TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Tegnap az M3-ason mentem. Balra tõlem egy hölgy tûnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezembõl és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezembõl. Amint megprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levõ forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.
Ki nem állhatom a nõket a volánnál.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
tetszik...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Skyline logó? hmm...
Küszöbön mindenféle feliratok? hmm...
Kiufogó kilóg? hmm...
Felni mögött épphogy valami fék? hmm...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ezt a 350z-t jó nézni a szemnek😊
A suprán vannak kerekek..😊
ez nem Skyline embléma, GTR rövidítést tudtommal spec máshol is használnak, lsd. MOMO GTR felni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ennél csak ez a szánalmasabb:

ez spec szerintem elég ízléses gép, ízlések és pofonok természetesen 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sajnos vagy nem sajnos ezt a mondatot én is egyre többször hallom.
A félrértések elkerülése végett, ettõl még elhiszem hogy vki a szerelmes a kis francia csodájába, hisz mikor én anno vettem a civic-emet, egy az egyben roncshalmaz volt. Az elõzõ tulaj egy Abádszalóki paraszt volt, aki hûtõvíz nélkül ment vele 4 hónapig, olajcserérõl még nemhallott, stb. Úgyhogy az elsõ 2 hónap után vittem is motorgenerálla, ahol teljesen fel lett újítva a motor. Ettõl függetlenül akkor és most is nagyon szeretem, nagyon a szívemhez nõtt.
Mondjuk mikor megnéztem a kereskedõnél a verdát, már láttam mi a helyzet úgyhogy lealkudtam 300 ezret belõle gyorsan, ez pont fedezte a motorgenerált, így legalább most kaptam rá 2 év garaciát, tehát számítottam a dologra, de ettõl függetlenül imádtam, még akkoris mikor bevontattuk a szervízbe mert hengerfejes lett.
(zárójelben jegyezném meg, hogy amúgy a C5 kombi, egy kibaszott nagy, kényelmes, és szép autó is)
Nem tudom miért nem figyelsz jobban de jópárszor leírtuk már az "ARÁNY" szót.
Nekem nem volt pözsóm, és tizennegyedszer is leírom, hogy a kommenteimet hozzáértõ szervízesek többéves tapasztalataira alapoztam. És képzeld el hiszek nekik!
Egyébként a fent említett márkával kapcsolatban személyes tapasztalatom nem volt, ismerõsök közül 2-nek van francia autója, az egyik egy régebbi Clió, melyrõl 2 éve még a hivatalos márkaszervíz sem tudja megállapítani mi a szarért eszik 18 litert százon, pedig már kicseréltek benne midnen mozdítható alkatrészt, a másik autó egy Citroen C3, ami nem is olyan rég elnyerte a 'legszarabb autó' címet a Totalcar összes márkát átfogó újautó tesztjén. (zárójelben megjegyzem hogy a Honda Jazz lett a legjobb autó)
egy ismerõsöm Mégane-ján kb 500e ft-os szervízmunka keletkezett 1 hét alatt. /3 éves kb/. a szervízbe már csak kíváncsiságból ment el hogy mennyibe is fájna, mivel akkor már tudta hogy el fogja adni.
megkérdezte a RENAULT márkaszervízes szerelõt milyen autót vegyen.
erre az: "franciát NE"
...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Figy én azt hol mondtam, hogy mindegyik jó? Azt mondtam, hogy nem mindegyik szar. Nagy különbség! Ugyanúgy nem mindegyik Honda hibátlan.

Bár nem is kellenének echte oldalak, meg klikkek, vagy mittomén... :😄
Bocsi, de ha itt toleranciáról beszélünk, tirátok miért nem vonatkozik? Nem akarok kötekedni, mivel senkivel semmi bajom itt, de a legtoleránsabb kb az lenne, ha rereagálnád, és nem szólnál mindenre, valaki legyen már annyival okosabb, hogy nem szól vissza...
Annyi mindenrõl lehetne itt beszélni, de mindíg ez megy...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

A 3 ajtós még jobban néz ki:
A mostani 1.8-as mocival Type-S-nek fogják hívni, meg ugye lesz a Type-R. (sõt, még RR is állítólag)
Viszont nekem inkább az amerikai, Si Coupe még egy fokkal jobban tetszik. (meg még a sedan is talán)

-
amúgy Borg-nak igaza van hogy a sok bugyuta ember tapasztalatai szart sem érnek, amiket én írtam azokról a bizonyos márkákról is több szakember egybehangzó véleményére volt alapozva, nem Orsós Istvánéra, aki gondolta önt egy kis étolajat otthon a BENZINES hondájába, mert az "ócsóbb", utána meg "má' nem húz úgy", ezért elviszi egy használtautó-kereskedésbe. Arról meg már volt szó egyszer, hogy sajnos fõleg a Honda olyan márka amire a legbutább emberek, valamint az etnikum is pörög nagyon (már aki lejött a bmw meg merka imádatról)..