TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem az Acura TL-el hasonlítod, aminek a kategóriája? És ráadásul Amerikában az egyik legkeresettebb autó, még az amerikai szaroknál is többet vesznek belõle (3.2 V6).
Egyébként nemtom olvastad e a másik topikban az A4 népítéletet... na ennyit azokról. (attól függetlenül, hogy nekem is tetszik)
Ezektõl a dolgoktól függetlenül talán-talán meg tudlak érteni. A honda eléggé népautó amerikában, aminek következtében sok van belõle, olcsó, és minden csóró hülyegyerek azt fogja venni. Olyan mint nálunk a VW. Ezzel ellentétben nálunk elég drágának számít, és ugyanazok a buta tunnerek akik kint Civic-et vesznek nálunk Golf-ot.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Btw. Csocsó, nálatok ilyenkor mennyi az idõ?? =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bar en tuti nem vennek egy kicsi-el se ferek mert 180 nal magasabb vagyok- csak ketten ferunk bele- elmeny autot.. szal inkabb audi a4

Tudod ez a különbség, hogy egy VTI-ben, vagy ITR-ben 10, 20 évesen is jobb motor van, mint a te új Scionodban. Aztán attól még lehet szép új csillivilli az autód, meg drága felni rajta...
Te meg lenyomtál egy 1.8 140LE-s Integra GSR-t, a 160 vagy hány lóerõs, 10 évvel fiatalabb 2.4-es, valszeg a köbcenti miatt sokkal nyomatékosabb autóddal, micsoda megleptés... Voltál már egyátalán hivatalos gyorsulási versenyen, ahol mérték volna hogy mit mész, és méltó ellenfek állnak melléd (sõt, netán olyanok akik vezetni is tudnak) ?
ui: ott van az integras honda csako aki annyira hangoztatta hogy szarra fog verni.. meg igy meg ugy.. sztan szepen kapott 1-2 autonyit. es o mar csomo integrat meg civic porra alazott.. stb stb stb.
az hogy a toyota nem tud motort gyartani... loal.. 160 lovas a toyota.. turboval 300 ig feltornazhatod ugy hogy a motorhoz hozza sem nyulsz es csak 8-9psi nyomas van a turboban.. valszeg azert nem esik szet a motor mer fika toyota motor.. arrol nem beszelve hogy a fordulatot is siman feltornazhatod 7500 is BIZTONSAGOSAN ahol meg nem lesz baja a mocinak.. ezenkivul ott a gts celica.. ami ugyancsak nem keveset forgott.. ugyancsak toyota motorral..
"Érdekes sosem a Hondások kezdik fikázni a másikat"
NEM???? Mikor belinkeltem egy Calibrát minden Hondás egybõl fikázta, hogy ez szemét autó! Más autókkal is elõfordult már nem egyszer pl. Celica, Audi... Úgyhogy ezt is hagyjuk sztem...
Ezzel a jelenséggel egyébként utcán is találkozom néha. Amint vki mögém ér rögtön elkezdi rángatni a kormányt meg tol össze-vissza.
Akibõl ilyen reakciót vált ki egy hasonló szituáció az gondolkozzon el komolyabban hogy melyik volt az a pont amikor a felnõtt személyisége megrekedt és nem tudott kifejlõdni rendesen ;D
Akkor az audi már inkább unalmas azokkal a 15 éve ugyanolyan fényszóróival.
-gyõz a versenyeken
-nemrég amerika "legzöldebb" autójává választották - tehát környezetkímélõ
-legendásan hatalmas élmény vezetni
-a világ második legmegbízhatóbb márkája (1.mazda 3.toyota)
-mindemellett olcsóbb is néhány kategóriában mint a többiek(pl. hot hatch)
szóval tökéletes ;D
na jó vannak hibái de most nem jut eszembe egy sem 😮
Megbízhatóságot meg sztem már az elején felejtsük el!
Sztem nem attól lesz jó egy autó, hogy megbízható, hanem hogy milyen élményt tud nyújtani vezetés közbe!
Mint köztudott pl egy Lancia Delta HF Intergale nem a megbízhatóságáról híres mégis egy fantasztikus autó! És nem ki sikereket ért el!
Ha ezt a megbízhatóságot nézzük, akkor ez egy kalapsz*r lenne! Nah akkor most, hogy is van ez? Akkor ez szerintetek egy rossz autó???
egyébként ha épp nem is nyer de mindig dobogós a Honda.
nekem az a lényeg h a normális embereknek milyen autokat gyárt
\"If in doubt, flat out!\"
Most jó a Honda meg minden... De ért el valami nagy sikert autóversenybe?
JGTC-be hol szokott végezni?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Fura dolog ez a Toyotával. Temérdek Toyota-tulajdonos ódákat zeng jármûve megbízhatóságáról, elégedett Toyota-vásárlók milliói szelik a kilométereket nap mint nap a világban, mégse tartozik a legvágyottabb márkák közé. Melyik gyerek szeme csillan fel, ha meglát az utcán egy Corollát? És melyik gyermeklelkû felnõtté? Hirtelen kevés unalmasabb autót tudnék mellé állítani. A Toyota vezetõsége õrlõdött egy darabig. Váltsanak márkaimidzset, hígítsák fel a termékpalettát holmi túldizájnolt (lsd. Honda Civic), vagy lededósított (Smart) jármûvel, miközben meg van a veszélye annak is, hogy jó néhány potenciális ügyfelet elveszítenek a feltûnésmentes jóautó-vásárlók közül? Nem, ezt nem engedhették meg maguknak.
A luxusautóknál bevált fogáshoz nyúltak: új márkát alapítottak, és 2002. március végén New Yorkban bemutatták a Sciont. Mindjárt lett belõle kettõ, az xA és az xB, utóbbit japánban Toyota bB, azaz Black Box néven árusítják. Még mindig furcsa elképzelésük lehet a japánoknak az európai emberrõl, mert az xB-ket vagy bB-ket csak Amerikában és Ázsiában forgalmazzák, még csak remény sincs arra, hogy a hazai Toyota-kínálatban egyszer csak megjelenik. Marad a magánimport, de már így is közel tucatnyi skatulya van az országban.
"Melyik gyerek szeme csillan fel, ha meglát az utcán egy Corollát?"
az enyém mindig 😊)
persze csak ha AE86, vagy hasonló, a többi nem érdekel 😄
ezt a Scion-t pl a 19 kerben szoktam látni..
ami nekünk volt civic az gyötörve volt folyamatosan több mint 1évig és semmi baja nem volt
scion az milyen országbol van?
\"If in doubt, flat out!\"
ott van a sarga integras csako.. vigan meselte hogy alig marad le a typeR engines civic autotol ami a haverja-e.. mikor kinyogtem hogy jo.. en is menni akarok a csavo ellen akkor ra egy hettel a motor meg is pusztult... aham.. gut..