Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire jo a megbecsultseg? es hogy lehet novelni ?
Ja es kozben vissza toltottem egy regebbi mentett allast ahol meg nem arultam el a kiralyt.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
én asszem 65-80 % nehézségiszint körül nyomom
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az a baj hogy felb*szott, hogy nem akarta nekem adni a váram amit elfoglaltam.
Ti milyen nehézségi szinten játszotok ? A 21 szazalek elég könnyunek tunik, lehet kezdek egyet durvábban, érdemes 100 százalékon vagy tul nagy cumi?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ha tudnál adni nekem egy linket megprobáloznék vele.
mert én leszedtem a 0.9-et asszem de nem indult el :S
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
majd azért megnézem.
Amikor megkérem az egyik lordot hogy kövessen akkor hogyan kell lerázni?
Csak várni kell egy kis idõt?<#pardon1>#pardon1>
Nagyon tetszik a játék, kb 5 napja játszom vele. Jelenleg sikerült összebalhéznom az eddigi uramal, yaroleg királyal. Miután elfoglaltam a 2. várat (egyedul. 21%-on van a nehezsegi szint) azt nem akarta nekem adni, hanem az országon beluli elenfelemnek lord gastyajanak, adomanyozta az isten átka.
Persze nem engedtem, így most lázadó vagyok, ezért sajnos kb 3 kiralysagból basztatnak egyszerre.
Most megprobalok segíteni az egyik elnyomott uralkodonak viszaszerezni a tronját, akkor talán beken hagynak.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Az lenne a problémám hogy elfoglaltam a nordok összes várát és városát, de mégis mindig vhonnan jönnek több 100fös seregekkel és hordáznak, ill folyamatosan rabolják a faluimat és igy nemtudok átmenni másik frontra. Pedig már nincs se városuk se falujuk se erödjük se semmi. Mit kéne tennem?. Meg kell keresnem a srácot akit a király helyére ültethetek? Vagy mégis mi lenne a konkrét feladatom?.
Nekem angol 1.011es verzióm van. Esetleg ehez nincs magyarositás? (netröl van az enyém nem pedig bolti nem is tudtam h boltban is kapható).
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De igazából csak azért mondtam Erdélyt, mert nem jutott más az eszembe és azt hittem, hogy csak a Balkán lesz rajta a térképeden. Ha egész Európát ábrázoló térképet használsz, akkor én ezeket a népeket ajánlanám neked: Oroszország, Habsburg birodalom(vagy osztrák császárság), Török birodalom, Magyar királyság, és a területi kihasználtság érdekében Franciaország.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
És nehogy azt hidd hogy nVidia párti vagyok , mer nálam is az ATi a nyerõ.
Mért van az hogy egy idõ után a játékban eltünnek a texturák? (pl.:nincs az embereknek testük csak a fejük, vagy eltünik a talaja, vagy eltünnek a lábaik.) Erre van megoldás? Segitsetek Please!
Elõre is kösz!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
gondolom:
-térkép
-Királyok nevei
-Települések nevei
- Címer ???
-fegyverek ???
2. Vageir=Török birodalom
3. Rhookok=Szerb birodalom
4. Kherigtek=Tatárok
A királyok
1. IV Béla
2. I. Oszman Ertogrul
3. I. Istvan Uros
4. Batu kán
ez az alap ötlet szerintem jó
és még Vasshy ötletét támogatnám, VIKINGek 😊 az fasza lenne
áhh de várom
és ez magyar nyelvû lesz ???
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Ui: amúgy a játék nagyon király 😄
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
1. IV Béla
2. II. Frigyes
3. II. Jaroszláv
4. I. István Uros
5. V. Boleszláv
ugye nem kell magyarázni melyik melyiké?
ebbõl következõen török és osztrák nem lesz.
1. Magyar
2. Szent Német Római birodalom
3. Oroszország
4. Szerbia
5. Lengyelország