TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Nekem a MASERATI az autok kiralya !!
Egy '57-es Chevy Bel Air szépen megcsinálva. Ezeknél az autóknál vigyázni kell,mert a túlzott optikai tuning elronthatja az autó fílingjét,de ez itt nem következett be. Szép,mint az állat...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Fuuuu bazzz, ezek nagyn szepek...<#szeret>#szeret><#smile>#smile> Imaodm az iyleneket...
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
ja és vki kérdezte a duplakuplungot, az elõzõ linkben megtalálja a választ 😉
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ehhhhhhhhhhhhhh....ne okoskodjatok,...olvassatok ! 😊
(egyébként én is ugy gondolom hogy valaki azt itt hiszi hogy a szekvenciális váltó=trip-tronical 😊 )
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ez a szin az alap, es utannna nagyon jol megfestetek, holnapra megkeresem a kepeket./ hatul az hondam./