TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Márpedig a BMW -nél majdnem tökéletesen 50-50 a súlyeloszlás, errõl is híres többek között.
A majdnem gól sem gól 😊
Másrészt a komolyabb sportkocsik hátmotorosak, vagy majdnem középmotorosak. Ott meg lehet tenni a közel 50-50%-ot, de egy elölmotor-hátulhajtás BMW-nél aligha.
CSOCSO
de ha sport autokrol beszelunk akkor majdnem 50-50😄
pl merci slr... enzo stb.. de aszem meg az enzonal is valami 45/55 van...
Közel SEM 50-50%. Nagy tévedés.
Pont hogy egy FWD autónál a súly majdnem 70%-a elöl van, így sokkal jobb a hajtott kerék szempontjából, mint pl olyan RWD autóknál, aminél meg elöl van a motor (pl BMW). Na oda aztán tényleg kell az elektronika.
MikX
persze, hogy hallottam, miért az egy elsõkerekesnél jobb? egy sportkocsi általában közel 50-50, akkor fékezésnál elõre megy a súly, mert oda kell a több fékerõ, gyorsulásnál, meg hátra a súly, így nagyobb lesz a tapadás a hátsó keréken, de ez sem az elsõkerekes javára persze...
Nem akarok itt flémelni amúgy, csak normálisan elmagyarázni a véleményem, és ami egyértelmû!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
igen... mert ott voltál... attól még, hogy vannak ilyen oldalak lehetnek ilyen béla bulák, sõt vannak is, atyaég...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Súlyelosztásról hallottál már?😊
Van egy oldal a neten, ahol direkt ilyen képek vannak. Mindenféle luvnyákat mindenféle dögös autókban fényképeznek a sártenger kellõs közepén.
Magyarul ez nem véletlen, hanem beállított kép!

CSOCSO
ez a lenyeg benne.... szoke csajok beragadnak jo kocsikkal es koszosak lesznek.. ezert fizetnek az interneten
JGTC
de hogy mit keresett ott az rejtély

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
tud valaki olyan helyet Bp-n, vagy közelben ahol lehet kapni M3 tüköradaptert 106oshoz, vagy ahol sok típushoz van...

a tükör már megvan 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

streeter
Errõl láttam több kéept is. A hülye utánna beül a kocsiba és elkezdi pörgetni a hátsókereket az ajtót természetesen nyitva hagyja és tiszta sár lesz belõl is a kocsi. Hülye kurva....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
szõke, no comment 😊

FOXX supreme
😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DanielT
Mivel úgy elpörög mint a fing...
MikX
nem is kell vitatkozni, csak kibeszélni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
nem vagyok eltévedve, de inkább nem vitatkozok veled ^^

MikX
elsõkerék hajtásnál, pedíg csak nagy teljesítményvesztés miatt tud az elektronika nagyjából kordában tartani ugyebár...

DanielT
Egyértelmûen a hátsókerékhajtás a legjobb erõátvitelre és irányításra. Ésszerû hátulütõi mellett persze, amit szerencsére az elektronika manapság tökéletesen kiküszöböl.
FOXX supreme
Igen, ezeknél a dögökél is hátsókerék-hajtás van, és ezek igazán jól gyorsulnak!

MikX
gyorsulásnál????
Szerintem el vagy te tévedve sztem.
fizika: gyorsulásnál ugye az erõ hátra felé hat, ami azt eredményezi, hogy a súly hátra felé helyezõdik át, tehát ha elsõ kerekes, elveszít a tapadásból, és kipörög a kerék, a hátsónál meg ugye jobban fog tapadni!
Meg amúgysem jobb semmivel, szerintem nem hiába a legerõsebb, és legjobb verseny/sport autók is hátsó, nagyritkán 4 kerék hajtásúak!

bertino
ez eddig oké, én a hátsókerekest direkt a télre irtam/értettem, ott sokkal elõnyösebb/látványosabb (de inkább csak utóbbi😄), mint az elsõkerekes, mennyivel másabb, ha más tengelyen van a hajtás... nyáron meg csak driftnél erõs egy ilyen autó, ha hátsókerekes, ha meg össz akkor meg gyorsulásnál lehet még számító tényezõ

szerintem :-)

De FWD-nél legalább megvan rá a lehetõséged, hogy egy kövér gázzal kihuzasd az autót a sodródásból. Hátsókerekesnél meg ugyanez csak ront a helyzeten.
bertino
figy, kanyarba nem feltétlen kell a gázt nyomni, fõleg nem egy ilyen erejû autóval, ennyi

Kérded ezt a hátsókerekes autóra vonatkozólag, ugye?
FOXX supreme

MikX
mért, ha az eleje kimegy a kanyarba, és leszántasz az útról, az mért jó?

bertino
sztem nekem elég lenne magába a 350LE is 😊
tökmind1 elöl vagy hátul, az egyik nyáron, a másik télen hasznosabb és látványosabb 😊

MikX
jaja, majd az elejét tolja, de kinek mi a jobb... (sztem inkább a hátulja!)

Hát ja. 550WHP... azt fõtengelyen kb 650LE-snek mondanánk.
Elsõ keréken aligha tudja aszfaltra vinni az összeset, max 300-350-et szerintem. Legalábbis elinduláskor.
Utána viszont nagyobb sebességre gyorsításnál rollból már iszonyuan oda lehet lépni neki, az biztos. És nem is tolja a seggét majd 😄
MikX
Állat lehet, de elsõ keréken kb 200 ló, ha átjön 😄
Mert feletételezem, hogy nem hátsó, vagy 4 kerekessé lett alakítva...
De viszont nagyon szép!

550WHP ITR

FOXX supreme
Hát...nem nagyon!

FOXX supreme
Még egy wallpaper:

DJ Skyline
szvsz nem néz ki jól egy BMW-n a lambo' ajtó

FOXX supreme
Aha, de szép...

bertino
kisebb fotosoppmunka látható rajta, de amugy nem rossz <#idiota><#eljen>

FOXX supreme

DanielT
Végre egy gyönyörû, nem csicsás szar!
FOXX supreme

FOXX supreme
wallpaper:

Magnumrolcsi
<#eljen>

itten

Magnumrolcsi
<#finom>

bertino
<#wow2>
cool a verda<#eljen>

JGTC
<#worship>BRUTÁLIS<#worship>

JGTC
hát akkor K gyorsan leszedem...

JGTC
és tényleg <#vigyor3>

FOXX supreme

DJ Skyline
<#worship>