TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A ledes hátsólámpa rendbenvan, meg a fényszóró is, bár az még nemigen terjedt el annyira...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
szerintem nem meglepõ hogy átveszik a ledet mert azt gyorsabban kezd el világítani mint egy hagyományos izzó, így fékezéskor tudsz nyerni valamennyi idõt, és ettõl még ugyan olyan jól néz ki sztem.
(aztán el is adtak jópárat, de Pesten is van 1-2 eldugva garázsokba 😊
#26542: A felni nem tetszik, amúgy fasza. 😊
mint a régi lexushátsólámpák bármi máson, vagy az audis ledcsíkok 😄
Gyõri vagyok és régóta keresek jó kipufogóst, de eddig mindenki kókler volt, kivéve aki anno csinálta a rendszeremet, csak az meg kva drága volt ehhez képest.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

scion racing Chris Radoval