TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gumit is jobban eszi és nehezebben viszi át talajra az erõt
az a lényeg ennyi pénzért inkább 1 új alapautót vennék
ha meg az élményautó lenne a fontos akkor meg hátsókerék meghajtásosat
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
lehet hogy szerencse hogy elromlott már az elején
így ment a méh telepre
a Honda az tényleg szép
de ha én ilyen szuperautót vennék akkor már inkább 1 alap Honda NSX-et
vennék szívesen nem ilyen sokat ráköltött egyszerût
mondjuk az biztos drágább
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
És ha õ egyszerûen csak egy 250-300 lóerõs utcai autót akar? Vagy néhanapján pályázik vele?
És a kinézet meg szerintem fontos, legalábbis nekem az. Ha a motor kinézetére gondolsz akkor megint csak nem értelek, a kocsi többi része meg miért ne lehetne szép, és miért ne lehetne költeni rá?
Nekem is fakó a festés a 21 éves autómon, meg 3 féle piros van rajt, mert balfaszul csinálta meg az elõzõ festõ, meg kapott is sajna néhány kisebb harci sérülést az idõ folyamán, de röstellem is ahogy kinéz, épp ezért nem tettem még fel róla képet ide, de ahogy lesz rá pénzem megcsináltatok szépen mindent.
De ezzel a hozzászólásoddal amúgy marhára terelsz, abszolút semmi köze nincs annak hogy hogyan néz ki meg mennyit költöttek rá ahhoz hogy "ez nem autó"...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
mert ennek az autonak kultusza van
\"If in doubt, flat out!\"
ez viszont iszonyat patent <#eljen>#eljen>
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Nekem is Tipom van de sok money kell hozá még h igynézenki <#szomoru1>#szomoru1>
kinézet ennyire fontos?
Te viszont egy istentelen nagy "hülye" vagy. Eddig nagyon visszafogtam magam, de mostmár én sem bírlak elviselni.
(és ne gyere azzal hogy hülye japánautóbuzi vagyok, biztos azért írom ezt mert rosszat mertél írni a prelude-re, mert nem errõl van szó)
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez nem autó
no drift no para
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
gyári tuning
kb 1000+ hp
mind a 4 kormányozható
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mondjuk ki az az allat aki bmw-t vesz 100 ezer merfolddel?😄