Fokozatosan vezetik be Magyarországon az ADSL2+-t
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12ért van 6megád? mid van? hol? és hogyan lehet beszerezni?
jah persze nem adsl-em van, csak az német-magyar árak miatt irtam be. bár a cikkben benne van hogy 2 részbõl tevõdik össze a németeké, de azt nem láttam, hogy mennyi lehet a másik része...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
nekem december óta ~6Mbit, de a német ár 2x-eséért. ez a röhej. bár az itthoni helyzethez képest még ez a 12 rugó is nagyon olcsó 6Mbit-ért...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Kétségtelenül jól hangzik,de szeretnék azért látni egy tarifa-táblázatot is.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Az ADSL már csak ADSL vagyis ahogy a nevében is van asszimetrikus. És az újabb generációknál ez csak mégjobban kiütközik. Ami neked kellene az G.SHDSL vagy VDSL2. Elõbbi szimmetrikus bár nem kínál kiugróan nagy sebességet max 2.3Mbps. Utóbbi már jóval nagyobb tartományban is tud teljesíteni 100/50Mbps, ennél viszont roppant korlátozott a hatótávolság.
Persze az igazi megoldás az lenne, elfelejteni az egész xDSL-t és áttérni optikára. Akár valami passzív optikai megoldásra pl. G-PON vagy point-2-point Ethernet megoldásra.
Persze az igazi megoldás az lenne, elfelejteni az egész xDSL-t és áttérni optikára. Akár valami passzív optikai megoldásra pl. G-PON vagy point-2-point Ethernet megoldásra.
Az igazi gond, hogy egekbe szökik a letöltés de nekem feltöltési sávszél kéne már... mert hiába töltök 200K-val hogyha még mindig csak 7-14 Kbyte/sec a feltöltés... AMi azért adjuk meg kevés egy jó online mokázáshoz😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ebbõl túl sok jót nem tudhattunk meg, max amit eddig is tudtunk. Hiába, nagyfokú fejlesztés nélkül már nem lehet elõrelépni, ezt szajkózom már lassan egy éve. De T részrõl ezt elintézték egy 1xû: "mivel a rézhálózat átalakítása (a DSLAM-ok közelebb vitele az elõfizetõkhöz) rendkívül költséges lenne." válasszal.
Teljes ADSL2+ cserének nincs túl sok realítása, mert ugye az is költséges, max az újonnan telepített DSLAM kártyák már ilyenek lesznek(vagy legalábbis egy részük amik a nagysebességû ügyfeleknek lesznek szánva). Ez viszont a rövid hatótáv miatt csupán az elõfizetõk egy nagyon csekély rétegénél fog lényegi változásokat hozni.
Ezzel csak azt fogják elérni hogy még több részre szakad a netezõk tábora. Lesz olyan akinek még ADSL sem jut, lesz akinek ADSL de kisebb sebességgel és lesz egy kisebbség akinél meg akár nagysebességû szolgáltatás is megvalósul mert szerencsés helyen lakik.
Teljes ADSL2+ cserének nincs túl sok realítása, mert ugye az is költséges, max az újonnan telepített DSLAM kártyák már ilyenek lesznek(vagy legalábbis egy részük amik a nagysebességû ügyfeleknek lesznek szánva). Ez viszont a rövid hatótáv miatt csupán az elõfizetõk egy nagyon csekély rétegénél fog lényegi változásokat hozni.
Ezzel csak azt fogják elérni hogy még több részre szakad a netezõk tábora. Lesz olyan akinek még ADSL sem jut, lesz akinek ADSL de kisebb sebességgel és lesz egy kisebbség akinél meg akár nagysebességû szolgáltatás is megvalósul mert szerencsés helyen lakik.
összhangban a világgak, mi? 😊
Nya mégiscsak tovább fejlõdik az ország az internetes elérések kapcsán,ez nagyon biztatóan hangzik,remélhetõleg nem kell sok idõt várni mig elkezdõdhet egyes területeken pl az ADSL2+. <#taps>#taps> Én a mostani emeléssel szerencsére 3Mbit/s es elérést kaptam, nem is panaszkodom,de ha lehetõség lesz továbblépni, valószinüleg megfontolandó!<#email>#email>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
😊
← ElőzőOldal 2 / 2