TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Csak a spoiler nem kénerá szerintem.
SW20 rulz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
elsõ és hátsó és összkerékmeghajtással
mindegyiknek van elõnye és hátránya
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amugy az elsokerekes megnyilvanulasod ostobasag.
ha azt hiszed a palyat csak az elsokerekesek uraljak akkor nagyot tevedsz. had ne linkelgessek videokat ahol egy 1.5 motoros scion xa uldozi a hatsokerekes inifiniti g35 ot a tracken.
nem kell lenézni senkit
véleményt bármirõl formálhatok
ha valaki a saját autóját rakja be akkor megfigyelhetted én se szóltam le soha
amúgy mit számítana?
a legutobbibol volt egy ket szep darab.. lattam kettot olyan bodykittel hogy azt hittem hogy porsche GT jon az utcan
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
1. A stílusod, (fõleg amikor vitatkozol és nincs igazad)
2. Öntöd befele a képeket-videókat, ( ez még nem is lenne baj) csak össze-vissza mindenféle útszéli, carstylingos szarokat, senkit nem érdekel.
3. Elkezdesz hülyeségeket magyarázni, inkább maradnál csöndbe, de nem, addig magyarázol míg teljesen leégeted magad.
4. Ezeket folyamatosan csinálod, megállás nélkül, és többször lett már szólva, és nem csak én, hanem sokan mások is szóltak már. Csak addig csinálod míg mindenki megutál, próbálj már meg alkalmazkodni.
5. Ne írj privit, mert abból is elegem van. Meg úgy komplett belõled.
Szabi, a #16689-es régi mustang gyönyörû.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
errefele volt itt kb 13éve valakinek gyári állapotban kék színû
akkor nagy szám volt
2;Hátulja gyárilag nem ilyen, de attól még lehet nem szeretni!
3;Vágom kié az autó, sztem amiket leírtál ne mond el neki inkább... 😄
Na mind1 Peace!
asszem 1.8 kb 125Le
nekem soha nem jött be a hátulja
Amúgy meg h az elsõ kerekesnek mennyi az értelme hát nem is tudom... nem akarok példákat felhozni mint a sztrítrécsinges hülyegyerekek, de ennek az autónak sok ellenfele nincs kanyarban (persze hasonló kategóriában) egyenesen meg mindenki tud menni ugye.
honda crx-e ültem i-vtech ha jól emlékszem
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

A skynet életre kelt 😄
Skyline R33 - Radír új autójának elsõ tesztje by drifter.hu
Idézet: "Ez kecijó paszmek!!4" <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a felni kicsit talán sok
meg a lánc