mielõtt kérdezel de ezt már kb 1000-szer elmondták maxikoxi. A thorgrim's map editor-om vam de én nem értek hozzá ezért aki ért hozzá és megcsinálná az kérem jelezze. (!)

csige791
Csokkolom!

Nagyon tetszik a játék, kb 5 napja játszom vele. Jelenleg sikerült összebalhéznom az eddigi uramal, yaroleg királyal. Miután elfoglaltam a 2. várat (egyedul. 21%-on van a nehezsegi szint) azt nem akarta nekem adni, hanem az országon beluli elenfelemnek lord gastyajanak, adomanyozta az isten átka.
Persze nem engedtem, így most lázadó vagyok, ezért sajnos kb 3 kiralysagból basztatnak egyszerre.
Most megprobalok segíteni az egyik elnyomott uralkodonak viszaszerezni a tronját, akkor talán beken hagynak.

Ezt ki mondta ???
Akkor ezek szerint nem lesz az európai modból semmi, kár.<#rinya>

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Hello !

Az lenne a problémám hogy elfoglaltam a nordok összes várát és városát, de mégis mindig vhonnan jönnek több 100fös seregekkel és hordáznak, ill folyamatosan rabolják a faluimat és igy nemtudok átmenni másik frontra. Pedig már nincs se városuk se falujuk se erödjük se semmi. Mit kéne tennem?. Meg kell keresnem a srácot akit a király helyére ültethetek? Vagy mégis mi lenne a konkrét feladatom?.
Nekem angol 1.011es verzióm van. Esetleg ehez nincs magyarositás? (netröl van az enyém nem pedig bolti nem is tudtam h boltban is kapható).

Milyen programokkal csinálod ???
"a 20.SZÁZADIG végig" olvasd el figyelmesen légyszíves mielõtt belekötsz.

Nagyon jól hangzik ez a magyar mod, csak valósuljon is meg 😊
Nekem is megvan ez a program de szentem szarra se való ugyhogy aki ért hozzá megcsinálhatná.

ezesetben más ötletem nincs...

89
igen, de szerintem a mod a 16. sz. elõtt lenne...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Erdély nem volt a miénk a 20. század végéig. 1526-ban három részre szakadt Magyarország, így az Erdélyi fejedelemség már ekkor nem a Magyar királyság része volt. Majd a Habsburgok uralkodása idején is megõrizte területi különállóságát egészen a 1867-es kiegyezésig. Ezután 1918-tól pedig már Román királyság része.

De igazából csak azért mondtam Erdélyt, mert nem jutott más az eszembe és azt hittem, hogy csak a Balkán lesz rajta a térképeden. Ha egész Európát ábrázoló térképet használsz, akkor én ezeket a népeket ajánlanám neked: Oroszország, Habsburg birodalom(vagy osztrák császárság), Török birodalom, Magyar királyság, és a területi kihasználtság érdekében Franciaország.
Colton
Legujab Driver van fönn a AGP Hotfix 9.2

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Az lehet de én olvastam hogy csak ATi nál jelentkezett ez a fajta probléma , lehet hogy a te kártyádnál nem , az övénél meg igen.
És nehogy azt hidd hogy nVidia párti vagyok , mer nálam is az ATi a nyerõ.

Semmi gondom nem volt vele ATI-val...
ATI-d van vagy nVidia? Úgy hallottam az ATi nem nagyon szereti a játékot , elõfordul vele az ilyen. Driver frissítés ajánlott.

Tényleg valaki tud új fejleményt a multirészel kapcsolatban?
Lesz a térkép verzioból valami? Jó lenne.<#taps>
Nem tudom nézzél rá vírusírtóval.<#violent>
Colton
Hali!

Mért van az hogy egy idõ után a játékban eltünnek a texturák? (pl.:nincs az embereknek testük csak a fejük, vagy eltünik a talaja, vagy eltünnek a lábaik.) Erre van megoldás? Segitsetek Please!

Elõre is kösz!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Jah és sztem az uralkodók és a nemzetek teljesen jók úgy ahogy irtad<#smile>

Miko!!! Nekem van egy nagyon jó map editorom. Még akkor szedtem le amikor csak 0.960-as verzió létezett, de sztem biztos mûxik. Ha adsz egy msn cimet küldöm is.

És még miket fogsz megcsinálni ???
gondolom:
-térkép
-Királyok nevei
-Települések nevei
- Címer ???
-fegyverek ???
1. Swadia=Magyar Királyság
2. Vageir=Török birodalom
3. Rhookok=Szerb birodalom
4. Kherigtek=Tatárok

A királyok
1. IV Béla
2. I. Oszman Ertogrul
3. I. Istvan Uros
4. Batu kán

ez az alap ötlet szerintem jó
és még Vasshy ötletét támogatnám, VIKINGek 😊 az fasza lenne
áhh de várom

és ez magyar nyelvû lesz ???
Köszi! 😄

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

szar ez a rapid , felraktam máshova

link

HY! Nemrég letöltöttem a játékot, de sajna angolul. Kerestem hozzá magyar nyelvi fájlokat, de a likeket mind törölték 😞. Valaki nem tudná elküldeni nekem, vagy feltölteni valahova, légysziiiiiiiiiiiii!

Ui: amúgy a játék nagyon király 😄

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

Hy megint itt na nem találok semmi jjó térkép szerkesztõ progit ezért nemtom rendesen megcsinalni a térképet.

Maga a király mondta hogy (most) harcban állunk ellenük
És már csak 3 vára él a többit elfoglaltam (MA) és amikor megyek a következõhõz kb eltelt 6 nap megyek és nem tudom megostromozni.
háborúban állunk egymással mivel eddig is a Swadian néppel voltam, és õk is támadják a mi várainkat, szóval elméletileg meg kéne támadnom de mégse tudom... Nem értem 😊 Valakinek hasonló?
De hülye vagyok igazad van emokiller tényleg ha nem állnak háborúban a nemzetei egymással akkor nem tudja elfoglalni. Nézzétek el nekem még másnapos vagyok<#sniffles>.
Na már rég voltam fennt de láttom zajlik az esemény. Miko neked sok sikert már tülkön ülünk /vagy trónon <#vigyor>/, hogy kipróbálhassuk majd 😄. Személy szerint én Európa párti vagyok azt tudnám értékelni. Amit meg a nordok helyet kit kéne betenni szerintem mivel viking féleségek voltak én Norvégiát raknám be IV.Haakon királyal. A lengyelek inkább olyanok voltak mint mi lovasíjász nemzet szóval valahogy azt nem tudnám úgy áttélni<#confused>, de lehet, hogy csak én vagyok maradi <#vigyor>. Yeti sajna nem tudom lehet, hogy játtékhiba<#szomoru1> de nem akkarok hülyeséget beszélni.
valószínû hogy a választott néped nem áll háborúban velük

tobias88
nem Oroszország, hanem kijevi nagyfejedelemség
mért nem tudok leigázni mindenkit? pár várat nem tudok megrohamozni pedig rosszba vagyok vele...
Pianista
itt van néhány módosítás, hátha kellhet a magyar modhoz😊 Link

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Uralkodók:
1. IV Béla
2. II. Frigyes
3. II. Jaroszláv
4. I. István Uros
5. V. Boleszláv
ugye nem kell magyarázni melyik melyiké?

http://faculty.umf.maine.edu/~walters/web%20230/map%20medieval_europe_13_century.jpg
ebbõl következõen török és osztrák nem lesz.
1. Magyar
2. Szent Német Római birodalom
3. Oroszország
4. Szerbia
5. Lengyelország