65
  • Killgore
    beszarás :)
  • AL7
    Jó neked, hogy énnyiért megkapod :D
    Én ÁFA nálkül fizetek 9592-t :D Ugyanúgy 512K/128K-ért! És ez is ADSL! Emitel körzetben. Sávszélesség emelésről pedig erősen hallgatnak (Ugyebár ez nem T-s körzet :(
  • immovable
    Remélem a kábeles netszolgáltatók is emelnek már. Én 512/128-ért (korláltlen) fizetek 7500-at.
  • Roli
    Nekem egyszer vihar után volt szerencsém kihasználni a 11Mbitet a helyi szolgáltatónál. Még nem volt fent senki 1megával jött a cucc :D azóta lekorlátozták 1Mbitre. Ne örüljetek, egy hónap alatt 5gigát szedhetek 6 e HUF-ért
  • PyRex
    Jó azért a WIMAX 70 megabitje az is vicc, majd biztos egy egész tornyot egy darab user fog használni, lol :)
  • Cat #17
    "Ezzel egy időben változnak a T-Online újonnan értékesítésre kerülő kábelnetes csomagjai és sebességei is, amelyek struktúrája az új ADSL csomagokhoz és sebességekhez igazodik. Az ADSL sebességének átállítása folyamatosan történik, május 23-tól a szerződések is módosulnak, az új és régi ADSL csomagok már az emelt sávszélességnek megfelelőek."
  • shabba
    Ha nem akarsz 40GB-os fair use forgalmi limitet akkor marad ahogy most van, de semmi garancia nincs arra hogy ez meddig marad majd így. Ha elfogadod a fair use-t akkor ez szerződés módosulását is jelent és az ADSL-hez hasonlóan duplázódik majd a sebességed.
  • PLaci #15
    Újra növelik az ADSL sávszélt?

A kábelnettel mi van???[/brutálnagy]
    Nekem még mindig 1024/256-om van 12k-ért
  • Cat #14
    Itt van a legfrisebb tarifatáblázat:

http://www.sg.hu/cikkek/37087
  • shabba
    75 euro(~18,800Ft) németben a 3 mbps-es DSL DT hálózatában Tíonlány előfizetéssel, ez lesz majd felemelve 6mbps-re.
  • FTeR
    12ért van 6megád? mid van? hol? és hogyan lehet beszerezni?
  • Ch_Slater
    jah persze nem adsl-em van, csak az német-magyar árak miatt irtam be. bár a cikkben benne van hogy 2 részből tevődik össze a németeké, de azt nem láttam, hogy mennyi lehet a másik része...
  • Ch_Slater
    nekem december óta ~6Mbit, de a német ár 2x-eséért. ez a röhej. bár az itthoni helyzethez képest még ez a 12 rugó is nagyon olcsó 6Mbit-ért...
  • Laci73
    Kétségtelenül jól hangzik,de szeretnék azért látni egy tarifa-táblázatot is.
  • asysoft
    Tessék, kellett sírni:)
  • shabba
    Az ADSL már csak ADSL vagyis ahogy a nevében is van asszimetrikus. És az újabb generációknál ez csak mégjobban kiütközik. Ami neked kellene az G.SHDSL vagy VDSL2. Előbbi szimmetrikus bár nem kínál kiugróan nagy sebességet max 2.3Mbps. Utóbbi már jóval nagyobb tartományban is tud teljesíteni 100/50Mbps, ennél viszont roppant korlátozott a hatótávolság.

Persze az igazi megoldás az lenne, elfelejteni az egész xDSL-t és áttérni optikára. Akár valami passzív optikai megoldásra pl. G-PON vagy point-2-point Ethernet megoldásra.
  • Bucser
    Az igazi gond, hogy egekbe szökik a letöltés de nekem feltöltési sávszél kéne már... mert hiába töltök 200K-val hogyha még mindig csak 7-14 Kbyte/sec a feltöltés... AMi azért adjuk meg kevés egy jó online mokázáshoz:)
  • shabba
    Ebből túl sok jót nem tudhattunk meg, max amit eddig is tudtunk. Hiába, nagyfokú fejlesztés nélkül már nem lehet előrelépni, ezt szajkózom már lassan egy éve. De T részről ezt elintézték egy 1xű: "mivel a rézhálózat átalakítása (a DSLAM-ok közelebb vitele az előfizetőkhöz) rendkívül költséges lenne." válasszal.

Teljes ADSL2+ cserének nincs túl sok realítása, mert ugye az is költséges, max az újonnan telepített DSLAM kártyák már ilyenek lesznek(vagy legalábbis egy részük amik a nagysebességű ügyfeleknek lesznek szánva). Ez viszont a rövid hatótáv miatt csupán az előfizetők egy nagyon csekély rétegénél fog lényegi változásokat hozni.

Ezzel csak azt fogják elérni hogy még több részre szakad a netezők tábora. Lesz olyan akinek még ADSL sem jut, lesz akinek ADSL de kisebb sebességgel és lesz egy kisebbség akinél meg akár nagysebességű szolgáltatás is megvalósul mert szerencsés helyen lakik.
  • Ability
    ... csak az Invitel is kövesse ezt a példát.
  • FTeR
    összhangban a világgak, mi? :)
  • item
    Nya mégiscsak tovább fejlődik az ország az internetes elérések kapcsán,ez nagyon biztatóan hangzik,remélhetőleg nem kell sok időt várni mig elkezdődhet egyes területeken pl az ADSL2+. Én a mostani emeléssel szerencsére 3Mbit/s es elérést kaptam, nem is panaszkodom,de ha lehetőség lesz továbblépni, valószinüleg megfontolandó!
  • ttbela
    :)