TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
milyen csiszolókorongot vegyek a lecsiszolásához?
Az öregek mókás dolgokat csinálnak de nem csak az úton! 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
sg-sek ingyen körözhetnek.na persze pár kanna benzin nem árt😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
20ér kell egy nekem is !!! 😄DD
Harkai Plató Drift FTW.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy 20k ra tartotta a barom állatja,de Apuka biztos alkudott belöle.
amugy ahogy neztem(csak messziröl láttam) rendszam van rajta MÉG, de a papi aszonta lejárt rajta minden cucc." a szõlõbe is mán az Opellal mentem"
mondom jóvan😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fater hazahozta,de valamit magyarázott ,hogy kell bele rendecs aksi:|
bár ha azt mondanák, hogy az enyém, így is kéne

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Mazada RX7 VeilSide Tokyo Dritftbõl lehet ismerõs

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Mint pl te a BF2 topikban anno? 😄D
Kitaszít a közösség, mert nem tudsz odevalót (idevalót) prezentálni? Gonosz világ 😞
Gyere had simogassam meg a buksid, ne szomorkodj 😄D
(btw, én nem szóltam le a pözsódat, szal leszállhatnál rólam)
Nyilvánvalóan semmi bajom a japán autókkal, sõt a Hondát kedvelem legjobban mind közül, mert abban van legalább egyedi forma világ, nem egy kaptafa. Ez nem errõl szól hanem a nagyképûségrõl és a tolerancia hiányáról, megspékelve egy rohadt nagy adag rosszindulattal.
Beböfögöd hogy ez japán topik, de utána meg megsértõdsz rajta ha leirom milyen fasza autó a pözsó. De azért ugass még pár hsz-t, kell az ide.
nemtom mé kell mindig flamelni amugy-.-
ja Honda szar, ok elfogadtuk-_-
apropo megvan az ezerkettes ladám,😛
hétvégén megyek, gyakorlok egy picit😊