TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Szerintem szinte senki nem csinálja ezt.
Asszem Neked is új autód van, ugye? Szalonban mit mondtak?
Általában annyit szoktak, hogy aki babonás, az 1000km-ig ne hajtsa...

Ezek már elõtesztelt, járatott motorok, nem úgy, mint az átkosban vett Skodák, Ladák, Zastavák, stb. Semmi bajuk nem lesz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DanielT
De. :) Az. Elsõ rendes olajcseréig (tehát nem az amikor párszáz kilóméter után beviszed) szerintem nem kifejezetten egészséges dolog. Én minimum 15 ezer kilóméter után merném kipróbálni.
Loál János
Manapság ez egyáltalán nem az.

DanielT
Elég durva, hogy 2878 km -es kocsit meghajt végsebességig.
FOXX supreme
Mégegy kép róla:

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Bocs a ngay képért, de...

FOXX supreme
Isten dejól néz ki! <#eljen>

Zetorg
<#gonosz1>

Loál János
LOÁL! :DD

Tufa
Kaphatunk egy képet a viperedrõl mondjuk úgy hogy egy szatyor van a motorháztetõn?

Zetorg
bazz, szerencsés ember vagy :)
ha kapnék egy Viper-t, szerintem kiugranék a gatyámból :))

JGTC
egyszer láttam ilyet tstközelbõl, háát mit mondjak jobban tetszett mint a mellette lévõ F1-es BMW
A kevlár részek állatok rajta!!!

M3 CSL

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
JGTC
100 at is írhattál volna nyugodtan

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
tényleg nem tudtok olyan oldalt ahol átépített autók vannak???
én réges régen tudtam de már nem találok eggyet sem
volt ott pl: kupé 7-es bömi, meg hasonló jópofa dolgok

Me lehet hogy éppen egy nagyon át kalapált 3-as, vagy akérmi más, de nekem a kocsi orrát kivéve egybõl az a honda ugrott be, és még nem is tûnik olyan óriási nagy átépítésnek. Már ha Honda....<#finom>
Mondom én
Ehhez jó szemem van
90% hogy az
JGTC
igazad van ténylag az (nekem is a C oszlop volt gyanús)

streeter
Két képet sikerült találni.

Hát a méretei látszanak. Majd kétszer akkora mint egy Clio. Meg meg kb 3-4szer akkora motor van benne :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

pfffffff...... ez azér erõs egy pöttyet
sry
streeter
Vááárj!!
Eszembe jutott, hogy van egy kép az S55-rõl amin látszik teljesen. 10 perc és megkeresem.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nekem még ami nagyon tetszik és nagyon isten király császárság az a 350Z
Ilyen fekete színbe narancs színû bõrrel. Imádom!!!<#szeret><#szeret><#szeret>

Sikerült találnom képeket róla.
Ha tetetem és lesz annyi lóvém rá, hogy vegyek egy ilyet akár használtan is biztos, hogy fogok venni.

Serius
Jóccakát nektek<#wave>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

streeter
Sajnos csak ilyen kis foszlány kép van az elejérõl.

Serius
Azt megjegyzem,hogy egy Ferrari F40 volt módomban kiprobálni,gyos kegyetlenül,viszont sok ólcsobb sport autó simán felveszi vele a versenyt. Meg még negativum,annyi pénzért... kicsit több luxust várna az ember az is igaz,eleve azt a látszatot kelti belülrõl mintha az IndiCar sorozatban indulnál<#vigyor0>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Jól,szervíz igény minimális,mondjuk karba van tartva de ha oda lépsz neki többet mész tankolni mint vezetni:))<#hehe>Igaz,ezeknél az autóknál már nem igazán azt nézték,hogy takarékos legyen,hanem gyors,erõs <#eljen>

Jól megy aszekér mi?<#circling><#vigyor2><#nevetes1>
Serius
Az S55 AMG meglesném,nagyon tetszenek azok nekem.<#eljen>

Serius
Asszony BMW-be is vajszinü bõr van,tetszik is nekem,neki meg pláne:)

Serius
Mondjuk lehet nem véletlen nincs a hátáról felvétel,kibukna,hogy Honda a BMW<#hehe>

streeter
Köszi :)
Egyszer próbáltuk ki az M5-ösön hogy mennyit megy. Akkor 240-ig mentünk el vele és akkor még 5500-öt forgott. 7000-ig simán pörög úgyhogy szerintem a 260-270 meglett volna vele. Jah a chip tuningal ki lett szedve a végsebesség leszabályzása meg a kipörgés gátló is. Száraz aszfalton padlón simán pörgött a kerék :)
Jah és vajszínû bõr volt benne ami miatt szintén ritka :)

Serius
Lehet most nekem is lesz lehetöségem,mit össze rinyálok már,hogy egyet had probáljak ki,kint vannak ismerösök azok intézik,remélem engem is beragaszt az ülésbe mint a Viper =4.5 100 ra.

ugye - uyge
Serius
Ez szépen egybe van,zsir állapot.<#eljen>Kár,hogy elkellet adni.

Serius
Bazge,tényleg van valami abban amit mondasz<#wow2>

Na arra én is kiváncsi lennék ezt ,hogy adták be az autó felügyeletnek,ha valóban csak az leje M5 mert a hátulja már nekemis gyanus<#wow3>

Serius
Hú,bocsi nem vettem észre a hsz, A viperrel németben már mentem 270-280 de tovább én sem mertem nyomni,az már durva egy sebesség. Sokan mondják,hogy ennyivel meg annyival mentek,azért ennyire bátor még én sem vagyok. <#eljen>

FOXX supreme
JAJ NE!!! Nemigaz, mért basszák el a szép formáját az M3-nak? ezis jó, de a régi Sokkal jobb!

streeter
Faszák a verdák <#eljen>

Nekünk 'csak' egy Merci E320-asunk volt. Sajnos el kellett adni.
3200ccm alapból 220Le+chip tuning meg remus kipufogó így volt kb 255Le.
Gyorsulását sajnos nem tudom, de 7mp körül lehetett.

Meg van még a családba nagybátyámnak egy S55 AMG, de arról sajnos nincs képem. Alig látom vele.

Bocs hogy ilyen kurva sokat pofázok, csak nagyon ráhalucináltam a témára....<#conf><#merges2><#wow3><#wow2><#miaz><#nemtudom><#papakacsint><#crazya><#circling>
Kb. ettõl a vonaltól elõre 5-ös BMW csak ez a verda!

Nézzétek meg az A-oszlopot, meg ugyanott van a tanksapka fedél is, meg a kerék szélesítés is naon hasonló, nem is beszélve az autó oldalán végighúzódó vonalig lássátok?
sztem tuti az
Egy Akkord coupé,2.2 i.s vágjátok melyikre gondolok?

Ilyesmire gondolok:

Sztem ez egy Honda, de kajakra és rábasztak egy 5-ös Bömös orrot
Az eleje, az sztem 5-ös Bmw, az tutti, a hátulja, meg egy honda perelude, vagy akkor kupé!
Na de hogy ezt hogy nyelte le a KPM?:
na jó, 5.967 pontosan<#alien2>
JGTC
én sem igen hallottam még róla. csao

Serius
Az orra valóban csalóka,.lehet egy 5-s de az sincs kizárva ,hogy egy 325xs szemem kikerekedett mikor hallottam az xs-röl. összkerekes és 250 km/h a vége. Jól meg csinálták.

Na lépnem kell. Szia!

JGTC
bannernak valami hasonlót ki lehetne rakni

JGTC
nem tom inkább nem mondok hülyeségeket

Serius
Ez nem 325xs ?