TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az 1.8-as moci kicsit "éppen hogy" abba a kaszniba, meghát elektronikus gázpedál... szal sajnos a régi jó harapósságot nem taláni meg benne. De azért jól megy.
Futómûve az sajnos nem méltó az elõdökhöz, de az elektronika sokat segít rajta.
ennyi erobol minden kombi autot le halottaskocsizhatnal..
amugymeg a szalonban annyira nem..de utcan mar talalkoztam vele es ott tetszett
Akkor bocs!
😄
De nekünk van 1 chrysler grand voyagerünk!
Az egyterün fur!
Ez az R-class meg sokkal kisebb szoval én inkább kombinak nevezném!
Az audi Allroad is mgasított kombi!
Már lassan akor az is egyterü!
<#wink>#wink>
A Vito meg a Viano kisbusz, bár egyterû, de nem ua a kategória!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ott van még a vito,viano!
Vagy rosszul tudom?
Én is ien kocsiõrült vok úgyhogy remélem nem mondtam hülyeséget!
Mondjuk a merciseknek lehet bejön...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez amúgy a Merci R modellje ami az elsõ egyterûje. 6személyes.
Lesz belõle R55AMG ill R63AMG is. Mind a kettõ több mint 600 lóerõs lesz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
És tényleg szép hangja van 😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Nem olvasgattam mostanában a topicot csak a képeket nézegettem. Nemtudom volt-e arról szó amit kérdeni akarok.
Szóval:
Megvigyeltem már nem egy videóban és a valóságban is, hogy a turbós kocsiknál ugye ha nyomod a gázt akkor a turbo miatt sípol, de amikor meg felengedik a gázt meg olyan ganja van mint ha valamit kifújna vagy nemtom. Na ez a kifújáshoz hasonló hang minek az oka és mi idézi elõ??
Remélem kapok egy értelmes választ 😊
Elõre is kössz.

De a gallardón akkor is úgy áll a kerék, mint tehénen a gatya.
Ráadásul a murciélagon szerintem a hátsó felni homorúbb, mint az elsõ. Tehát nem egyforma, úgy mint a gallardón.
elvileg
Ez a gallardo mien tuning cégé?
Pont ilyen Passatom van!!!
Tegyetek be ilyen képeket PLEASE!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
komoéyan ilyen kocsit veszek ha nagy leszek 😄