TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

respect to the man in the ice cream van
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1:20nál a szép lányokat senki sem említette :D

ültem én már fasza merciben, meg s6-os audiban is (mondjuk nem az én világom az 2 tonnás uszályterelgetés) de kifejezetten jó autóknak tûntek.
Mindössze azt ecseteltem, hogy a turbó jelenléte kicsit csalóka az autó valódi teljesítményének megítélésekor.
volna, minden szép és jó, de mindegy, ne menjünk bele, részemrõl lezárva.
A VW, a direkt alulra programozott csúcsnyomatékával mindenkit átb*sz :D
Ezért vágnak ritka hülye meglepõdött arcot a visszapillantóban a tulajok.
A videó nagyon jó minõségü, max átkonvertálom valami Audio formátumba, és meg lesz a zene.
Amúgy én is kerestem, 1000 féle mixet találtam, de ezt nem...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Zene nélkül mit érek én?
A kocsikról nem beszélve<#worship>#worship>
<#wow3>#wow3><#szomoru2>#szomoru2><#sniffles>#sniffles><#falbav>#falbav>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Bele sem merek gondolni hogy mekkorát ütne a vid, ha rendes autók lennének benne, nem fosvágenek :C
(merci viszont szép volt nagyon)
felhivom a szolgaltatod hatha dns-t kell valtanom
#22780: amcsiba blokkolják a neted ? :D
nekem 4megás van, de tökéletes jútúb HD-be o.0