TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DannyL
😄DD Biztos a Smink & Drive-nál szerezte a jogsiját. Kész film jelenet!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
ide is tartozik egy picit😄DDDDDDDD

Tegnap az M3-ason mentem. Balra tõlem egy hölgy tûnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezembõl és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezembõl. Amint megprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levõ forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.
Ki nem állhatom a nõket a volánnál.

MikX
hmm, a Fairlady tleg jól néz ki, nemrossz...
tetszik...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát hogy mondjam, nem akarom lehordani, és tényleg kinek mi, de..
Skyline logó? hmm...
Küszöbön mindenféle feliratok? hmm...
Kiufogó kilóg? hmm...
Felni mögött épphogy valami fék? hmm...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

FOXX supreme
800 hp

Ezt a 350z-t jó nézni a szemnek😊

A suprán vannak kerekek..😊

FOXX supreme
na akkor vége a vitának...mostmár jobbnál jobb masinákat akarok látni😊<#vigyor>

DannyL
Hát ha tolatva vontatják akkor sose fogják beindítani a traktort. 😊

desigo
Az igen😊
DannyL
Kúl ez a felni én is ilyet akartam, csak az én ET-mmel nem gyártják. Nem piac nekik. 😊))

<#eljen><#vigyor>
DannyL
A Peugeot témát lezárandó (remélem) én csak annyit szeretnék mondani, hogy az én 406-osom az szerdai és azért nem volt vele 5 év alatt baj! Aznap reggel Pierre Düpászkié lecsót reggelizett amitõl 9:10-kor egy ordenárét fosott a wc-n. A nagy megkönnyebbüléstõl annyi örömhormon termelõdött nála, hogy minden csvart rendesen meghúzott aznap. Köszönöm a figyelmet! 😊

Ez valahol jogos is, de végülis egy szegmensbe gyártják õket 😊 Szal nem árt az, ha össze vannak hasonlítva, csak a miheztartás végett.
DannyL
Valóban Skyline embléma. Mondjuk ettõl jól néz ki és csak a hozzáértõ szemnek kancsal egy kicsit... nagyon. 😊

DanielT
Ne alázd már meg a Civicet azzal, hogy egy mondatban említed egy Fócvágen Góffal..
2006 Civic Si vs Golf V. GTI

A cikk magáért beszél 😊

1 oldal
2 oldal
3 oldal
4 oldal
5 oldal
6 oldal
7 oldal
8 oldal
DanielT
Maga a GTR rövidítéssel nincs baj, de az elején lévõ logó kizárólag a Skyline sajátja. A felnin sem ebben az elrendezésben, színben, betûtípussal van.
M@TriX
Calibra GTR, mi a baj vele? egy kicsit spécibb azért ez inkább, mint mondjuk egy Nissan logó lenne rajta 😊 sztem megy hozzá

ez nem Skyline embléma, GTR rövidítést tudtommal spec máshol is használnak, lsd. MOMO GTR felni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
😄

Jajj, az a GT-R logo 😄D

Ennél csak ez a szánalmasabb:

M@TriX
régebben beszéltünk a Calikról, végre sikerült képet szereznem a haverom Calibrájáról, szóval sztem azért nem minde Calibra bontószökevény, rozsdahalmaz...
ez spec szerintem elég ízléses gép, ízlések és pofonok természetesen 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"franciát NE"

Sajnos vagy nem sajnos ezt a mondatot én is egyre többször hallom.

A félrértések elkerülése végett, ettõl még elhiszem hogy vki a szerelmes a kis francia csodájába, hisz mikor én anno vettem a civic-emet, egy az egyben roncshalmaz volt. Az elõzõ tulaj egy Abádszalóki paraszt volt, aki hûtõvíz nélkül ment vele 4 hónapig, olajcserérõl még nemhallott, stb. Úgyhogy az elsõ 2 hónap után vittem is motorgenerálla, ahol teljesen fel lett újítva a motor. Ettõl függetlenül akkor és most is nagyon szeretem, nagyon a szívemhez nõtt.

Mondjuk mikor megnéztem a kereskedõnél a verdát, már láttam mi a helyzet úgyhogy lealkudtam 300 ezret belõle gyorsan, ez pont fedezte a motorgenerált, így legalább most kaptam rá 2 év garaciát, tehát számítottam a dologra, de ettõl függetlenül imádtam, még akkoris mikor bevontattuk a szervízbe mert hengerfejes lett.

Múltkor voltam a srácnál, akivel a sajátomat is csináltatom néha, jön ki elém egy nagy csõpókhálóval (gumi és fém csövek méretes rendszere, kb mint a kábeltörzs egy modern autóban) a kezében... Mondom "mi ez? A C5-ös kombi hidraulika rendszere. Ez az ami a múltkor is 4 napi munkádban volt? Aha. A GYÁRI fém hidraulikacsõ rendszer elenged a spriálhegesztéseknél (!), és ömlik szanaszét a cucc. Ez a 3. új csõrendszer bele, 100e km alatt. De legalább én meglélek belõle, rajtad úgyse gazdagodnék meg 😄"

(zárójelben jegyezném meg, hogy amúgy a C5 kombi, egy kibaszott nagy, kényelmes, és szép autó is)
Nem azt mondtam hogy MINDEN francia autó szar.
Nem tudom miért nem figyelsz jobban de jópárszor leírtuk már az "ARÁNY" szót.

Nekem nem volt pözsóm, és tizennegyedszer is leírom, hogy a kommenteimet hozzáértõ szervízesek többéves tapasztalataira alapoztam. És képzeld el hiszek nekik!

Egyébként a fent említett márkával kapcsolatban személyes tapasztalatom nem volt, ismerõsök közül 2-nek van francia autója, az egyik egy régebbi Clió, melyrõl 2 éve még a hivatalos márkaszervíz sem tudja megállapítani mi a szarért eszik 18 litert százon, pedig már kicseréltek benne midnen mozdítható alkatrészt, a másik autó egy Citroen C3, ami nem is olyan rég elnyerte a 'legszarabb autó' címet a Totalcar összes márkát átfogó újautó tesztjén. (zárójelben megjegyzem hogy a Honda Jazz lett a legjobb autó)

FOXX supreme
igen használattól is nagyon sokat függ a dolog...mert amikor m a skodát vettük, akkor népitéletben írták hogy fasza, meg mitomén, mentem kicsit lejjeb ott meg azt írja az ürge...ez egy rakás szar, új autó és össze vissza letílt amikor taposni kéne, és besült a turbó is, meg az ajtó fogatyú letörik róla...kérem, eltudom képzelni hogy milyen idegbeteg ember írhatta ezt a véleményt...

franc0
kicsit meddõ vita ez, dehamár van, akkor egy személyes tapasztalat:

egy ismerõsöm Mégane-ján kb 500e ft-os szervízmunka keletkezett 1 hét alatt. /3 éves kb/. a szervízbe már csak kíváncsiságból ment el hogy mennyibe is fájna, mivel akkor már tudta hogy el fogja adni.
megkérdezte a RENAULT márkaszervízes szerelõt milyen autót vegyen.
erre az: "franciát NE"

...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

DJ Bee18
nézegess statisztikát. Kb. annyi a különbség, hogy 2004-ben Mazda 6-ból 1000-bõl 3,7 volt hibás, Lagunából 7,6-volt hibás. (ADAC) És az ilyen különbségbõl sztem nem következik, hogy az egyik amelyik soha nem romlik el, a másik meg 3 hónap alatt szarrá megy. És nekem ezzel az általánosítással volt bajom, nem azzal hogy melyik a megbízhatóbb, azt én felfogtam...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

FOXX supreme
de most ha úgy nézzük, minden márkának vannak hibái....

Na ez jól néz ki 😊
Nem is errõl volt szó. Csak ugye az arány a nem mindegy, hogy melyikbõl mennyi az a "nem mindegyik szar", meg a "nem mindegyik jó".
DJ Bee18
megdõl ez a MINDEN francia=szar elmélet.

Figy én azt hol mondtam, hogy mindegyik jó? Azt mondtam, hogy nem mindegyik szar. Nagy különbség! Ugyanúgy nem mindegyik Honda hibátlan.

FOXX supreme

FOXX supreme

FOXX supreme
Jólvan haggyátok már a pözsókat békén.....na kinek mi. Aki eddig szerette a pözsót szeretni is fogja, aki meg eddig nem szerette az nem is fogja ezután se...

Csak az a kár, hogy amit most mondtál az is legalább akkora baromság. Ugyanis az, hogy neked jók voltak a pözsók (pl szerdait vettél), még nem dönt meg egy statisztikát, ami ugye nem 1 user tapasztalatai alapján születik.
DJ Bee18
te még nem használtál francia autót, akkor ne verd a nyálad, és biztos nem 7000-ig forgatva jársz a kocsiddal... Egyszóval ez csak üres beszéd volt, ami semmire nem jó. Egyébként sok céges autó megfordult a családban (évi 80e km-rel), és ezek közül egy Passat meg egy Volvo járt állandóan szervízben, és pont a minden statisztikán, meg emberi elmékben hátul kullogó 2 db Laguna II-vel és Pug 307-tel nem volt gond, csak kötelezõ szervízek, pedig szét vannak hajtva. Úgyhogy megdõl ez a minden francia=szar elmélet. És még mindig nem bírod felfogni, hogyha szted egy Frédi béni autó is az, attól még mindig szeretheti valaki, ha nem érdekel téged mit gyõzködöd, néha adatokkal, néha arrogáns üres beszéddel, õ azt szereti, kész. Ja és te most megállapítod monitorhuszárkám, hogy mivel a népítélet szerint rossz, akkor nem szabad szeretni, és hülye aki olyat vesz? NO COMMENT

Hasonlóan poénos kép 😊
DannyL
😄DD

MikX
énis maradok ott 😄
Bár nem is kellenének echte oldalak, meg klikkek, vagy mittomén... :😄

FOXX supreme
én is a semleges oldalon vagyok😊

MikX
Hát ez minden volt, csak nem tolerancia, és DannyL-é is kb...
Bocsi, de ha itt toleranciáról beszélünk, tirátok miért nem vonatkozik? Nem akarok kötekedni, mivel senkivel semmi bajom itt, de a legtoleránsabb kb az lenne, ha rereagálnád, és nem szólnál mindenre, valaki legyen már annyival okosabb, hogy nem szól vissza...
Annyi mindenrõl lehetne itt beszélni, de mindíg ez megy...

bertino
pffff

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
Az amcsi civic szebb sztem is...Az európai kicsit ufósra sikerült😊

Ha állt a kamion, akkor simán lehetett ez 90 is. Vagy még kevesebb is.
streeter
Szerintem ha 200fölött beledurransz tök mind1. Ez se 90-el ment a kamion alá az biztos.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

desigo
nice
megint egyezik az ízlésünk, nekem is inkább ez a verzió tetszik jobban. A másik is gyönyörû, csak már túlzottan is ufós 😊

Hogy mikor? Amikor majd megint japánból importálják ide 😊 Ami a kapitalizmusban aligha esélyes dolog már.

A 3 ajtós még jobban néz ki:

A mostani 1.8-as mocival Type-S-nek fogják hívni, meg ugye lesz a Type-R. (sõt, még RR is állítólag)

Viszont nekem inkább az amerikai, Si Coupe még egy fokkal jobban tetszik. (meg még a sedan is talán)
"nekem soha nem kellene" 😊

-

amúgy Borg-nak igaza van hogy a sok bugyuta ember tapasztalatai szart sem érnek, amiket én írtam azokról a bizonyos márkákról is több szakember egybehangzó véleményére volt alapozva, nem Orsós Istvánéra, aki gondolta önt egy kis étolajat otthon a BENZINES hondájába, mert az "ócsóbb", utána meg "má' nem húz úgy", ezért elviszi egy használtautó-kereskedésbe. Arról meg már volt szó egyszer, hogy sajnos fõleg a Honda olyan márka amire a legbutább emberek, valamint az etnikum is pörög nagyon (már aki lejött a bmw meg merka imádatról)..