TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyire macerás volt az elõzõ szín?😊
Zetorg
kicsit alakult a verda

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
Jaja<#wilting>

pajti
Ez egy barom tényleg! Látszik hogy semmi ízlése nincsen... Pont az ilyen diszkótuningot rühellem a legjobban.. A szín is a gagyi mûanyag elemek is a felni is kurva ocsmány hozzá.. XD estleg egy opelon el menne
Erre mondom azt hogy hiába van pénzed ha nincs stílusod <#levele>
Mert ez így szar..

greg benz
Végre valaki<#worship>
Azt én is nevetségesnek tartom,hogy a parasztvakítás kedvéért kapott egy ilyen fingzöld színt..ennek az autónak teljesen gyári valójában kell feltûnést keltenie,ha ez nem megy akkor ott már gondok vannak<#smile>

LionTR
Nézzétek meg a gyertyákat, gyertyakábeleket, gyújtáselosztót.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

cement
ja stimmel a szarny, a kuszob es a lokharito is

respect to the man in the ice cream van

S2000
Nekem sem tetszik ez a skyline. Ha már nem tudnék GT-R-t venni, legalább olyna optikát csinálnék rá...<#hehe> Úgy a legszebb.
Amúgy szertintem EZ volt az.

desigo
Az egész zöld Skyline egy ótvar ahogy kinéz.
kb ha teljesen gyári állapotban lenne akkor is jobban tetszene nekem

persze ez nem sokat számít
a bugyizöld a menõ azzal lehet feltünösködni <#hehe>

egyértelmû,hogy a fehér kéne
streeter
De hiába írod le 5x egymás után senkinek nincs calibrája meg kb. ez nem is az autó szervíz topik szal mind1. De írd le még 2x hátha megoldódik a problémád.
Keress fel valami calibra fórumot biztos van ott biztus többen értenek hozzá.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
mondom szerintem valami vezerles lesz a gond. marpedig elektronikai hibanal márkaszervízhez érdemes fordulni vigyétek opelhez

és ha az alapjárat alatt van és nyomjuk a gázt véletlenül reagál akkoris ilyen remegõ hangon mintha nem menne minden henger. nem tudom leirni milyen hang 😄 tü tü tü tü tü tü tü vagy mint egy 2 hengeres motoré. 😄

cement
hat le nem fulladna mert elmeletileg az alapjaratot meg kell tartania es hiaba megy ala visszatolja az elektronika bar nem tudom az opelokban hogy van. vigyetek opel szervizbe az majd tudni fogja hogy kell hibakodot megnezni, nekik szervizkonyvuk is van hozza melyik kod mit jelent egy kokany-dzsoni nem fogja tudni 😄

de hibakódot honnan lehet megtudni? 😄 de szerintem ha a gazpedalallas nem lenne jó attól még nem fulladna le.vagy mégis? 😄

cement
lehet hogy egyszeru elektronikai hiba. gazpedalallas-erzekelo jo? hibakodot produkal?

azt vesszük észre hogy ugyanugy nyomja a gázt a fordulatszám elkezd visszamenni már lemegy az alapjárat alá ( már szinte lefullad de mégse 😄) és utána fullad le.ha megpróbáljuk beinditani vagy nem indul be vagy beindul és egybõl elkezd rángatni ( alacsony alapjárat miatt).

mondták már azt is hogy vhol dugulás van mondták már azt is hogy elektronikai hiba. az a fura hogy tegnap vitük a szerelõhöz ( 70 km re) az égadta világon semmi baj nem volt vele.a szerelõ kipucolta a tankot meg alárakott egy sportdobot és megint szar lett.( régebben is csinálta utána abbahagyta most megint elkezdte)

helló.az Unokatesóm vett egy opel calibrát.semmi baj sincs vele megy mint a golyó (150 le) de gondol egyet és elkezd rángatni mintha dugulása lenne, a pillanatnyi fogyasztás felmegy 60 literre( nem mindig) leesik a fordulatszám 1000 alá de még jár a motor csak nem reagál a gázadásra utána leáll.hiába próbáljuk beindítani semmi.ma volt kimosva a tank a benzinszûrõ új.a középsõ dobba le van törve egy darabka és az csörömpöl és a szerelõ még azt is mondta hogy lehet hogy néha az elájja a füst útját.de vmikor semmi baja sincs a kocsinak.lécci segítsetek mi lehet a baja.a válaszotokat elõre is köszi

greg benz
Hát megmondom õszintén nem ilyen reakciókra vártam a nissannal kapcsolatban
Valóban nem a színen van a hangsúly,de a színen kívül minden más is borzalmas😊 az az elsõ lökhárító azon felül,hogy formára ocsmány,még a csirkerács tovább fokozza az élményt...A hátsó spoiler is egy vicc,a küszöbökrõl meg már inkább ne is beszéljünk. Ezek a cuccok a sokadikkategóriás sufnituning calibrákon szoktak figyelni..
Egyetlen pozitívum a felni,mert az egy gyönyörû darab,bár ezen az autón még ez sem tetszik igazán😛

Azt meg kb. leszarom,hogy mennyit költött rá meg milyen cuccok vannak benne,mert egy skyline-nak akkor sem így kell kinéznie,ez az autó egy legendás darab,ezekkel a mûanyag szarokkal meg meggyalázzák.

a kakimoto kipuff se.. 😄DD

cement
hat ja meg egy sportkormany kene bele de valami jofele 😊
aki ilyen autot vesz az mar akarja is hogy megnezzek es eszrevegyek szoval nem gaz a szin sem 😊

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nemtudom mi bajod vele nekem tetszik még a színe is. Felni kéne rá normálisabb meg a pedálokat kiszedném bentrõl és kb ennyi. Sztem fasza nagyon. Feltûnõ színe van az tuti 😄

sztem elõbbi, ha elvitte volna karosszériáshoz, normálisan megcsinálta volna az elsõ lököst 😄
(kocka rendszámtábla helyét eltüntetni)

innét nézve még tetszik is.. 😄

cement
nem a szinen van a hangsuly, hanem latszik hogy egyszerre lett felujitva. nem ugy mint sok kókány tuning hogy amikor épp volt pénze tett rá egy spoilert, aztán meg egy tuninglámpát stb.
ez vagy igy hozta be vagy behozott egy szarallapotut, elvitte karosszeriashoz, meg ujrafujtak, stb, igy egesz jo lett.

greg benz
Hát ha neked ez a zõd borzalom tetszik..😄

cement
hat ez sokkal jobb mint a #22542... még ilyen felnivel is. sot ha a felni valami normalis lenne akkor megjobb lenne.
a szabi altal linkelt feher skyline eleje hogy nez mar ki?

greg benz
Jó látni,hogy azért vannak még szép skylineok mo-on.. mikor ez felkerült tegnap azt hittem sírva fakadok hogy nálunk még skylineból is csak elbaszott van<#wow3>

fõleg hogy Pesti a kicsike.. :-)

CSOCSO
naha... foleg az Advan RS felnik
komoly gép :-)

greg benz
Szívesen tartanám benne a szappanomat<#idiota>

Én továbbra sem ... szappantartó..
greg benz
Amennyire nem volt szimpatikus a megjelenésekor a 370z,annyira kezdek napról napra egyre jobban beleesni<#szeret>

streeter
A 2. jó 3-ra nem kéne szemöldök az elsõ meg VT.

DannyL
A piros Supra komoly lenne, csak az a szemöldök eléggé butik tuning.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

komoly hang <#wow2>

Csabesz6
hát, ezek nem a legszebbek

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

így készül a 370z házilag <#idiota>

desigo
Hamann nélkül is az volt...
cement

JGTC
szép ez az E30

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

greg benz
<#worship>

streeter

Sose tetszett ez a Mustang de így valahogy nagyon fasza

DannyL
Most mé moncizzátok? Annyira ari, hogy besza behu! <#puszis>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MikX
Szívból átérzi a "gay-style"-t XD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85