TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg mert szép

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2.5 milláért még egy dácsiába is belevágnak neked egy skyline mocit 750 lóval...
becsukni nem lehet rendesen..vigyaznod kell ra allandoan mint egy himestojasra.. mikor lehajtod szepen ovatosan kell mert ha elengeded es lehajlik magatol akkor szepen kiszakitja magat a helyerol.. ha nem hajtod le 100% osan es egy fel centit is felugrik mikor becsukod ( csapni.. lol.. felejtsd el hogy becsaphatod az ajtodat) szal mikor szepen becsukod az ajtod es nem ugy all hogy egymasba ugorjon a zar akkor szet is baszhatod a zarat.. stb stb stb.. baromsag ez az ajto. lehet hogy van valami marka ami nagyon draga es nem gaz de ez megintcsak ott kezdodik hogy olyat ki vesz??? akinek van masik 100 ezer dodoja az autora???
400+ LE (turbo csere, vezérmûtengelyek cseréje, chip, írható computer, dugattyú csere, fõtengely, lendkerék könnyítés, centirozás, hengerfej bõvítés, vezérlés elhangolás, kipufogó átalakítás, injektor csúcsok cseréje, A/C csere, tûzkarikás blokk): 1-1,5 MFt
flame on;D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Igazad vagy teljesen felesleges vitatkozni mivel a fórum 2/3-a Hondás... Mondhatok én bármit úgyis a Honda lesz az Isten...
A suprát a lóerõkorlátozás miatt említettem,írhattam volna nsx-et is tök mindegy nem?
'Te egyáltalán tudod mi az a Torsen-differenciál vagy csak osztod az észt? Nem kis különbség van a többi 4x4-hez képest! Ajánlom a Google-t és olvas utána egy kicsit! "
-nagyképû és arrogáns vagy,rádhagyom mert te kapásból minõsítesz,ebbõl látszik hogy okosabbnak képzeled magad mindenkinél!Ijennel álljak le vitatkozni?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
"Bármit fel lehet húzni bármeddig,ebben mi az ujdonság?"
Nah húzzál fel egy Civicet 600-700pacira!!!! Nem lehetetlen de minden lesz csak nem egyszerû!
"-úgy látszik más nem is gyárt 4x4-et,elnevezik a sajátjukat quattro-nak akkor most mi van?"
Te egyáltalán tudod mi az a Torsen-differenciál vagy csak osztod az észt? Nem kis különbség van a többi 4x4-hez képest! Ajánlom a Google-t és olvas utána egy kicsit!
'nevetve felhúznak egy S2-est vagy RS2-est 600-700paciig"
Bármit fel lehet húzni bármeddig,ebben mi az ujdonság?Az hogy egy japán kocsi szériában max 280 lóerõs,ez azért van,mert nem hozhatnak forgalomba erõsebbet.Supra 1000-1200 pacisat láttál már?
'Nem is tudom ki találta ki a quattro hajtást"-úgy látszik más nem is gyárt 4x4-et,elnevezik a sajátjukat quattro-nak akkor most mi van?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Hagy ne kezdjem el sorolni, hogy mire irigykedhetnének! Nem is tudom ki találta ki a quattro hajtást! Audi már 1937-be 400km/h felett tudott meni az Audi Auto Union-al... a 80-as évekbe meg a legendás S1-es készítetek sztem nem rossz egy 2.2T motorból az a 500-600 paci! De napjainkba is nevetve felhúznak egy S2-est vagy RS2-est 600-700paciig! Ha meg gyári, nem tudom melyik Honda birkózna meg egy RS4-el 400paci vagy egy RS6-al 450paci! De ide még egy S4 is elég lenne sztem!<#buck>#buck>
Csak beírod hogy lefújószelep és a második link már jó is neked.
Ennyi....