TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Csak "iyet is látni" címszó alatt, gondolom 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Nekem se tetszik, pedig merci fan vagyok 😄 Nemtom mér raktam be

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
Jézusom...
Ez ilyet azt hittem csak NFS-ben látni!
Valakinek ez tetszik? LOL

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
bjutifull' !<#eljen>

streeter
Mercedes CLS Totalcar Asma Shark II

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
TechArt Porsche Cayman

LiPTON
most látom ez már volt: sry, #1476

LiPTON
2006 Brabus S600 V12 Biturbo

Brabus1
Brabus2
Brabus3
Brabus4
Brabus5
Brabus6

LiPTON
LiPTON
2005 Abt AS4-R

LiPTON

FOXX supreme
aha mazda MX 5, vagy másnéven Miata....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

streeter
Akkor bocs a kettõ között nem tudok nagyon különbséget tenni, mert nemsok mx5-öst láttam 😊

Ez egy Mazda MX 5-ös
LiPTON
mx5tös lenne sztem

LiPTON
az S40-nesek nagyon teccenek<#taps>
350nes nissan is az 1gyik kedvencem narancs-desing-nal...<#eljen>

Elvie
nagyon szépek!<#szeret><#worship>

Mhosah Myth
Traktorgumi van ezen te atyaúristen??? <#wilting><#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

streeter
És egy S2000-ne kinézõ valami... 😄

streeter
Újabb 350Z dózis.
Most ez van az új Tuning&Stereo-ban.

MR2 GT

streeter
Na csak, hogy fellendüljön a topic.

Így készül egy 350Z Tuning.

És ilyen lesz a tuning után.

streeter
Evolve Volvo S40

MikX
Jahh, de van még pár ilyen video, csak nem emlékszem a címre hogy hol láttam...

franc0
jobb mint egy egész F1 futam

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

MikX
ÁÁÁÁÁÁ ezt nézzétek meg, kicsit állat!
Nem gondoltam, hogy egyáltalán az NSX-R felveszi a versenyt a Lambókkal, pedíg...

Elvie
már én is betettem egyszer(ilyen volt/iyen lett vágásban, és pályán is) 😊

atlagember
Mit hallotatok a TDI chiptuning modulról? Tényleg 25%-kal növeli a teljesítményt?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

JGTC
Amik mákkal verték meg...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Magnumrolcsi
Kedvenc versenyes kocsim a 24órásban.

XenonIceX
bakker szivatyú nagy fos volt!!!!!!!!
a plakáton két lambo meg egy aston martin volt aztán sehol semmi a legjobb verda az új 3-as bmw volt amit véletlenül meghúzta a haver a kabátjával. a többi verdi ilyen lacson kategóriás SEVROLÉÉÉÉÉ spark, új focus über fos, meg a végén volt egy triál show amit basztunk megnézni vasárnap lesz autó hifi bemutató azt meg nézem de ha begurulnak egy ladával tökön szúrom magam

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

FOXX supreme
De milyen alacsony ez a kocsi! a Rendõr faszinak a hasáig ér...a baloldali rendõr, most férfi vagy nõ?

FOXX supreme
Tudom csak olyan volt...ha nálunk is ilyenek lennének az autópályán, akkor lehet elmennék rendõrnek😄DDDD

DJ Skyline
pedig nem az!😮 😄

FOXX supreme
Olyan benyomása van mint ha játékautó lenne...

DJ Skyline
"Gyorshajtók reszkessetek!"

szerintem gyönyörû!<#eljen>

DJ Skyline
baromira tetszik ez a hátsó lámpa!<#eljen><#hawaii><#buck>

DJ Skyline
gondolom Dubai!<#idiota>😄

LiPTON
hajrá, csinálj sok képet

XenonIceX
most lesz szerencsen valami autó killítás 4 tõl megyünk a haverommal felveszem kamerára aztán feltöltöm

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Yeltzin

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

LiPTON
thx

400LE lenne, és 398Nm??? ez egy benzines géptõl szép, nem arról híresek ezek a gépek, hogy a nyomaték a lovakat ennyire megközelíti!

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

streeter
Discovery channel-en éppen ferrárik vannak.

LiPTON
és hát az 575-tösök is<#eljen><#merges2>

LiPTON

ez félrement..

LiPTON
láttam:

http://novitecrosso.com/images/430-03.jpg

..és hát...nagyon tetszik!

mindig úgy voltam vele, hogy Ferrarit, Lambot, stb. szentségtörés tuningolni, de ha ilyen gépcsodák születnek, akkor nem tok mit mondani! egyszerûen kib*szott jók!

CSOCSO
novitec? lattad az uj f430 asukat?
LiPTON
egyik kedvencem:

LiPTON