TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Hát, így márt jól néz ki, csak sajna nekem az új 3-as nem jön be, a régi sokkal karakteresebb sztem, bár ez relatív

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Ha ezek nem lettek volna rajta módosítva, akkor nem raktam volna be 😄 Ez a TUNING Autó mánia topik, mit keresne itt a széria változat? 😊
MikX
Eleje szép, csak a hátulja nem igen jó!
A Spoiler hogy így elõre van döntve, valami naon LOL, meg a kiszélesítés sem tetszik, inkáább maradt volna alap...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Ez valami hihetetlen szép, nekem is ilyen van, csak a felnik és a spoilerezés nem stimmel sajnos 😊
DanielT

MikX
Huhh, én is mennék, ha a 600km-en belül laknék!

JGTC
oh man.... jó szórakozást!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Zetorg
gondolom jó eredményeket ért el, ha nem is csináltak többet 😊

de alkalmazzák, csak hát nagy teherautó monstrumoknál 😛😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

MikX
Azaz!

JGTC
Tyrell volt ha jól tudom

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
az az Gran Prix volt a címe, és az Oroszok nyomultak az F1-ben
lál😄DDDDDDDDDDDDD

DanielT
De már sehol nem alkalmazzák, szóval mégis az 😊 De való igaz, hogy létezett.
MikX
Egyébként volt a 70-es években egy F-1 es autó, aminek 4 kereke volt elõl, tehát nem baromság...

XenonIceX
jajj mindíg csak a bmw<#miaz>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Zetorg
még régebben ment a tv-ben valami japán rajzfilm.abban volt a versenyautóknak elöl négy kereke.tiszta hülyeség 😊

streeter
Én is egy fórumon láttam képeket régebben, de googlen nem sikerült képet találni róla.
De lehet valami filmbõl votl a kép, nem tudom.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
olyat még nem láttam, de lehet.

streeter
Nem tuning de BMW. Ez az egyik kedvencem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Ezekbõl pár õrült csinált olyat is aminek elõl 4 kereke van. Ugye?

Zetorg
wááá imádom

Zetorg

Zetorg
capri <#szeret>

Zetorg

Zetorg

Zetorg
manta manta 😊

MikX
<#mf1><#mf1>

JGTC
errõl én is így gondolkodok japán autók + a BMW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JGTC
aha
én csak sötétebbre változtastnám az üveget, nem tök feketére
ahátsó lámpát meg valami sötét búrájú lexus optikásra cserélném..<#vigyor1><#vigyor3>

MikX
Nahh, látom, hogy nagy BMW-s "nap" van ma, nekem is tetszik, de csak ez a 3-as, az új ronda, ja meg az M6!! Az egy állat! De M3-ból leginkább a GTR, vagy a CSL!
Annak ellenére, hogy törzsgyökeres Japán fan vagyok! 😄

FOXX supreme
Azt nem láttam sehol...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
én álltalában BMW-ket rakok be ide!😄

DJ Skyline
így van!😄
habár én annyit módosítanék rajta,hogy fekte felni,sötétített ablakok,és hátsólámpa! én ilyen sötét egyéniség vagyok!😄

Crazygirl
De JOOOOOOO....!!! Vegre van BMW kavalkad.:😄 mar vartam.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

JGTC
pálya neve??

FOXX supreme
1 1:08:6 Porsche Carrera GT
2 1:09:1 Porsche 911 GT3 Cup (996)

3 1:11:7 BMW M3 CSL

4 1:11:8 Pagani Zonda S
5 1:11:8 Porsche 911 GT3 RS (996)
6 1:11:8 Lamborghini Gallardo
7 1:12:0 Lamborghini Murcialago
8 1:12:3 Lotec-Porsche 911 Turbo
9 1:12:3 TechArt-Porsche GT Street
10 1:12:5 Mercedes CLK DTM AMG

Miket megelõzött!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

JGTC
Ez egy országúti hadisten!!!!!!!!!!!!!444 Na és azok az ágyúk a kipufogó helyén...... <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DanielT
Vad a gép, de az embléma eltávolítását egy BMW -nél nem tartom indokoltnak, pláne nagyon hiányzik, legalábbis nekem.
DJ Skyline

Loál János
Okék. -.-

Ja, nem kíméletes üzemmódon én sem azt értettem, hogy minden fokozatban ledadogásig nyomatni a szerencsétlen szerkezetet. 😊

Mi elég változatosan vezettük az autót a kezdetekben (bár most is). Volt, hogy alacsony fordulatszámokig, nem huzatva, volt, hogy megpörgetve, kicsit hosszabb ideig magas pördületen.

Nyár elején vettük meg a kocsit, év végére asszem 8k volt benne, de pl. a fogyasztás a kezdetektõl fogva nagyon jó volt, és azóta sem változott.

Nademosmá sokazoff.

Tuningoltuk is, egy könnyûfém felnigarnitúra képében. <#wilting>
Ettõl sokkal jobban gyorsul, környezetkímélõbb, jobban fogyaszt, és nagyobb a végsebessége. <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DanielT
Csak vicceltem 😊

Alapvetõ félreértésrõl lehet szó, ha te kímélés alatt a Max 80km/h -t érted 10ezer km-ig 😊 Abszolút nem erre gondolok, ez már tényleg a múlt.
immovable
Persze autó függõ, hogy kérik e az olajcserét 1500 km-nél, nálam a fordnál javasolták...
nem 80 km/h 10 ezer kilóméterigre gondoltam, hanem, hogy kb addig tartozkodni kell az átmeneti illetve folyamatos magas fordulatszámtól, tehát a nyúzástól...
nekem meg 20 ezer km a periódus idõ, most van benne 31 ezer másfél év alatt...
na mindegy sztem meg érdemes betartani az elsõ 10k alatt a normál vezetést (persze ez messze dinamikusabb lehet az anno 20 éves kocsikhoz viszonyítva😊...

Loál János
Miért kell kisarkítani a mondandómat? Messze nem errõl beszéltem. 😞

Loál János
Na, pont ez az, ami 20 évvel ezelõtt volt igaz. 😊
3 éves a kocsink, mi is 1000km-ig kíméltük, onnantól gátlástalanul lett nyúzva. (De természetesen csak üzemi hõfokon, hidegen sosincs bántva. 😊) Az elsõ olajcsere 10000km-nél volt, a szalonban nem kérték, hogy korábban vigyük be. Sõt, ahol a rokon dolgozott, ott sem volt ilyen, egyikben sem. Rengeteg új modell már 15000km-es szervízperiódusokkal rendelkezik, és azoknál sem hozzák korábbra az elsõt.
Ezek alapján csak azt tudom mondani, hogy a "10000km-ig max 80km/h"-dolog felejthetõ.

DanielT
Ez is igaz, most vettem új téligumi garnitúrát, a gumistól hazafelé az elsõ kanyarba szinte becsúsztam 😄
immovable
sõt még a gumiknak is van bejáratási "ideje" kilómétere...általában 500 km...
DanielT
Pontosan. És az utána következõ elsõ normális olajcserére áll be az autó a "tökéletes" állapotba, tehát 10-15ezer km-nél.
DanielT
Oké, akkor te tapossad 😊 A szalon csillogó márványpadlózatára olvaszd oda az elsõ garnitúrát és te leszel a legmájerebb 😊

immovable
azért, sztem ez nem teljesen igaz...
pl kb 10 ezer kilóméter kell menni egy kocsival mire annak beáll a fogyásztása a megfelelõ értékre, illetve leadja a teljes teljesítmény tartományt...
valamint sok szalon kéri is, hogy 1500-2000 km után vigyük be olajcserére a verdát az elsõ fémleválások miatt...