TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency

:) Semmi okosság :P

bency
Megyek rendornek!😄

:) Semmi okosság :P

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
A srác aki csinálta a képet készített otthon egy csövekbõl összerakott állványt. Kb egy ugyan ilyet elég profi lett ahoz képest h otthon pattintotta össze. Mi alol az emelõ pontokra fogattuk fel de nálam a vonószemekre is sikerült rárakni és a kocsi alá még be megy egy 1,5m-re a csõ h legyen tartása meg kb a kocsitól 2-2,5m-re van a gép.
Most csinálja a srác a tapadókorongos verziót aztán azt bárhova lehet rakni a kocsin.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
komoly rig shot.

hogyan tettetek fel a fenykepezot?
greg benz
Fincsiii<#szeret>

JGTC
Bimmerlinkelve akkor.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

greg benz
Megvan,köszi😊

valahol van benne "kategóriák" "sports" ott van én is onnét álítottam be
(firefox personas)

szép :-)

cement
gél!

respect to the man in the ice cream van

streeter
Két tutkó kép a Coupemról 😄

greg benz
Autósokat viszont nem találtam,van pár téma a firefox oldalán,de autós stb egy sem

nagyon szívesen
greg benz
Köszi!

azt még elfelejtettem írni hogy aki elég ügyes az tud hozzá csinálni még témát
firefox personas nevû kiegészítõt kell leszedned hozzá és az eszközökben tudod beálítani elég sok téma van hozzá de hogy pontosan meik azt már nem tudom sorry de van több autós is
greg benz
Engem érdekel,ha tényleg van benne E30😊

kis mellékes autóimádóknak van egy mozilla bõvítés amiben vannak autók és kinézetet lehet adni egy részének annyira emlékszem hogy van benne BMW E30
ha valakit érdekel szóljon
greg benz
Ismerõs az érzés<#hehe>

csak egy nagyon nagy gondom van vele
és az hogy nem az enyém<#szomoru1>
macleod2005
Hogy találtad ezt a gyöngyszemet?<#idiota>

greg benz
<#szeret><#szeret><#szeret><#guluszem1>

streeter
Meg a 2 részes meg 3 részes felni kifejezés nem is ezt takarja amit leírtak.

JGTC
Én pont azzal kezdtem, <#vigyor3> és fejeztem is be!

DannyL
Nekem ez a kedvenc részem:

"A felnik lehetnek kétrészesek is. Ez úgy néz ki, hogy egy rendes felnire rá van helyezve egy dísztárcsa ami szabadon mizog. Amikor elindulunk a dísztárcsarésze pár másodpercig még áll, amikor megállunk a dísztárcsa még forog. Ez nagyon szép látvány."

Ha van valami, ami gusztustalan és butik tuning, akkor ez az.
De tényleg kurva "szép látvány", nekem biztos, mert mindig jót röhögök rajta.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

cement
felninel kezdtem el sirni 😄

LionTR
Jézus...

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Csabesz6
mi?O.o

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nemrossz és naggyából elérhetõ áron is van
Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement

cement

cement

Zetorg
nem díjaznák a komfortot 😊

JGTC

JGTC

Willi Betz
Német taxi fíling😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Egyébként szép munka😊

Csabesz6
Fujj, ne is mond😄
Nekem a vaj olyan MÁS.Na jó a 2107-nek jól áll<#zavart1><#idiota>

Zetorg
akkor lenne recsi mi? 😊

Képzeld el ha AE86-on lenne ugyanez a szín 😄
Zetorg
hátra kell még pár centi pogi :\

Zetorg
nem hiszem. de lehet tudat alatt buzi vagyok 😄

Csabesz6
Kicsit meleges, nem?<#lookaround>
Nem piszkálás, ízlések és pofonok😊

Zetorg
nem, csak már nagyon össze volt baszva. meg ez most jobban tetszik 😊