TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A kék bizbasz tényleg szar, viszont én ugyan ilyet akarok fehérben. Ez miez? 😄 Led?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
szerintem baromi ronda és még zavaró is. felénk meg egyre hódít ez a "divat"
erre bezzeg nem ugranak a zsaruk...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy gondolom ha lenne "lehetõsége" mondjuk 400e, biztos tudna felnit vállogatni 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gondolom, ha lehetõséged nyílik rá cseréled a felnit😊.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(tudom-tudom, nem a megszokott "übertuning" kategória, de nem is teszkós 😛)
az a veztengely ház meg szívósor nem tudom mirõl van <#wow2>#wow2>
pár százezerért kb tud annyit, mint egy XE 😊
hagyd a picsába, már én is megbántam, hogy hozzá nyúltam.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
C20NE-bõl nem éri meg tuningolni, az úgy jó ahogy van, illik a kocsihoz, ami egy granturismo, nem pedig sportkocsi.
A 16V már alapban 150Le amivel már lehet kezdeni valamit...
de persze minden csak pénz kérdés a C20NE-t illetõen is, de még így sem egy eget rengetõ eredmény...
165Le @ 5600rpm

""Az én Toyotám egy szar" - Toyota Corolla GT (AE86) - 1985 - 22 éves. Szerencsétlen. Rút. Rohad. Ráz. Zörög. Vonyít. Csattog. Az autódizájn legsötétebb korszakában tervezték, vakoktól vakoknak, szeretettel. Mindhalálig." totalcar

bocs.
sportgyertya
Van értelme ennyi +LE-ért megcsináltatni, érezhetõ ez a néhány +lóerõ.
(Igaz a kocsin van alap kis tuning: sportgyertyák, direktszûrõ, sportkipufogó rendszer - talán ez is egy keveset hozzáad a gyári alaphoz). Köszi.

\"If in doubt, flat out!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
japanban pedig a g35 ost hivjak skylinenak amibol viszont gtr nincs
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
toyota most ragyurt arra hogy a lexus = sportossag, luxus
scion: style es tuning, olcsosag
toyota: csaladi, avagy munka auto
De ha nem gyári hanem vmi dúrvább 6 dugattyús féked van vágott tárcsával akkor már 32,13%-ban viseli meg.
A Toyota igen sikeres sportkocsija, a Supra 1996-ban tûnt el a cég kínálatából, és több mint 10 év után, 2008-ban kerülhet bemutatásra az utódja. Az újdonság érdekessége a hibridhajtás lesz.
A Toyota hiába pénzügyileg a világ legerõsebb autógyára és hiába gyárt lassan több autót, mint a GM, a sportos autók sajnálatos módon eltûntek a kínálatából, hogy csak a volumenmodellekre koncentrálhasson. Megszûnt az MR-2-es, a Celica is utód nélkül marad, a Supra pedig kereken 10 éve tûnt el a modelpalettáról. Azt azonban a Toyota is belátja, hogy legalább presztízscélokból, de szükség van rétegmodellekre, így sokak örömére 2008-ban feltámasztja a Supra-t.
Azért ezt a modellt, mert az autó a Lexus hamarosan debütáló sportkocsijára, az LF-A-ra fog épülni, így az autón gyakorlatilag csak emblémát kell cserélni ahhoz, hogy Toyota-ként is el lehessen adni. Ám míg a prémium márka modelljét egy 4,8 literes 500 lóerõs V10-es benzines fogja repíteni, a Toyota különleges megoldást választott: a Supra-t a Lexus GS 450h 345 lóerõ összteljesítményû 3,5 literes V6-os hibrid erõforrása fogja hajtani.
A sportkocsi természetesen hátsókerékhajtású lesz, és 7 sebességes szekvenciális automataváltót kapcsolnak az erõforráshoz. A gyár szerint a 0-ról 100 km/h-ra gyorsulást kevesebb, mint 5 másodperc alatt lesz képes abszolválni az autó, a végsebessége pedig 270 km/h felett alakul majd. Emellett igen jól hangzik az elõirányzott 9,5 literes átlagfogyasztás 100 km-en; ha mindez megvalósul, a kocsi a teljesítmény és a takarékosság ideális ötvözete lehet.
A prototípust már tesztelik a Nürburgringen, a közönség elõtt pedig legelõször a januári Detroiti autószalonon fog bemutatkozni tanulmányautó formájában.
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W