TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Led Technikre keress rá google-ba náluk van egy csomó fajta led. Csak ezek mind ilyen több ledbõl csinált "izzók" és ha egy elszáll belõle akkor dobhatod a kukába mert folyamatosan villogni fog.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SötétBarom
Felni teljesen jó, csak le kéne ültetni.. Nekem a morcosítás nem szokott tetszeni, de emiatt ne szedd le 😄D

A kék bizbasz tényleg szar, viszont én ugyan ilyet akarok fehérben. Ez miez? 😄 Led?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SimaSuna
ha már RX-7em van tuti nem tecsósat tennék rá hidd el 😄
és meglenne a 6. teszkótuningos magyar Rx7 xD

SimaSuna
egy darabig ja, de aztán valamit tuti tennék rá 😄
megtudnád szokni.. 😄

SimaSuna
Szárny nélkül nekem ronda az RX7...
streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Én a multkor már láttam pirosat is egy vectrába elöl hetekig úgy mászkált. Én meg ha elmegyek egy rendõr mellett néznek h miért világít a kocsim mindenhol mint egy karácsonyfa

M@TriX
engem legjobban a kicseszett kék szúrófények zavarnak amit még felsõ kategóriás kocsikba is láttam, én azoknak verném a fejét a motorháztetejükbe.

szerintem baromi ronda és még zavaró is. felénk meg egyre hódít ez a "divat"

erre bezzeg nem ugranak a zsaruk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
mert neked nem tetszik miért kellene cserélnie?

amúgy gondolom ha lenne "lehetõsége" mondjuk 400e, biztos tudna felnit vállogatni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Jáááj az a kék helyzetjelzõ 😄 Azt én akármilyen kocsiba látom annyira iritál 😄

Csabesz6
Szép!
Gondolom, ha lehetõséged nyílik rá cseréled a felnit😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ikegami
Köszi a segítséget!
+(#21498,#21499...)

Varenga
Csináltam pár képet, egyenlõre csak próbálgatások, mivel az állványt elfelejtettem elvinni, így lõttek a HDR képnek, bár lehet az csak szabadban érvényesül....

(tudom-tudom, nem a megszokott "übertuning" kategória, de nem is teszkós 😛)

Zetorg
maga a tömb az lesz, talán a hengerfej is, de abban nem vagyok biztos

az a veztengely ház meg szívósor nem tudom mirõl van <#wow2>

M@TriX
C20NE vagy nem?

CSOCSO
sport gyertyanak utanna neznek.. ha F/I hez van a gyetya ( 1-2 step colder) az kurvara nem jo az n/a autonak.... szal lehet cserelni kene azonnal.
Zetorg
itt van pár tipp NE-re...

pár százezerért kb tud annyit, mint egy XE 😊

hagyd a picsába, már én is megbántam, hogy hozzá nyúltam.

Zetorg
ez milyen blokk?

És akkor mi is van, ha erõsebb a szikra?
Csabesz6
De most komolyan, ha valaki ilyen calibra tuningot hoz fel témának, sportgyertyával meg csiptuninggal megkoronázva, akkor nekem elszáll a vezérlés.Ne haragudj ikegami, ha a lelkedbe gázoltam<#zavart1><#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Ez elég gyenge próbálkozás volt😊

M@TriX
szerintem is ez a logikusabb, ikegami
C20NE-bõl nem éri meg tuningolni, az úgy jó ahogy van, illik a kocsihoz, ami egy granturismo, nem pedig sportkocsi.

A 16V már alapban 150Le amivel már lehet kezdeni valamit...

de persze minden csak pénz kérdés a C20NE-t illetõen is, de még így sem egy eget rengetõ eredmény...

165Le @ 5600rpm

SötétBarom
Aminek ilyen motornál van értelme, az leginkább az autó súlycsökkentése 😄D Futómû és féktuning. Annak legalább van értelme. Motornál jó sok ezres eltapsolása után is csak minimális plusz érhetõ el. Egy kipuff rendszer (komplett, nem sportdob..), meg egy kis szívóoldali átalakítás hozhat mondjuk +15 lóerõt, ezt még lehet fokozni egy kis ecu állítgatással.. De ez mind igen költséges. Érdemes inkább azon gondolkozni, hogy eladod azt ami van, és azt a pénzt amit átalakításra költenél, azt hozzácsapod, és veszel egy ugyan olyan autót értelmes motorral.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ikegami
Nem ez volt a kérdésem, azért köszi a segítséget.

""Az én Toyotám egy szar" - Toyota Corolla GT (AE86) - 1985 - 22 éves. Szerencsétlen. Rút. Rohad. Ráz. Zörög. Vonyít. Csattog. Az autódizájn legsötétebb korszakában tervezték, vakoktól vakoknak, szeretettel. Mindhalálig." totalcar

Csabesz6
Oks, az én szememben a tuning Calibra meg mindennél kevesebbet.

ikegami
Igen én is ezért kérdeztem, hogy van-e értelme, mert nem nagyon látom h lenne. Csak próbálkozok. Még nem érzem hogy a motorcsere lenne a köv lépcsõ.<#confused>

ikegami
Splitfire.
Erõsebb szikra. Több mint a semmi.

streeter
Ezen én is jót nevettem. Kb ér +0 lóerõt 😄 kipuff+szûrõ talán bár én a chip tuningba se hiszek szívomotoroknál. Ha csak nem tudod leméretni elõtte aztán utánna.

Csabesz6

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bocs.
sportgyertya

bency
Egy ilyen Evo minden penzt meger!

:) Semmi okosság :P

ikegami
<#kerdes> Szerintetek érdemes egy 2.0 115Le-s Calibára chiptuningot megcsináltatni, mert amiket megnéztem ott a 115Le-t -> 128ig húzzák föl.
Van értelme ennyi +LE-ért megcsináltatni, érezhetõ ez a néhány +lóerõ.
(Igaz a kocsin van alap kis tuning: sportgyertyák, direktszûrõ, sportkipufogó rendszer - talán ez is egy keveset hozzáad a gyári alaphoz). Köszi.

streeter

Varenga
Hát, ha ez lenne az új Supra, akkor nagyon szomorú lennék, nekem nagyon nem tetszik. :C Nembeszélve arról, hogy az eleje hajaz az Alfa-ra, a hátsó lámpáról pedig az új Lancer ugrik be...

S2000
Egyhelyben csinálni épp elég baromság....

maffioso
én is épp ezen agyaltam hogy akkor valoszinüleg ezt nem éri meg hosszutávon😄 max ha már amugyis érik a fékek cseréje

\"If in doubt, flat out!\"

MikX
hát amúgy nagyvalószínûséggel a hátsó betétek és tárcsák üvegesre égnek, utána már nemhiszem, hogy bántja, mert akkor már nem fognak 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

maffioso
köszi most aztán okosabb lettem😄

CSOCSO
uj skyline sincs...nissan gtr van

japanban pedig a g35 ost hivjak skylinenak amibol viszont gtr nincs
nem baj ennek a suprának esélyese lenne az új skyline ellen nem ugy mint a régi supráknak

gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W

CSOCSO
ahogy irja is a cikk.. majd 2008 ban kerul bemutasra... avalosag? nem kerult bemutasra es nem is fog.

toyota most ragyurt arra hogy a lexus = sportossag, luxus
scion: style es tuning, olcsosag
toyota: csaladi, avagy munka auto
streeter
<#banplz><#nevetes1>
De ha nem gyári hanem vmi dúrvább 6 dugattyús féked van vágott tárcsával akkor már 32,13%-ban viseli meg.

hoppy bocsika a lényeg lemaradt 😄 😄

A Toyota igen sikeres sportkocsija, a Supra 1996-ban tûnt el a cég kínálatából, és több mint 10 év után, 2008-ban kerülhet bemutatásra az utódja. Az újdonság érdekessége a hibridhajtás lesz.
A Toyota hiába pénzügyileg a világ legerõsebb autógyára és hiába gyárt lassan több autót, mint a GM, a sportos autók sajnálatos módon eltûntek a kínálatából, hogy csak a volumenmodellekre koncentrálhasson. Megszûnt az MR-2-es, a Celica is utód nélkül marad, a Supra pedig kereken 10 éve tûnt el a modelpalettáról. Azt azonban a Toyota is belátja, hogy legalább presztízscélokból, de szükség van rétegmodellekre, így sokak örömére 2008-ban feltámasztja a Supra-t.

Azért ezt a modellt, mert az autó a Lexus hamarosan debütáló sportkocsijára, az LF-A-ra fog épülni, így az autón gyakorlatilag csak emblémát kell cserélni ahhoz, hogy Toyota-ként is el lehessen adni. Ám míg a prémium márka modelljét egy 4,8 literes 500 lóerõs V10-es benzines fogja repíteni, a Toyota különleges megoldást választott: a Supra-t a Lexus GS 450h 345 lóerõ összteljesítményû 3,5 literes V6-os hibrid erõforrása fogja hajtani.

A sportkocsi természetesen hátsókerékhajtású lesz, és 7 sebességes szekvenciális automataváltót kapcsolnak az erõforráshoz. A gyár szerint a 0-ról 100 km/h-ra gyorsulást kevesebb, mint 5 másodperc alatt lesz képes abszolválni az autó, a végsebessége pedig 270 km/h felett alakul majd. Emellett igen jól hangzik az elõirányzott 9,5 literes átlagfogyasztás 100 km-en; ha mindez megvalósul, a kocsi a teljesítmény és a takarékosság ideális ötvözete lehet.

A prototípust már tesztelik a Nürburgringen, a közönség elõtt pedig legelõször a januári Detroiti autószalonon fog bemutatkozni tanulmányautó formájában.

gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W

SötétBarom
Megközelítõleg.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

27,4%-ban
maffioso
amikor burnoutolnak hátsokerekessel és nyomják rá a féket h ne induljon meg elõre, akkor az a féket mennyiben bántja?