TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
*würth

nehéz lenne választani.. 😊

Zetorg
szerintem annyi lehet, mint egy másik normál fény.
meg hát attól is függ, hogy hogy akarod csinálni. ugye az enyémen nincsen lakk, ezért sokkal olcsóbb, de sérülékenyebb is.

tegnap kaptam infót, hogy van wüth féle matt lakk, majd kiderítem, hogy mennyibe kerül az, aztán majd jól kisérletezek vele 😊

csííterrr!!!!
épp a fehér z4et linkelgettem -.-"

SimaSuna
SimaSuna
több?..nagyobb? 😄
streeter
Sajnos nincs pedig az nekem is tetszik, de a Z3 Coupe is fasza

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

greg benz
Szerintem szép a supra szárny nélkül is,jobban kijön a formás popsija<#worship>

CSOCSO
ordenare szarny? a tobbi supran az mind alap szarny volt.. amugy borzasztoan nez ki hatulrol a szarny nelkuli supra.. olyan mintha kopasz lenne 😞 oldalrol faszan nez ki.. de a szarnyas supra meg hatulrol is isteni
greg benz
Az az M-es Z mindent visz! Nincs róla több kép?<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

utgyuru
fassszaaaa <#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

utgyuru
E92-nek a felnije nem tetszik, E46-nak meg a színe 😊 Amúgy jók nagyon

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

streeter

streeter
Egy kis amerika

greg benz
akkoris berakom<#duhos2>

greg benz
Miaz hogy csak így linkelgetve ezt a szépséget,szépen be kell rakni ííígy<#vigyor1>

és ha elmegyek egy "mesteremberhez" az vajon mennyibe fáj ?

utgyuru
én se szeretem õket, meg tökre igazad van, de ebbe engem vmi megfogott most. Lehet aztán a film nem fog tetszeni, de az elõzetes naon bejött.
Azt nem tom, hogya az autótuningot mér kell keverni a szervezett bûnözéssel

MikX
Háterról megintcsak az jön le nekem elsõre, hogy mégegy rókabõrlehúzás, ami persze alapból sem volt hibátlan...
Vagycsak lehet én nemszeretem az FnF filmeket?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Szerintem meg nem...
Pont nemsok Suprát látni így, de így ránézve most oldalról...
Nemrossz, olyan letisztult, jó megjelenése van, negyonszép így, nemkell mindíg ugyanazt a trendet követni... (Márha errõl beszélhetünk)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

utgyuru
Hogy ellensúlyozzam egy kicsit a sok japán csodát:
E30

streeter
Hopp mi van itt a motortérbe

Persze a supra alapból elég esetleg, bumfordi, idióta formájú, de nekem minden autó jobban bejön szárny nélkül. Ez is még igy lenne elviselhetõ... (azer nem bottal bökködném 😄)
hátööö ezmár erõssebb 😄<#gonosz1>

cement
ehh, ez a kocsi szarny nelkul olyan mint mondjuk egy teve pupok nelkul, nem tul szerencses... szar az kell ra

respect to the man in the ice cream van

Végre egy, ami ordenáré szárny nélkül van.
desigo
suprák büntetnek!
streeter

cement
hacsi nagyon jo, sylvia is, a subarun azok a szegecs imitaciok nem valami jok

nahmég1x.. 😄

M@TriX
ráadásul új gumival, ha túl használtan veszel mást gumival, akkor úgyis hamar cserélni kellhet.
A másik meg az hogy irányár, harmadsorban meg szerintem ég és föld a két felni, de neked kell hogy tetszen.

ötödsorban, meg semmi közöm hozzá 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zetorg
tényleg.
úgy viszont simán megéri, de pénzem akkor sincs 😄

FOXX supreme
Figyelmetlenül olvastál, gumival együtt van...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Zetorg
ezek szépek, de 140é fasznak se kell...utána meg vegyek rá 100ért gumit.
a 8x14es borbet t-t 120-ért adnák gumival együtt. azt ami a kék corsan van.
mondjuk most sétálni is alig van pénzem, nemhogy felnire 😄
leszívott a blitz weekend...

streeter

streeter

Elég szarok ezek a kerekek rajta 😊
streeter

M@TriX
na már megkavartatok, ez Zetorgnak akart menni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
de sok bajod van 😉 nem csoda akkor ha még nem találtál másik felnit 😉
ez pedig szerintem jó vétel

cement
szep! csak en pl azert nem vennek ilyet soha mert mocskos egy melo mondjuk szepen letakaritani 😄 nekem 10 kullos felnim van azt is kurvaszar, nem hogy ezt 😄

M@TriX
na ezt kukkantsd meg, szerintem érdemes...

BBS 7×15 kétrészes felni eladó
4×100 -as.EREDETI BBS, a kupakok is megvannak hozzá.
Gyönyörû állapotban,
195/45 r15-ös 3 hetes gumikkal.

IRÁNYÁR: 140.000 FT
E-mail: [email protected]
Tel: 06705033675

Eredeti képért katt...

szokták festegetni is, bár szerintem alapból dögös...

Csabesz6
Rátapintottál a lényegre😊.
(topicot olvas vissza..,.)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

CSOCSO
jo lesz ez...
cement

CSOCSO
nagyon, nagyon szepen ossze van rakva
cement
jaj de szep,nagyon egyben van, foleg ez a matt piros fenysezes nagyon vagany