Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor mielõt megtennéd ezt a lépést mentsd el egyik másik fiókba a játékot és kész. Ha nem úgy sülnek el a dolgok ahogy akartad akkor csak kilépsz és kiválasztod az a másik fiókot.
Kange
Ahha!
Csak ugye próbálkozni ilyet nem akarok, mert az ominózus eset óta ("Vita" maga értéke) már van 12 falum, 1 váram és egy nagy városom... Nem szeretnék mindent elbukni... :S

Steam acc: kange82

nearo
Kivéve ha az van, hogy foglalásnál nem adja neked a várat és te azt mondod neki, hogy dugja fel a 900 dénárját. Ilyenkor megmarad az összes területed, a foglalt vár/város is a tied lesz és lázadóvá válsz (vagy valami ilyesmi).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tobias88
szerintem mindened oda lesz
Kange
Azt mondja már meg nekem valaki, hogyha felmondom a királynak tett hûbéresküt, akkor a területeim megmaradnak vagy elveszítek mindent és elölrõl kezdhetem a foglalást?

Megvettem a játékot, felraktam a legújabb frissítéseket, és most szeret-
nék multizni a Warband-el.
Még sosem multiztam, egy magyar nyelvû leírást szívesen fogadnék.
Mint egy teljesen kezdõnek, ha valaki leírná...
Elõre is köszönöm.
Kange
Ezeket a hibákat valamelyik korábbi patch már régen orvosolta...

Azóta vannak újabbak már... 😉

Akinek kell egy olyan magyarítás(1 fájl), ami egy-két olyan hibát javít, ami engem zavart, az írjon PM-et. Ilyen hiba pl: Belépés (ide kell közé egy város, de nincs) várába. És stb...

Lacoka12
hogyan multizak segítsetek már hiába nyomom a frisitést nem látok szervert

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Na ez új volt. Sose értettem mi az a "Vita" elég hülyén fordították.

Kange
Oké!
Szóval, az volt a jelenség, hogy akármit csináltam, foglaltam, semmit sem kaptam meg a királytól. Hiába kértem, mindig ugyanazt az üzenetet kaptam válaszul. (#5152-ben írtam)
Nagy nehezen megtaláltam, hogy van még egy tulajdonságunk a Hírnév, Tisztesség, Trónjog mellett, mégpedig a Vita nevezetû. Ezt kiírva csak egy helyen találtam meg: Q -> Karakterek és itt a saját adatlapunk. Ha ez az érték 50 felett van, akkor semmilyen elfoglalt birtokot sem kaphatsz/tarthatsz meg.
Ha megvéded a saját vagy más birtokát a fosztogatóktól, segítesz a bajban levõ grófoknak, megakadályozol ellenséges foglalásokat, legyõzöd az ellenséget csatában akkor csökken, ellenkezõ esetben nõ az értéke. Azonban alapvetõen fõleg csak a saját birtokok elvesztését figyeli, valamint a környezetedben levõ grófokat/falukat. Azonban ha hadúrrá válsz és elvállalod, akkor az ország egészét figyeli! Szóval bármilyen vesztes csata, elvesztett terület, kirabolt karaván, kifosztott falu esetében növekszik az értéke, hiszen nem véded meg a hazád.
Szóval érdemes csak 50-60-ig hadúr maradni, utána le kell mondani a tisztségrõl. Nekem 99 volt, mostanra ment 50 alá egybõl kaptam egy falut ajándékba a királytól, csak úgy...

Nyugodtan írd a megoldást!!!
Ha jól tudom és megszökteted akkor elég parásak lesznek rád 😄

iLove oHs.

Kange
Erre megtaláltam a "megoldást". Ha mást is érdekel leírom.

Kange
Hm... És ha megszöktetem? Úgy se? Mert nálam ezt már engedné, csak nem lenne otthonunk... 😊

Külföldi fórumon megtaláltam, h Lady Verát nem lehet elvenni, egy hiba miatt. De Lady Neldát 20 relation pointtal sikerült.
Kange
Az az üzenet különben, hogy
"Túl sok vitát gerjesztettél ahhoz, hogy jelenleg szóba kerülhess jelöltként. Azt tanácsolom, várj egy ideig, mielõtt további kitüntetésekre hajtanál."

Valaki tud erre valamit mondani, hogy mi ez? Ezért nem kapok meg semmi, amit elfoglalok...

Kange
Ezzel csak az a baj, hogy a király az ég világon semmit sem ad nekem, hiába foglalgatom egyedül a dolgokat.
Most kipróbálom azt, hogy felmondtam a hadúri rangomat, hátha. Valamint hátha elõjön a lázadás lehetõsége. (Jogom a trónra 100 körül van)

Nem értem én ezt, hogy eddig miért nem kaptam soha semmit sem.

És olyankor mi van ha 0 várral kezdtem a lázadást, aztán átállt hozzám egy ellenséges lord, átállt vele a város is, aztán most folyamatosan kapom az üzeneteket h "Elõzõ udvarod elestét követõen udvartartásodnak nincs hova mennie" pedig már van 2 váram meg egy városom.
Szeretnék falvakat adományozni, de nincsen meg sehol a fõvezérem.
Ötlet?

Wreck86
Tornákon résztvevõk.Csak ott jelennek meg,máshol nem.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

JethroHUN
Kradus, Dranton, Xerina ezek kik? Mindig ott vannak a tornákon de sehol máshol nem találkoztam velül, se fogadó se vár.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Helló!

Ki akar esetleg egy jó kis hamachi partyn játszani a MnB-WB-vel? 😊

Aki akar az írjon nekem privátban. 😊

Majd oda leírom a hamachi szobám nevét és jelszavát is.

Torzonborz
én eddig mindenhová tudtam tornyot építeni. mondjuk pont a mérnök skill miatt vettem fel az egyik hõst ( talán Artmimenner az ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

...és ez a verzió is bugos a hivatalos fórum szerint is...
már 1.111 is van...

http://www.taleworlds.com/main.aspx
JethroHUN
Mintha én választanám ki h hova mit lehet építeni, hát nem. vmeik várhoz, létra, ha szerencséd van torony jut. (ami kevesebb szer van persze) és a balance, a nemzetek közt hát az is... persze multira szánták, de ott is olyanok vannak... kalapcsáccsal erõsebb vagyok, mint a lovag a 2H kardjával 😄 és az ostrom is tök jó, sok létra, betörhetõ ajtók... mért nincs ilyen singelben 😞

nearo
Lehet választani, hogy mit akarunk építeni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Torzonborz
létra ??? 😄

építs ostromtornyot aztán szevasz .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lacoka12
hogyan multizak nem látok semmilyen szervert

nearo
Nem mondanám rá, hogy rakás szar... inkább azt, hogy ez még mindig béta, csak már pénzt kérnek érte. Ezt még nem lett volna szabad kiadniuk. De lesz ez még jobb is.

JethroHUN
Nagyon rossz játék... singleplayerbe egy rakás sz@r, ostrom... a katonáim nem mennek fel a falakra, csak állnak a létrán és kész -.-" ha kinyitom nekik a kaput ott sem tudnak bejönni. hát komolyan vicc h mennyire rossz lett a singel... 1 db létra kész.. :S
Multi az jó persze, de pro gyerek kis baltával 5 méterrõl levág... azért van még mit javítani.

Lacoka12
hogyan csatlakozak a multira csak azt irja ki a helyi hálozatnál hogy háloozat ellenörzés a internetes keresönél nem talál szervert vagy meg kell várni mire befejezi és meddig tart.

nearo
cd galaxisban szerda óta kapható... le is csaptam rá azonnal, aztán rájöttem, hogy feleakkora memóriám van, mint kéne :/

a boltokba már kapható a jatek? am kösz colbeny sztem ez igy is jobb mint a legtöbb modba 😄

@miko1216

Nem nagy szám ez a diplomácia, legalábbis amit eddig felfedeztem belõle a saját királysággal kapcsolatban. Amikor megalakul a királyság, kell választanod egy minisztert a hõseid közül, aki ezentúl a fõvárosban lesz mindig. Vele a következõkrõl lehet beszélni: hadüzenet vagy békeszerzõdés bármely más birodalommal, birtok adományozása a Lordjaidnak (falu, város, kastély), valamelyik Lord árulással vádolása és számûzése valamint a tulajdona elkobzása.

A fõvárosban és a kastélyokban börtönt illetve Messenger post-ot építhetsz, hogy hamarabb értesülj a támadásokról. A börtön megépítésével állítólag nehezebben szöknek a foglyok.

Már írtam, hogy a Hõsõkbõl lett Lordoknak lehet katonákat adományozni viszont visszavenni NEM lehet õket, ezt elõbb rosszul írtam. Én megszórtam õket Swadian Knight-okkal, hogy erõsek legyenek, aztán késõbb szükség lett volna az odaadott egységekre, de vissza nem lehet venni sajna.

Aki esetleg lázadáson töri a fejét, annak jótanács, hogy elég magas legyen az uralkodáshoz való joga (right to rule), különben kapjátok a nyakatokba egymás után a sok hadüzenetet a környezõ népektõl, mivel nem fogadnak el jogos uralkodónak. Én sajna most ebben a cipõben járok, állandó háborúzás, minden energiámat a védelem fenntartása köti le (új egységek toborzása és kiképzése).

Még egy tipp: ha már megvolt a lázadás, és szétosztottad a földeket a hõseid között ergo egy sem maradt a csapatban, akkor felvehetsz új hõsöket akik az eddigiekkel nem fértek volna meg. Õket persze szintén kinevezheted Lordnak, de azért jól jönnek azok a plusz pontok a Skillekhez.

Köszi!😊

iLove oHs.

hup-nak ment elozo post! 😊
Ha tuleled a csatat nem kell uj felszerelest venni! Ekkor a penzed siman csak gyulik. Igy ha kovetkezo forduloban megis lecsapna valaki mint egy legyet, akkor a meglevo penzedbol tudod magad felszerelni. Persze alapfegyverzet az ingyenes szoval gyakorlatilag koltened sem kell. De akar felvehetsz fegyvert az elesettektol es ha tuleled a csatat akkor ezek a fegyverek nalad maradnak.

Vannak kulonbozo beallitasok, hogy mikor kapsz penzt, van mikor azert is kapsz ha sikeres talalatot ersz el. Tobb penz esik ha megolsz valakit es tul is eled a harcot. stb stb, szervertol fugg!
Van olyan is ahol 0 penzzel kezdesz es elso forduloban mindenki alapfegyverrel harcol.
Hali! Nekem is volt ilyen problémám, mert csak a Refresh/Frissítés gombot nyomogattam, aztán rájöttem hogy felül van egy Start Search gomb is, azt megnyomtam és láss csodát, elõjöttek a szerverek. Lehet, hogy nálad is ez a baj. Egy próbát megér.

Én benne vagyok!😊 Csak olyan kérdésem lenne hogy minden csata után új felszerelést kell venni?

iLove oHs.

EU_S2, S6
22nd_battleserver
ezeken szoktuk tolni!

Ezek mind "battle/csata" szerverek! Ha eljutsz odaig, hogy jo lenne osszeteamelni masokkal, akkor keress meg... ;-)
Nekem is nemrég jött meg a játék úgyhogy mehet a multi 😄😄

iLove oHs.

a 05 mar nem a legfrissebb! de igy is latszodnia kellene szervereknek, max nem tudsz bejoinolni mert mas a verzioszam!

szerintem egyszeruen a toressel van problema... pont tegnap frissitettek lehet arra is figyeltek az uj patchben, hogy tort verzioval ne lehessen multizni!
betanal is mindig csak ideiglenes megoldasok voltak tort verzioval valo multizasra
Hali
Olyan gondom lenne, hogy mikor feltelepítettem az alap játékot, gondoltam megnézem a multi részét, de 1 szervert se dobott ki többszöri frissítésre sem. Gondoltam nem érdekes, feltettem az 1.105-öt a leírtak alapján, crack-eltem is, de ugyanez a helyzet. 1 szervert se látok, mi lehet a gond?
hogyne! jobb szerverekre alig lehet bejutni! ;-)
Lacoka12
hurrá végre kihozták a warbandot mehet a játék

multiplayert sokan játsszák? vagy felejthetõ?
64 fõs csaták mennyire tudnak összejönni?

Csak akkor lesznek nõk ha vazallus leszel. Amíg csak zsoldos vagy addig nincsenek.

kltz a neked ajánlom colbeny 5087 es hozzászólását ott sztem elég részletesen levan írva..

Valaki tudna regélni nekem a játék diplomáciai rendszerérõl mármint a saját királyságra gondolok. sajnos nemtom kiprobalni mer bedöglött agépem de addig csak régi játék beli tudásommal tudok segíteni itt a kezdõkön.. 😄