TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Természetesen az új Civicrõl beszélek. Kíváncsi leszek, hogy most, mivel nem a kõkorszaki 80-as évek anyagait és belsõ tervezését használják, vajon mikor lesz megint olyan megbízható mint elõdei. Egyébként überdurva ahogy kinéz, ma is láttam egy feketét és leszámítva, hogy nekem soha nem kellene, állati ütõsen néz ki.
Most az új Civicrõl, vagy a linken lévõkrõl beszélsz?
Az új Civicnek kétségtelenül van pár kezdeti baja.
Pl minden 100.ban helyére kell tenni egy fület a mûszerfal egyik oldalán, ami nincs bepattintva, és így zörög. Angol összeszerelés, ez van 😊 Elsõre nem ment nekik az Accord se.
Ezenkívül amíg bejáratósak, kicsit több olajat esznek (kemény anyagú dugógyûrû, idõ kell amíg bekopik, de utána legalább tartós).
Ja, és a hátsó lengéscsillapítónak valami szoknyája felütközhet nagyobb kátyúkban, amitõl kopog. Asap cserélik, még MIELÕTT átveszed a civicet mostmár. Ennyi. A népítéleteken meg ugye nem kell ecsetelni mekkora baromságok vannak, hozzánemértõ, 1.0 userektõl 😊
DannyL
kiborul a tej vaze

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bertino
😄DDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Mindkettõ videó überzsír! Esküszöm veszek egy Civicet, ha bevásárlókocsira lesz szükségem, vagy az asszonynak. Baja valszeg nem lesz vele (majd ha kinövi az új típus a gyermekbetegségeket), bár akkor már inkább egy Corollát aminél még ezek sincsenek.
DannyL
Köszi! Annyira király! <#worship>

DannyL
Eszünkbe se jutott csesztetni! Csak beszélgetünk.

Az mindegy 😊

Lényeg hogy kontrázhassanak valamire 😊
bertino
<#nyes>

DannyL
ez lehetetlen! <#ejnye1><#nevetes1>

Most miért Borg-ot csesztetitek, én kezdtem el szidni a pözsókat.<#hawaii>

DanielT
Pontosan ez jutott nekem is eszembe akkor 😄 Van kin röhögni 😄
DanielT
Jah. Én fasz rá is beszéltem egy ismerõsömet, hogy középkategóriában érdemes lenne megnéznie az új Civicet. Elment. Kipróbálta egy szalonban. Kipróbálta egy másikban. Elment megnézni egy használtat. Elolvasta a népítéltet. Ezek eredményeképp tegnap megrendelt egy új Mazda3-at. (Én próbáltam presszionálni egy új Accordra is)

A legviccesebb az volt, hogy mesélte, hogy a használt(legújabb típusú) Civicet áruló faszi a tesztút után pár nappal felhívta, hogy nem-e akarja mégis megvenni olcsóbban 😄D Nem akarta... csörög, zörög, csomagtartó alig csukódik stb.

Az új Civic kapta a Népítéleten is a legkevesebb csillagot az összes közül.
DannyL
basszus aszittem, akkor mindegy várok tovább láncomat rágcsálva 😉

DannyL
Legalább van min mosolyognod! Köszönd meg inkább. 😊))

Szerintem te aludd ki magad inkább, mert nem neked szólt 😊
DannyL
no comment

DannyL
Ez az tehát én vagyok a nyûgöd! Remélem azért leküzdöd! 😄DD Aludni fogsz tudni?

Haha, és akkor te kontrázol itt DannyL-nek, mint a kirekesztés meg az elõítélet fõ szószólója 😊
bertino
<#eljen>

DanielT
Mivan komplexuskirály, eddig bírtad ki, hogy ne böfögj be nekem valamit? BTW eszembe jutottál ma amikor elindult a parkolóból egy szakadt bordó Civic hatalmas gumicsikogással és akkora kipufogóval amibe a vézna tulajdonosa simán elfért volna.
igen, és annak ellenére hogy egyesek hogy gyalázzák pl. szegény hondákat azzal hogy kettesben 7000-en pörgetve végigmennek 4szer egymás után kisvárosuk egyetlen hosszú egyenes utcáján, remekül bírják a terhelést. Ehhez képest -hogy az indulatokat szítsam😊- egy kis francia csodát Marcsika 3 hónap alatt kinyír, úgy hogy 2000-nél tovább nem pörgeti, mert ugye drága bele a lötty.

Szóval nem kétség hogy a használótól is függ a helyzet végkimenetele, de arányaiban a többi márka jobban teljesít. Ha gondolod nézz be a totalcar.hu/nepitelet rovataba is... érdemes!

Repedezik a plafon lassan 😊
DJ Bee18
amúgy tényleg, a hátsó rész még használható valamire 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
hülye amcsik... Máig nem értem náluk miért nem kötelezõ ilyen aláfutásgátló vasakkal körbevenni a pótkocsit, mint Európában.. Minden ráfutásos balesetnek ez a vége

DannyL
Corvette hátsó lámpa eladó! <#rolleyes>

DannyL
<#gunyos1><#action><#nevetes1>

FOXX supreme
😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DanielT
Az ilyennekkel annyit kell foglalkozni amennyit érdemelnek: a jobb(tetszés szerint bal) farpofa enyhe megemelése majd egy lágy szellentés kieresztése.
FOXX supreme
én soha nem sajnálom le a másikat, nekünk van még egy suzuki(régi swift) is, hát nem a luxus merci kateg, de tökéletesen kiszolgál és annyit eszik hogy még belefér😊

FOXX supreme
így okés ahogy van😊

DannyL
Teljesen igazad van és nekem se ez a kedvenc programom, hogy másokat oktatok jómodorra, mindössze baromira szarul esik amikor egy monitorhuszár elmagyarázza nekem, hogy az autó ami 5 éve hibátlanul szolgál engem az egy szar, mert õ ezt olvasta a www.elkenyeztetetthulyegyerek.hu-n. Lehet, hogy ami nekem tetszik az nem a legjobb és nem a legmegbízhatóbb, de az tuti hogy nagyon szép formákat alkotnak a Peugeot-nál és azért a 206 pl. oktatta 3 évig a wrc mezõnyt. Úgyhogy lehet hogy mégsem olyan szar mégha több is velük a gond a mindennapokban. A jelszó a tolerancia lenne, és ez az ami itt egyeseknek hiányzik a génállományából.

MikX
Hehe, hát jaja...
Bár ienkor jön az, (tapasztalat) hogy, "de ha aládtennék mennél vele!"
Hát könyörgöm persze, ha csak úgy hozzámvágnák, persze, de nem vennék, nagy különbség.
Meg szerintem eleve egy baromság, hogy azon csatároznak emberek, hogy meik jobb autó. Ha és szeretek egy márkát, (tök mind1 hogy mien) valószínû, hogy nem fogom fikázni, de ami még lényeg, hogy másik márkát sem fikázok le.
Pl eleve szánalmasak a Suzuki, meg VW meg mittomén mien lepisilõs matricák, és társai...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Bee18
ezért nem kell lesajnálni a másikat, õ biztos pont úgy boldog vele. Más meg folyton béemvézik, amit meg én nem vennék soha, ha nyernék a lottón 😊

FOXX supreme
ez meg tényleg csúnya, de sztem a 67-es fastback-ok szépek...ami én is beraktam lejjebb...

FOXX supreme
ehh elmegyek és egymás trokának ugranak...véleményem hogy kinek mi, persze akinek pözsója van az azt szereti, akinek hondája az arra esküszi el magát...fateromnak skodája van, sztem nagyon jó fasza kocsi, más meg úgy leköpködi mert az skoda...ez embrenként változik...a lambo meg cink.😊

DJ Bee18
hát igen, valszeg ettõl nem lesz csóró az ipse 😄DD

DannyL
lehet hogy nem az

bertino
hát akkor kár érte, ennyi

DJ Skyline
DanielT
Eléggé az pedig.
DJ Skyline
pedig az! mindjárt megkeresem

bertino
kösz, meglesem

bertino
ez nem tûnik valósnak :\

DannyL
Ez a ciki! 😄

DanielT
Beszólsz?
DannyL

DannyL
Szánalmas vagy!