TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a 2. neki
az elsõ olyan 105LE-s volt ez meg 1.6 olyan 140 körül
nem merek mellé beülni 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Almáson látok néha ilyen USA Accordot, olyan évjárat kábé, mint a tied Streeter, csak szedán.Nagyon szép hangja van.
Az 1.gen CRX is szép, Maszka pedig no comment.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#15768: szép <#eljen>#eljen>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
<#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
respect to the man in the ice cream van
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
de durva ez a felni 😮
respect to the man in the ice cream van
Bár nemigen szeretem a trabit, de az a felni jóóóó, énis gondoltam már erre majd a jettára, ha megvan a lakatolás meg a fényezés... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Így elfogadnám:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bár nem is értem, minden autón nagybetûkkel rá van írva a tanksapkához valahova, h diesel, vagy unleaded fuel only, nem? Ebbõl már csakrájönne az ember...
Bár nekem is volt egy haverom, aki dízelbe tankolt benzint, mert elfeleljtette, h dízel 😛 (vagycsak simán idióta)
Deazzal semmi nemlett, hazament, éeengedték a tankot, és kész, volt még benne vagy 10l gázolaj, arra tankolt 10l benzint...
Az E85-ösé meg olyan mint a benziné, ezért minden kútnál le van zárva és csak külön kérésre lehet belõle tankolni....
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
pár cuccnak tutti betett
én meg is öltem volna helybe
ilyet nem érdemes másra bízni
\"If in doubt, flat out!\"