Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon köszönöm nektek
http://www.mbrepository.com/modules/profile/userinfo.php?uid=3317

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

MBREPOSITORY

szevasztok még egy pár napja írt kérdésemre nem kaptam választ -húha van eggy kis gondom nem találom sehol az item editort vagyis ezt írtam be és keresem de nem tudom hogy jót töltök e le, úgyhogy ha miko beraknál még 1 letöltési linket azt nagyon megköszönném ézem- ezt mikotól kérdeztem és az íjjûászathoz fûzõdik vagyis hogy hogy lehet megtnövelni eggy íjtegezben a játékban a nyilak számát, erre azt kaptam hogy az item editort le kel tölteni és ezt nem találom sehol, vagyis azt nem tudom hogy hogy mûködik, és honann lehet letölteni
Akkor is az íjakat gondolom nem csak tegezbe szállították a harcosok. A másik a lovaknál igazad van de a készítõnek adok inkább igazat mert mekkor a fa*ág lenne ha egy szemét végig vátatna mindenkin és kampó pápá. Mert a hülye ai nekem nagyon ritka esetben teszi ki a lándzsáját hogy szaladjak bele. A páncél arra való hogy ne terítse le minden jöttment nyílvesszõ tõr kard csapás nem god mod de gondolj a Róma bukására miért nem lehetett kinyírni a hunokat mert a nyílvesszõjük átdzsalt a legjobb páncélokon. De a késõbbi a játék idéjeben lévõ idõpont pl.: A tatárjárás. Az orosz nehézlovagokat csak úgy darálták a tatárok nyílvesszõi (sajnos nem csak az oroszokét<#szomoru1>) de szentem megint mint készítõvédõ az hogy egy csapásra leküldjenek minket az itt is szivatás lenne (bár realisztikus) úgyhogy én valahol az ál cheatelõk mellet vok de a xcsakis a realisztikusság kedvéért de de támogatom a készítõk alapelveit mintahogy minden RPG-ben itt se nyír ki bennünket egy golyó vagy nyílvesszõ. De végülis kinek jó az ha félmásodpercenként kihal?! Ennyi a "védõbeszéd" tisztelt bbíróság

jó ez a játék igy. Ha azt nézzük h ha téged üt az ellenség akár ló-ról
akár gyalogosan, neked is kell vagy 2-3 ütés h meghalj
89
miért kéne meghaljon, ha üt egyet a lovas rá??? ezt nem értem, azért van páncélzata a gyalogosnak is, hogy megvédje...amúgy az esetek döntõ részében egy jól irányzott csapás leteríti az ellent.
Íjászkodtál te már valaha??? hogy férne már be 30-40 vesszõnél több egy tegezbe??? fejlövés pedig leszedi a másikat a játékban, ha elég erõs vagy íjászkodásban

amúgy ha már a realisztikusságnál tartunk én a lovak sebzését kicsinylem, ha átvágtatsz egy csatalóval az ellenségen, az sebez 20-at :S megnézném, azt az embert aki még fel tudna állni, ha átmegy rajta egy ló

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
nyilak száma

89
ha csalsz, akkor magadra vess...

csige791
Én pianistanak irtam a cheat temat.
Nemtom,ha en fejbelovok valakit ijal, kiirja, hogy fejlovés, és az ember majdnem mindig azonal meghal. gondolom ha ilyen vassisak van a fejen akkor nem. Elég jóvagyok íjászkodûsban, arra gyurtam.
De az ilyen pianista tema, hogy mindenem 10-es meg mittomen mennyi a hp-m azzal azt eri el az ember, hogy lenyom 5-10 harcot, persze 100% hogy megnyeri. aztan torolheti le a jatekot ,mert mar nincs benne kihivas.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Egyet értek msot EMokillerrel
igy csinálták meg ez van
bár még az ijjak száma a jelentéktelenebb
az ütések felerõsitését már kicsit ellenzem
kár h igy csináltákmeg a játékot de ez van 😊
engem szokott idegesiteni h Ijjal fejbelövök valakit és megy tovább
vagy a lovam fején egy nyíl megy át.
Wreck86
semmi.hadakozol pár banditával és annyi😄 kezdj új karaktert más képességekkel.
én eddig: kétkezes kard,egykezes kard+pajzs,fejszedobálás.
most sztem nyíl+ lándzsa.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Europa 1300 AD a második.
Találtam két modot, amikben valószínûleg benne lesz a Magyar királyság is. Az egyik a Europe 1080 a másik a Europa 1080 AD
Várom mind kettõt.

Mikro1216: Szerintem nem neked szánták a cheatelésrõl a véleményt, hanem Pianistának(#2587). Én is ellene vagyok. Korábban már játszottam cheattel, de úgy nem szeretek, olyankor inkább abbahagyom, megunom a játékot és letörlöm.
Namost az igazi íjász
Annak az íja volt a fõ fegyvere...max 1 tõr vagy 1 kisebb kard még mellé
És ha így a négy helyre berakod az Íjat meg 3 30ast akkor máris 90 nyílvesszõd van...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Ki beszélt itt cheat-rõl amit mutattam az csak egy apró módosítás ami sok esetbeen élethûbbé teszi a játékot. Itt egy jó példa de inkább kettõ Egy lovas megy és lehúz egy jókorát egy gyalogosnak ne nehogy má csak megsebesüljön és utána teljesen ugyanolyan értékkel harcoljon?! <#wow1> vagy egy gyenge íjász fejbe küldi az ellent és utána ha nem hal meg akkor ott lafog a nyílvesszõ a fején? Na Ne! De azt ti se gondoljátok komolyan hogy egy igazi íjász 25 nyílvesszõvel dzsaltak egy csatába? errõl ennyit.

"Ez a cheateles megoli a jatekelmenyt, sosem ertettem , ohgy emberek miert cheatelnek"

Tökéletesen egyetértek<#eljen>

csige791
Ez a cheateles megoli a jatekelmenyt, sosem ertettem , ohgy emberek miert cheatelnek. Bocs az off-ért.
Szoval ha levágok mindenkit, es csak az en orszagom marad akkor jonnek ilyen hordak es veluk kell megkuzdeni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Pianista
már így is 33%-on van... és tetejébe kicsit... khm... megbuheráltam a karit... 70 erõ és társai, minden 10-es, fegyóhasználat 420 mindegyiknél... és így alig bírok el velük...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

89
ha nem tudsz összeszedni 22ezret akkor nemtökmindegy???

89
állíts a nehézségen...én 50%-on tolom és így 100 katonával elverek 300at...mikor ostromolnak akkor meg védõként akár 500-at is (ha jó a vár xD )

Szóval mit tegyek?
Sziasztok. Én nem régóta tolom a játékot. Azt szeretném kérdezni, hogy:
Elfogadtam egy küldetést egy céhmestertõl. Az a feladat hogy két ember-t beszéljek rá a békére, nehogy a békeszerzõdés megszegõdjön. Az egyikkel nem volt gond mert szövetséges, kellett neki 7rongy és kész. A másikat meg nemtalálom sehol. Az õ királyságában meg nemtok bemenni a várakba hogy megkérdezzem valakitõl merre császkál. Velük kibékülni 22rongy annyi pénzt nemtok szerezni ugyanis 5 nap van hátra a küldetésteljesítésembõl. Már 100x visszatöltöttem az állást, ahol még 5 napom van..kicsit már unom😊..Feladni meg nem akarom a küldetést mert a 7rongy akkor kárbavész és nem kis idõ meg csata alatt szedtem össze.
Pianista
hajaj... megindult az invázió... egy párral kiálltam, mind sújos veszteséget hozott... pedig 333 katona és mind elit😞 a készítõ túl erõsre csinálta az egységeket, 100-al is elég elbánni nemhogy 400-al...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

csige791
mi van azutan ha csak te maradsz ?

Nekem 100 vaegirrel , norddal -100xD

Pianista
moment a native expansion modot tolom és már sikerült 2 birodalmat térdrekényszerítenem😊 a vaegir és a nord... van 2 lordomXD és 4 fosztogató csapat. én meg kemény 200-250 -es sereggel járkálokXD a bérük meg több mint 9000! zsé XD

Wreck86

végül csak mi maradtunk😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

húha van eggy kis gondom nem találom sehol az item editort vagyis ezt írtam be és keresem de nem tudom hogy jót töltök e le, úgyhogy ha miko beraknál még 1 letöltési linket azt nagyon megköszönném
köszi miko még annyit kérdeznék hogy magyarul van vagy angolul keressem a nyílvesszõket, tehát magyar vagy angol progi
csige791
Az átírásos téma nálam is cheatnek minõsül.<#ejnye1>
Olyat lehet csinálni, hogy valahogy újra elosztani a skill pontjaimat ?
Hogy tudom növelni a megbecsültségem ?

Wreck86
max szint sztem nincs.addig viszed ameddig tudod.békét én úgy kötöttem,hogy kiléptem a király csapatából,aztán odamentem a háborúban álló ellenfélhez.ott felkínálta a békét,de fizetni kell :S

Sziasztok. Tudja valaki erre a választ? 😊 Mekkora a maximálisan elérhetõ szint a játékban? És ara hogy, hogyan kell békét kötni 2 háborúban álló királyság között?
Köszönöm elöre is a válaszokat.
Szép estét mindenkinek.

http://sw-outcast.comyr.com/

nálam ez az átírás azért a cheat kategóriába megy...nem is irkálok semmit át

Olvass vissza XD ! Nem én tényleg tudom töltsd le valahonnan az item editort és nyisd meg keresd meg a nyilvesszõket és írd át a 30 v. 25 de akár a sebzést is

Ja és még valami olyasmi mód is érdekelne ami csak + páncélokat, kiegészítõket rak a játékba, és azt hozzáfûzöm amióta regeltem lesem ez ta fórumot és megpróbáltam végigolvasni de nem találtam meg a kérdésemre a választ ezért is fontos lenne a válasz és nem olyan választ várok hogy idézem "olvass vissza", remélem érthetõ és ha valaki tényleg tudja aki már modolt vagy már hallotta valakitõl a kérdésemre kapcsolódó választ az tényleg írjon
szevasztok 2 napja regeltem és ezt a játékot majdnem 1 hónapja tolom,és sok mindent kitapasztaltam már, szerintem ez minden idõk legjobb harci játéka, a totalwarok elbújhatnak mögötte, és lenne 1 kérdésem amit már feltettek nem is olyan rég ,hogy hogyan lehet megváltoztatni a nyilak számát egy tartóban, pl úgy értem hogy 1-ben van 25-35 nyílvesszõ és ezt megváltoztatni 100-150 re, ez már nagyon idegesít és valahol olvastam hogy lehet, csak át kell írni ,és a kérdésem pedig hogy hol? és mit és melyik sorban kell átírni, illetve hogy van e hozzá , illetve kell e hozzá valamiféle program. tudni illik hogy én imádok modolni ez a játék mégis így jó ahogy van, ha valaki tud olyan módról ami ezt megváltoztatja automatikusan, vagy tudja hogy mit kell átírni az kérem írjon és szerintem sokaknak segítene. elõre is köszönöm
bocs a reggeliért csak kicsit felhúzott hogy nem lehet megérteni hogy mit akarok. Balci HB a válasz erreopcióra kattincs legközelebb és nem lesz félreértés.

jah onnan
kiir vagy 4 hibaüzenetet és ennyi
Felraktam megint két modot, de most még csak az árusok készletét néztem át. Az egyik a Prophesy of Pendor V1.21. Ez nagyon jól sikerült. Rengeteg új páncél, pajzs. lovak vannak benne és nagyon jól néznek ki(azért van egy két kivétel, de azok is igényesen néznek ki, csak a stílusuk nem tetszik). És a lovaknál vannak elég félelmetes jószágok is. Új térkép, új királyságok, karakterek. Egységekrõl meg hasonlókról nem tudok semmit, annyira méllyen nem merültem el a modban, de eddig ez tetszik a legjobban.

A másik mod, pedig a Britain 1297. A helyszín Nagy-Brittannia.Van egy két nagyon ronda pajzs, de a csatatéren lehet, hogy jól néznek ki. Találtam egy bugot is(nem volt nehéz észrevenni). Az egyik városba nem lehet bejutni és ki se lehet jutni belõle. Már 200-300-an voltak körülötte és amikor beakartam menni, akkor én is beleragadtam😄. Nagyon érdekes volt, ennél az egy esetnél tényleg igaz lehet a mondás, hogy bevehetetlen vár😊
"Thököly Imre felsõ-magyarországi vazallus fejedelemségének kialakítása után (1682) egyenest négy részre szakadt szét. (Ez utóbbi mozzanat rendszerint kívül reked nemcsak az olvasóközönség, hanem a történészek látókörén is. Ennek oka egy optikai csalódás: Thököly országhoz juttatását a romantikus dicsfénnyel övezett kuruc mozgalmak elsõ kicsúcsosodásaként szokás ábrázolni, nagyvonalúan elfeledkezvén arról, hogy a Királyság továbbosztódása egyértelmûen török érdekeket szolgált.)"

Errõl eddig még nem hallottam, de érdekesnek tûnik. A teljes cikket itt tudjátok elolvasni.
Én utánna néztem, szóval kár vitatkoznod. És azt írtam, hogy három részre szakadt Magyarország, ami egyébbként a vesztes mohácsi csata után történt. Ekkor fulladt bele II. Lajos a Csele-patakba és ezután koronázták magyar királlyá Szapolyai Jánost (1526–1540) és I. Habsburg Ferdinándot (1526–1564).
A 2. mondat maxikoxinak megy<#smile>

Maxikoxinak modtam és nem neked, uhhogy nem tom mit ordibálsz.

Gondolom te is innen szedted le de tessék.

ne ordibálj istenem...szépen kifejezve is el lehet mondani

NEKEMIS AZ VAN EL IS INDUL DE NEM TUDOK JÓ TÉRKÉPET CSINÁLNI MINT MÁR HANGSÚLYOZTAM EZÉRT 3X-IS FELHÍVOM A KEDVES TÁRSASÁGOT HOGY AKI AKARJA MEGCSINÁLHATJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcsak a tortenelmi huseg kedveert:
- 1526 ban nem szakadt kette az orszag
- Szapolyai miutan lemondott a Magyar kiralyi cimrol, (ha jol emlekszem ez 1570 korul tortent) valt Erdely onallo magyar fejedelemsegge amely nem volt a magyar kiralysag resze, de magyar fejedelemseg volt, ahol a magyar fejedelmek celja az orszag egyesitese volt

de Plusi lehet jobban kepben van mint en! 😊
Wreck86
engem 2jára válastanak rohadt nagy többséggel 😄

csige791
Marshal lettem.