TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
vannak olcsóbbak is 100-150 körül. kb ugyan úgy néz ki mind, csak van amelyik cserélhetõ peremû és szélességtõl is függ az áruk.
pedig annyi kocsin láttam már, aszittem vmi olcsó modell. Nincsen vmi ehhez hasonlója a BBSnek olcsóbb árfekvésben?
elõzõ tulaj próbált már rá hátra 9x16-ost, az nem ért bele sehol, mert ott ki van szélesítve az ív...viszont úgy szokták adni a felniket, hogy 2db 7x16 és 2db 9x16, az meg elférne simán.
amúgy van ültetésem jah, 50-60mm kb...
jövõ héten lehet fölpróbáljuk haver 17-esét 205/40 gumival. arra kiváncsi leszek mit mutat 😄
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mondjuk ezen 16"-os van, vagy neked ültetés van?

9"-est azt jól gondold meg, a futómûvet sem kímélné, az biztos 😉
Dotz Brands Hatch Dark felnik - ET38 7J 4x100
vagy lehet ezek is jó választások lennének, (az árát ne nézd 😉)
BBS 16x8 2 db 7*16 ET26, 2 db 8*16 ET11

tetszik amit csináltál, nincs kedved rárakni hátra is? 😛
amúgy szerintem is dögös a verda ami a felnit érinti én max annyit cisnálnék, hogy ugyan olyan matt feketére nyomnám a közepét.
Amit belinkeltél a kékkel nem rossz, de nekem sem jön be, ellenben ha a közepét mint a sajátodnál befújod mattfeketére és lesz ilyen dögös nagy polír perem ne azzal szerintem ütne...
kb...

az a baj, hogy el vannak szállva az emberek.
8-9" széles 14-es felni 100ezer alatt alig van, viszont 100 fölött annál inkább 😄
9x16 van már 80 körül...azt meg hova rakom? így is magas a kocsi nemhogy még azzal....
2 liter festék 3000
1 kiló gitt 1500 😄
10db csiszpapír 1500
meg 4 liter lakkbenzin, az nemtom mennyi volt
10.000bõl meg volt az egész.
+3 nap csiszolgatás, ami megfizethetetlen 😄
ez még ideiglenes, majd nekiállok mégegyszer csak most kész kellett lenni a blitz-re...
Ez az a fényezés ami tetszik, de nem merném bevállalni!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valami nagy peremest akarok rá egyszer, esetleg polír peremmel...és lehet, hogy kisebbet. a 14-es még fölmegy...
Én lehet hogy valami mezei színû alufelnit raknék rá. Semmi szines fényezés, vagy magasfény króm stb. Csak sima.
ha van akkor meg nincs pénz.
még nem mostam mióta ilyen szinû, de már tudom hogy szopni fogok.
találkozon ki volt rakva, hülye picsák meg simogatták, mert érdek a matt fény. azóta ott van a zsírfolt...
Szép lehet a matt színt tisztán tartani 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Az Accord Tuner-en nézelõdj van Accord dögivel mindenféle generációból. Az enyémrõl is van még pár kép az egyik topikba 😊
(<#worship>#worship>)