TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MASERATIBI
AS zender cegnek 1 mazi tuningja

Nekem a MASERATI az autok kiralya !!

cenobite
Múlt hét szombaton sikeresen lezajlott az elsõ Bogártalálkozó Nyíregyházán. Nagybányáról jött barátaink enyhén tuning Bogara:

Többi kép itt.

gamertag: kenobita

LiPTON
szekvenciális váltókat fõleg a drágább sport autókban találhattok(Ferrari, Lambo, stb..), de itt sem minden kocsiban széria(asszem), de pl. az Enzoban az. ezzel kicsit F1-es pilótának érezheti magát a szerencsés tulajdonos(ott használnak ilyeneket)+ új BMW-kben láttam(M5, M6). király lehet, de nekem manuális a király <#vigyor2><#vigyor2>

Glpetyus
Fene,tudja...még szvsz az életben nem írtam le 😄

csak simán szekvenciális nem szekvencionális 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Glpetyus
Jájj...tudom már mire gondolnak....Ilyen valóban van,csak én nem vágtam hogy "duplakuplungnak" híjják'.
Ez semmi extra,egy bonyolúltabb,és sérülékenyebb szerkezet a "hagyományoshoz" képest.
Valóban gyorsabb és zökkenõmentesebb a váltás vele....(bár én még nem használtam ilyet...hacsak nem tudtomon kívûl 😊)

Glpetyus
Ehhh..... <#idiota>

Ezek elvileg (és gyakorlatilag is) a versenyautókba lettek kitalálva.
Pár éve lett divat 1.2 Corsa-ba,meg hasonló okosságokba rakni 😄

Glpetyus
Jó,haggyál már vazz.
15 éve bütykölgetek kocsikat,de ezt még nem hallottam.
Szerencsére nem ezen a hulladékokon nöttem fel....Hanem Zsigán !!!!4 😄

Mhosah Myth
Jesszusom ilyen nevet <#wilting><#wow2>
És ilyet hol lehet beszereltetni, mennyibe kerül meg ilyesmi 😊 Csak mert még egy tuningshopban sem láttam, még hallani se hallottam a nevét...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Glpetyus
szekvencionális

Mhosah Myth
Nézz meg egykét tuningokról szóló filmet mint pl.: Fast and Furious 1,2 (Halálos Iramban)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Talán valami olyasmi lehet, hogy annyira felpörgeti a fordulatot, hogy mittomén 1 secen belül kétszer tudjon váltani, vagy nemtom 😊 Fingom sincs 😄

A másik kérdés: milyen váltó az amikor csak le vagy fel kell nyomnunk? Csak mert a félautomata váltónál is úgy van, hogy be van bordázva. Namármost én láttam olyat, nincs beosztva 1 2 3 4 5-re hanem csak elõre vagy hátra...

Glpetyus
Ezt a kifejezést még az életben nem hallottam.

én annyit tudok neked mondani, h fingom sincsen...

csak hogy válaszoljon már vki a kérdésedre... de mondd el szted mi...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Crazygirl
<#falbav><#falbav>Tenyleg... Koffff hoyg szoltal...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Mhosah Myth
Valaki meg tudná nekem mondani mi is az a duplakuplung mire jó és hogy kell használni... Sok tuning filmbe hallom de nem tudom mi az. Elképzelésem van de arra nem alapzhatok 😊)

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

Tufa
Mármint Mazda...

Mhosah Myth
Valaki meg tudná nekem mondani mi is az a duplakuplung mire jó és hogy kell használni... Sok tuning filmbe hallom de nem tudom mi az. Elképzelésem van de arra nem alapzhatok 😊)

Crazygirl
ha esetleg erdekel, akkor van meg egy BMW Z4es az Auto Mania topikban... Az is mintha a mennyekbol erkezett volna... <#hehe>

Crazygirl
Azert ezek sem kutyak... <#puszis>

Mini Mustang

Mini Cooper

MASERATIBI

MASERATIBI
Vannak nagyon eltalalt tuningok!!

Mondjuk ez.

Crazygirl
koszi de azert ez sem ronda.... nagyon bejon... <#worship>

Crazygirl
szepsegek tomkelege... <#vigyor2><#hehe><#worship>

MASERATIBI

MASERATIBI
Nem csunya!!

MASERATIBI

MASERATIBI

MASERATIBI

Crazygirl
BMW MX5

Mhosah Myth

LordVenom
Ez is egy: <#worship>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
A szívem megdobbant...<#worship>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Glpetyus
Ezt 25 -é' ( <#wilting> ) adják,szal asszem nem sok érte a 15 😊
(ugyanilyen)

Glpetyus

😮O

<#alien><#alien>

Glpetyus
vááá

MASERATIBI

MASERATIBI