TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Spoiler hogy így elõre van döntve, valami naon LOL, meg a kiszélesítés sem tetszik, inkáább maradt volna alap...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
lál😄DDDDDDDDDDDDD
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
De lehet valami filmbõl votl a kép, nem tudom.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
én csak sötétebbre változtastnám az üveget, nem tök feketére
ahátsó lámpát meg valami sötét búrájú lexus optikásra cserélném..<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3>
Annak ellenére, hogy törzsgyökeres Japán fan vagyok! 😄
habár én annyit módosítanék rajta,hogy fekte felni,sötétített ablakok,és hátsólámpa! én ilyen sötét egyéniség vagyok!😄
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
2 1:09:1 Porsche 911 GT3 Cup (996)
3 1:11:7 BMW M3 CSL
4 1:11:8 Pagani Zonda S
5 1:11:8 Porsche 911 GT3 RS (996)
6 1:11:8 Lamborghini Gallardo
7 1:12:0 Lamborghini Murcialago
8 1:12:3 Lotec-Porsche 911 Turbo
9 1:12:3 TechArt-Porsche GT Street
10 1:12:5 Mercedes CLK DTM AMG
Miket megelõzött!!!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ja, nem kíméletes üzemmódon én sem azt értettem, hogy minden fokozatban ledadogásig nyomatni a szerencsétlen szerkezetet. 😊
Mi elég változatosan vezettük az autót a kezdetekben (bár most is). Volt, hogy alacsony fordulatszámokig, nem huzatva, volt, hogy megpörgetve, kicsit hosszabb ideig magas pördületen.
Nyár elején vettük meg a kocsit, év végére asszem 8k volt benne, de pl. a fogyasztás a kezdetektõl fogva nagyon jó volt, és azóta sem változott.
Nademosmá sokazoff.
Tuningoltuk is, egy könnyûfém felnigarnitúra képében. <#wilting>#wilting>
Ettõl sokkal jobban gyorsul, környezetkímélõbb, jobban fogyaszt, és nagyobb a végsebessége. <#idiota>#idiota>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Alapvetõ félreértésrõl lehet szó, ha te kímélés alatt a Max 80km/h -t érted 10ezer km-ig 😊 Abszolút nem erre gondolok, ez már tényleg a múlt.
nem 80 km/h 10 ezer kilóméterigre gondoltam, hanem, hogy kb addig tartozkodni kell az átmeneti illetve folyamatos magas fordulatszámtól, tehát a nyúzástól...
nekem meg 20 ezer km a periódus idõ, most van benne 31 ezer másfél év alatt...
na mindegy sztem meg érdemes betartani az elsõ 10k alatt a normál vezetést (persze ez messze dinamikusabb lehet az anno 20 éves kocsikhoz viszonyítva😊...
3 éves a kocsink, mi is 1000km-ig kíméltük, onnantól gátlástalanul lett nyúzva. (De természetesen csak üzemi hõfokon, hidegen sosincs bántva. 😊) Az elsõ olajcsere 10000km-nél volt, a szalonban nem kérték, hogy korábban vigyük be. Sõt, ahol a rokon dolgozott, ott sem volt ilyen, egyikben sem. Rengeteg új modell már 15000km-es szervízperiódusokkal rendelkezik, és azoknál sem hozzák korábbra az elsõt.
Ezek alapján csak azt tudom mondani, hogy a "10000km-ig max 80km/h"-dolog felejthetõ.
pl kb 10 ezer kilóméter kell menni egy kocsival mire annak beáll a fogyásztása a megfelelõ értékre, illetve leadja a teljes teljesítmény tartományt...
valamint sok szalon kéri is, hogy 1500-2000 km után vigyük be olajcserére a verdát az elsõ fémleválások miatt...