TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nem valami nagy kép, de a kipuffancsok szépek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

#24413: A hapeknak van stílusa ! Ha sok pénzem lenne, én is ilyen formában építtetnék házat. Tetszik.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
<#eljen>#eljen>
A tudatlansága meg nem magyaráz semmit, van aki azt hiszi, hogy 1.3mjet dízellel lenyom mindent.
Eleve azért vesz V6-ot hogy alázhasson. Ráadásul ha egy 80-as évek végi tipikus kocka hondám lenne akkor nyilván leszarnák, hisz azok a gépek ránézésre is kb 800 kilót nyomnak, de egy 90-es évek végi sedan miatt már igencsak felmegy a vérnyomásuk. Ilyenkor el szokták kérni a forgalmit, mert nem hiszik el hogy 1.6..
A No replacement for displacement teóriát meg erõsen döntögeti az EK9 (6gen civic typeR) B16B kódú mocija, ami 1600 ccm és 185 lovat tudott gyárilag. Némi módosítással pedig ezt a 2.8 V6-os audi blokk teljesítményéig is lazán fel szokták tornászni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ezzel azért vitatkoznék...<#zavart1>#zavart1>
Saját tapasztalataim alapján ami nekem a legjobban tetszene, az valami közepes-nagy méretû autó, egy benzines V6-al. Feelingben aminek igazán nincs párja az az, amikor 1000es fordulattól húz, és 4-5ezer környékén kiderül, hogy ez még csak a viccelõdés volt. (Ilyen például a 2.8V6 A6 amiben nemrég volt szerencsém utazni).
No replacement for displacement.
Apró bökkenõ, hogy mostanában egy ilyen max álom kategória <#idiota>#idiota>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én is ültem papíron erõsebb német autókban, de egyszerûen hiányzik belõlük az a "forog-forog-húúz-és még mindig forog" érzés, helyette csak turbólyukak tömkelege van.
de mindegy, ezt úgysem lehet elmagyarázni, ezt érezni kell <3
A cult,german style nem elég népszerû mo-n.
\"If in doubt, flat out!\"
Amúgy meg rengeteg japán autó is szaladgál fossá ültetve, angel eyes lámpával, minden dob nélküli kipufogóval, sufni xenonnal meg hasonló hülyeségekkel. Faúvésbõl is van olyna, akinek becsövezett corradoja van pályára építve. Nyilván egy 1977es egyes golfnál nem a teljesítmény a lényeg.