TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
Mindegy...de szerinetm nincs rendbe ezzel a képpel valami!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Biztos valami szar román gázolajat tankolt bele az ürge nem?
CSOCSO
hulyen nezne ki ha meg a csomagtarto is be tudna kormosodni😊

streeter
De lehet az valami optiaki tuning, mert ha megnézed pont a lámpáig van és utánna nincs tovább meg lent is hirtelen megszûnik na meg a fény is megcsillan rajta.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
biztos diesel 😄😛P

CSOCSO
lol😄 ez egy mx5... fiat coupe lampakkal
CSOCSO
szerintem a g35 skyline jobban nez ki
CSOCSO
furcsa a vakuzas miatt.. de nemtom ti hogy vagytok vele.. engem inkabb az erdekelne hogy ezt ENNYIRE szethajtottak hogy az egesz auto segge ilyen kormos?????????/
najo csak a fele.. de akkor is lol..
FOXX supreme
fura ez a kép...én azt mondanám ránézésre hogy belevan vágva a kocsi...

modellmaker
mi van az ajtóra írva? 😛

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
tegnap este érkezett meg, még este a garázsomban lekaptam gyorsan...😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
kis backfire

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC

MikX
Jójó, csak mondom, hogy talán ven új szín hozzá, vagy vmi, nem kötekedésképp mondtam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Crazygirl
az oke hogy ugyanugy nez ki mint a 2005os de nem tudom... az volt odairva hogy 2006os modell.... <#nemtudom>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

FOXX supreme
Nekem is jobban bejönnek a régebbi fajták...

Ez nemtudom hanyas évjárat, de ennek is nagyon szép alakja van...(Persze villogó nélkül😊

Zetorg
'96-os a legszebb 😊

mondjuk nem ebben a színben...

FOXX supreme
Elnézést a nagy képért.....

XenonIceX
szép de amúgy full ra ugyan az mint a 2005-ös

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Én is ezen goldolkodom, hogy hagyni kellene. Egyik osztálytársam simson s51-esre csinált nitrot.

Egyébként ezért írtam valamelyik alanti hsz-ben, hogy a hûtést is meg kellene oldani a blokknak. Meg esetleg az alu blokkot újraesztergáltatni valami strapább fémbõl. Enyém lenne a legvagányabb verda a faluba. Nitros Babetta!<#bee1>

MikX
Jahh, babetta?
Komolyan mondod?
Hát szerintem hagyd 2-ütemû tuti elolvad...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

inyektor, elektronika.

Nem is tudtam, hogy ilyenek vannak egy babettán. :-))
Hogyan jutassam az injektorba, ha nincs? Vagy akkor a karburátorba próbáljam?

MikX
Én nemértem, hogy mitõl 2006-os?
Most is lehet kapni, ez meg ua mint a 2005-ös, csak talán ebben a festésben nem lehetett venni, mármint a csíkkal, ilyen kék volt...

MikX
Oda kell bejuttatni igen, nade a benzncsõbe??
Az inyektorhoz szokták!
Nem hinném ,hogy olyan nagy hûtés kellene neki, mivel kb 3-4 mp-ig inkább hûti a motort, mint forralná, mivel a palackból hideg megy ki!
De a végsebességen nem változtat, mivel az áttételt nem változtatja meg, sem a motor max. fordulatszámát, mivel az elektronika ugyanott tilt!

MikX
Kinek, mi mondom, nekem inkább Skyline!

Engem csak az elv érdekelne. Elmondom az én elméletemet:

Fogom a nitro tartályt, abból egy csövet vezetek a benzincsõhöz, azt egy T elosztóval összekötöm, hogy amikor a tartályból szívja a motor a benzint, egy gomb megnyomásával engedélyt adok a nitrónak is, hogy fojjon, ezáltal a motorhoz már a kellõen beállított benzin-nitro keverék fog eljutni, ezáltal plusz teljesítményre sarkallom a motort. Ezért kellene valami aktív hûtést rádobni a blokkra, hogy ne égjen szét. Szerintem egy 10-15 km/h-val kintebb tudnám tólni a végsebességét pár másodpercre.

Ez az én elméletem. Vagy a nitrót a motorba kell bevezetni? Nemtom. Autóknál mi az elv? Ott is az üzemanyagáramba kell beiktatni a nitrót, vagy a motorhoz?

JGTC
a szín az tényleg N.o.1 csak azzal a randa csíkkal nem kéne elcsúfítani!!!!

JGTC
Van egy Babettám.<#hehe>de... na mind1

ilyet nem ismerek , optikait még talán, vagy festõt...

neten kell keresgélni <#nemtudom>

Nitro tartály, benzincsõ, T elosztó, szivattyú, aktiváló gomb, blokkhûtés, Babetta egymással való vegyitését értem motor tuning alatt. :-) <Én crazy lenni!>

Crazygirl
az oke hogy nem valtozott sokat de ez a szin.... Imadom ezt a fajta keket..😄

JGTC
szép tényleg<#eljen> de nem sokat változott...

JGTC
tuning alatt mire gondolsz??

Crazygirl
Pusz mindenkinek.

Megtalaltam a Dodge Viper 2006-os modelljet. Szerintem eszmeletlen gyonyoru lett <#szeret> Szerintetek?

Dodge Viper 01
Dodge Viper 02
Dodge Viper 03
Dodge Viper 04

Sziasztok!

Tudnátok segíteni motor tuningban, vagy csak autó tuninggal foglalkoztok?

Ez a narancs a legjobb, nagyon sok pénz kell ahhoz hogy vegyél egy ilyen autót mondjuk 4. autónak (én 4. -nek venném)

Sland
én a hummerekkel úgy vagyok hogy hobbiautónak jó lenne de csakis annak, semmi többnek. rendes autónak egy BMW M5 öt képzelnék el magamnak...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
narancs geiger:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

A kék bejövõsebb nekem.

streeter
Nagymamám biciklién vannak 28"-os kerekek 😄 Akár azt is alá lehetne rakni 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sland
Zöld Geiger:

Sland
igen

A jeep tunning kategoriaból amiket ezidáig láttam eddig õ tetszik a legjobban, nem jobb mint mondjuk egy skyline :o)

MikX
Hát nemtudom, mondjuk ízlések és pofonok...
Én utállom az SUV-okat! Fõleg az ilyen amerika utánzós ízékat!

Nah ez télleg szuper <#wow2>

JGTC
ez az a 7000es 700 lovas??

Sland
nemtom volt e már de ez nagyon szép:

Geiger Hummer H2 28 colos felnikkel

streeter
Szerintem nagyon fasza nekem legalább is nagyon tetszik úgy összességében az egész.

JGTC
nekem jobban tetszik az igazi 😊

Sland
KIRA!!! De a topic szétbaszva

MikX
Kicsit nagylesz, de ezt be kell tennem, nem tom, láttátok-e már, de ez állatul néz ki, bárcsak ilyen lenne az R-35: