TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
képet...
DJ Skyline
szép,bár nekem a Bomex Supra a bejövõs!😊

FOXX supreme
Sztem még az se gond, hogy nincs rajta egy marha nagy szárny. az én szememben tökéletes😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bertino
megelehet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
szerintem brit! legalábbis a szélvédõn lévõ reklám alapján (co.uk)

DannyL
Én a szárnyat hiányolom.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
nagyon nagyon nagyon szép! a felni, a szélesítés, a szín, minden. <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

desigo
Ez nagyon jól néz ki!
zico87
Hát nem vagy egyedül rohadt jól nézz ki !!!!<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Sland
Berakom, mert nekem nagyon tetszik... Gondolom, nem vagyok egyedül.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
Mivel vezetni azt nem tud a gazdája PS2n nyomja a játékot...
bertino
jobbkormányos :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
jaja😊

DJ Skyline
minden matrica lekap,feketére fest,felniket is feketére,ps2-k/monitorok kiszed

FOXX supreme
ja meg a másik hogy jobb kormányos..😊

FOXX supreme
Én errõl azonnal lekapnám az összes matricát, ki belõle a pléjsztésönt, úgy már jó lenne. mondjuk én errõl láttam videót, és látni hogy csak egy egyszerû kipufogó tuning van rajta, mert jobb oldalról jó hangja volt( kipufogó itt volt), bal oldalról meg csak a csöndes motort lehet hallani...sztem az az igazán jó tuning amikor maga a motor hangja döbbenetes.

ha ezek a nagy számok, ettõl be fogtok sz*rni 😄 😄 XD

BMW M3 GTR Body Kit-tel

Asszem EA kocsi...
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

SZilaJMaGGoT
Én inkább a széjjel emelt offroad gépekre szavazok.. Egyébként nem kell azt széjjel emelni, mert kurva jó a csörlõzés is... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CSOCSO
eleg ha nezitek a totalcart...
az osszes SUV nak hivott csodajargany elmegy ott ahol semmi mas.. ergo akkor megis er valamit a SUV kifejezes... es most nem az off roadra gondolok ahol az autok szejjel vannak emelve.. hanem sima x5... ml merci.. g merci... fj cruiser range rover meg a tobbi...

arra meg hogy ezek az autok tul dragak ahhoz hogy lemenj a boltba ez igaz.. a sarki boltig minden auto draga kiveve ha nem egy polskirol beszelunk...
amugy egy ilyen felszereltsegu szgk legalabb annyiba kerul mint egy SUV...

felre ertes ne essek.. en nem szeretem a suvokat.. sose vennek.. foleg nem x5 ot mert az meg a tuningcegekkel is hanyadek szamomra... mondjuk a lentebb belinkelt porsche suvot elfogadnam szivesen.
vagy a range rovert.. ezek jol neznek ki... esetleg egy kleemann ML mercit

CSOCSO
?????
JGTC
na ez nagyon gyilkos!!!! Krva jóóó <#worship><#worship>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Hát Suv ide vagy oda, ezeket az én szememben semmi se veri meg...

BMW M5 edtion race..

<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

FOXX supreme
hát nemtudom, nekem nem kéne. Mármint úgy kéne hogy eladjam utánna, de...Végülis jobb az utcára, mint az 1.2-es Suzuki, de...én inkább eladnám😊

JGTC
vááá az a nejlon az üllésen 😄DDDDDDD

streeter
Ha már ilyen tuning SUV-oknál tartunk akkor inkább ez a kettõ, de fõleg a Porsche.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DannyL
A Range Rover kb. 1970 óta nem az offroad-ról szól. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

desigo
Aki ilyen terepjárót vesz az sokat járhat boltba<#nevetes1><#nevetes1>
SZilaJMaGGoT
lol... A SUV nem terepre való...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

FOXX supreme
láttam már...de jó😄

Magnumrolcsi
Ha már nem Honda akkor nemis lehet jó? Szerinted Õk hülyék? 1000-szer jobban tudják, hogy mit lehet azzal a kocsival csinálni mint TE!
Aki ilyenre alakítatja át a terepjáróját nem hiszem, hogy utánna terepezni szeretne vele, hanem vesz magának esetleg egy H2-est vagy mást.

FOXX supreme
elnézést, range rover!

FOXX supreme
Azt, hogy ahoz, hogy én lemenjek a sarki boltba mitudoén mit venni, Kibaszott drága egy ilyen kocsi...a másik az hogy a land rover mindíg arról volt híres hogy akár hova elvisz, ezzel meg már a járdára se bírsz felálni😊

JGTC
képen jó, de pénzt nem adnék érte FX45 <#worship>

CSOCSO
ki megy ezzel terepre???

1) nem is az off roadosoknak lett ez gyartva
2) az emberek haromnegyede nem vett eddig suvot mert minek..ugyse mennek hegyre.. oszt nesze.. itt van egy ilyen ultetett suv... kozutra ugyanugy tokeletes es kenyelmes nagy stb...
nah erre mit mondasz?
FOXX supreme
Jó oké, csak ilyen peres gumikkal pl. még terepezni se lehet, amire ki lett találva, viszont igazad van, családi autónak, az asszonynak bevásárlásra jó..😊

FOXX supreme
"gyerekek is kussolnak"

😄DDDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
nemhinnem... marmint.. egy pistike a sarokrol hacsak ugy elkezdi cserelgetni a gatlokat, rugokat kerekeket az tuti nem jo.. de szvsz egy hamann vagy kleemann szintu tuning nem arthat az autonak
CSOCSO
amugyse szeretem a a suvokat de ilyeneket inkabb elfogadnek mivel csaladi autonak tokeletes.. biztonsagos.. nagy zene elfer benne de akar kirandulasra is zsir, lehet bele tenni plafonbol lenyillo dvd-t szal a gyerekek is kussolnak
stb
FOXX supreme
szerintem...

FOXX supreme
Végülis ez is igaz, ez is egy szempont, de én szerintem ezzl a tuningal többet ártanak, mint használnak.

CSOCSO
1) valakinek nagy auto tetszik... [ pl a baratnomre se tudnek semmifele kis autot raeroltetni.. neki truck kell vagy suv)
2)lehet nagyobb ahely meg a felszereltseg mint egy bmw ben
CSOCSO
hat... gondolkoznek hogy melyiket vegyem.. es a plusz 80 loerot le se szarom...
en a 280 lovas nissan utan se ereztem a hubazz kulonbseget a 405 lovas corvetteben.... 80 loero max papiron latszik meg 300 le felett
FOXX supreme
igen..a clio, meg a corolla az fos, a hondához képest

Talán mert jobb autó a másik kettõnél?😄
DanielT
Miért van az az érzésem a videó megnézése nélkül, hogy a Civic nyer? 😄
Méretben biztosan.
DanielT
Az az értelme, hogy porrá aláz szinte bármit az úton amihez akár csak melléáll.