TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kék ledes helyzetjelzõ, ammeg ilyen sötétben:
(nemtom, de nekem így nagyon tecc.... <#szomoru1>#szomoru1>) Az más lenne ha egy foszöld 5 ajtós régi swift-ben lenne....
Pl
vagy ez

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
semmi baj nincs a pirossal <#eljen>#eljen>
unalmas már a fekete,ezüst...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
piros <#levele>#levele>
respect to the man in the ice cream van

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MOOODIIIIFYYYYYYY!!!!!!! 😄
az meg kit erdekel hogy a haterek mit mondanak? ha neked a kek tetszik akkor ne csereld le! en se fogom lecserelni barki barmit mond
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szemöldök marad, amúgysem tudnám leszedni, mert maga a mocitetõ lett lemorcosírva.
mondjuk nagyobb lesz rá az esély, mert a régi felnin peremvédõs 195/50 volt, erre meg 185/45 lesz
Felnire ennyi munkát áldozni felesleges szerintem. Le kell homokolni, aztán porszórás és hawaii.
neki estem kromofággal, az faszán lehozta a festéket, de az alapozót nem. kromofág + drótkoronggal le jött az is.
utána csiszolom vizesen 320, 600, 800, 1000 papírokkal, aztán polír.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
gondoltam, hogy szopás lesz, de hogy ennyire... 😄
kb 4 órámba telt mire 2 felnit így lepucoltam és még csak most jön a java

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szemöldököt is levenném.
A felni nem rossz szerintem, csere helyett ócsón megúszható egy homokszórás. Én arany, bronz, gunmetal, vagy fekete közép polír perem megoldást javasolnám, erre rá még egy lájtos csüccs és tényleg dominálni fog.