TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imrusssss
amúgy ez mire jó? Ha szabad kérdeznem

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Jó a vasad. <#eljen>

CSOCSO
be van mar amugy szerelve:D

ott van a ma beszerelt uj grill mogott

nopersze ebbol a szogbol nem latszik.
MikX
Állatságossság

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát persze hogy nem én esnék neki.
Majd itt a szobámban össze legózom<#idiota>
Felfüggesztés is tervbe van véve, hogy cserélve lesz, teljes fék csere, úgy szétnézegettem erre arra. Hozzá értõ ember itt van egy jó pár akivel összetudnánk dobni. Másrészt én nem mostanra terveztem hogy neki állok. Még rengeteg pénzt kell gyûjteni, lekel tenni az autó szerelõi szakmunkát+ az electronikusit és max utána.
Gyakorlatilag amiket most szeretnék majd megcsinálni az a hangrendszer az elsõ spoiler, kipuf rendszer, a felnik és a futómû cseréje. meg az apróságok mint pl RS ülések.<#vigyor>

MikX
Elvileg simán bele kéne mennie, mivel, igen, VW szinte minden a Skodában, elméletben a motor felfüggesztési pontjai is ugyanott vannak, de sztem az ilyesmit felejtsd el, ha nincs egy raklap pénzed. A motor megvétele még csak egy dolog... (lehet azt venni valami törött kocsiból is) lepapírozni már egy másik kérdés. Plusz futómû, fékek, mert nem hinném, hogy gyárilag ekkora erõhöz van tervezve egy octaviában bármi is... 7-8 millából már lehet ki is jön a dolog... :D
Másik, hogy kéne valami hozzá értõ ember, mert te sem gondoltad, hogy 0 tudással nekiesnél otthon?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pajti
http://www.youtube.com/v/XcdHBR0KQRY&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>
<#hehe>

ha-ha-ha<#nevetes1>

Csabesz6
Csodálod?:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ha valaki elég sok mindent tud az ilyesmi téma körû dolgokról, az nyugodtan megoszthatja velem itt vagy az MSN címemen ([email protected])

Hát az elektronika lesz max a nyûgös, de mivel a Skoda VW konszern ezért az alap Octaviában lévõ motor is VW motor azthiszem, de javítsatok ki ha tévedek!
Végülis ezért kell a segítség amit már az Skoda tápigban is írtam, mert nem vagyok profi autó szerelõ (csak tanulom a szakmát).
Csak ott nem nagyon akarnak vissza írni<#confused><#unalmas><#sniffles>

milk4
Én nem vagyok szaki,de ha a motor alapból nem skodához van,akkor sok mindent magadnak kell legyártani és az elektronikát is nehéz lesz életre kelteni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Amúgy értesz így a tuningolás témához?

Imrusssss
Szép párosítás lenne az biztos :D

Csak fogalmam sincs menyiért vesztegetnek egy 2.0 TSI (270 LE) motort újonnan.
a másik, meg hogy ezt egy Octáviába kéne bepréselni<#idiota>

Imrusssss
Ha van elég pénzed, minden lehetséges!

Helló
Nekem az a kérdésem, hogy németországi gyárból való új motor rendelés az menyibe fájna pénzügyileg nekem?
Egyáltalán lehetséges ez?

MikX

MikX
Egy picit biztos parás volt a szitu :D

greg benz
Atya isten<#wow1><#wow2><#wow2>
És nem sérült meg senki?

Csabesz6
Pályabíróknak belefagyott a fekália az ánuszrózsájukba, az tuti.
Amúgy best of pálya.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pajti
http://www.youtube.com/v/Nsca3UqysrI&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
<#zavart2><#duma> Fúúú

Semmi.

bency
Porsche-t ide de izibe!

:) Semmi okosság :P

MikX
Hmm, mit találtam? Állat? :D

Csabesz6
Mi a gondod?

MikX
Na nesírjatok mááá... :D

<#rinya>

DJ RX7
<#rinya>

:3

<#rinya>

hófehérkét elvinném egy körre :D

Csabesz6
Áááááááááááááá.

Aha ok.

MikX
Uuuuuuuh...

greg benz
Skyline-ok közt nekem ez a best<#worship>

MikX
Akkor... öö

700ps 2.8L RB26 with a custom T04Z turbo, lobsterback titanium intercooler piping and HKS V-Cam system.

greg benz
*Oké,mindannyiunknak közelebb áll egy (vagy több) márkájú,nemzetiségû autó a szívéhez

Elfelejtettem befejezni a mondatot:D

greg benz
Eleve szerintem a fan dolog egy baromság..akkor ha én német fan vagyok (amúgy nem),nem tetszhet pl egy alfa,vagy egy peugeot vagy tökömtudjami? Mintha valami törvénykönyv szabályozná,hogy aki valamilyen fan,az csak azt szeretheti,neki csak az tetszhet..mondjuk van pár korlátolt barom aki így is van vele,és azt hiszi ettõl lesz "xy fan"
Oké,mindannyiunknak közelebb áll egy (vagy több) márkájú,nemzetiségû autó,de ez nem jelenti azt,hogy akkor másra rá sem nézünk..aki autóbuzi annak minden szép autó tetszik:)

Varenga
Szerintem meg hagyjuk ki milyen fan...kissé kezd zavarni ez az örökös "japó car fan" szöveg. Ha japán autód lenne és imádnád, akkor te is az lennél. Itt a legtöbbünknek japán autója van. És akkor mivan? Én sem(és a többiek sem) dobálózok 'jürgen car fan, vagy jenki car fan vagy' szöveggel. Mindenki linkeli a szebbnél szebb és jobb vasakat, aztán ennyi. Kit érdekel honnan jött az a gép. Na písz.

greg benz
Kuuurtaszééép<#szeret>

bency
Uhhhhh,kene :D

:) Semmi okosság :P

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MikX
Én pl nem mondanám magam Feltétlen japán fan-nak, ugyanúgy bejön egy NSX, mint egy '71-es Challenger, egy Új M3-as, meg egy Ferrari 458, de az is tény, hogy a régi japó verdák a legeslegkedvencebbek közé tartoznak

greg benz
Azbesztmegbassza<#wow1><#wow1><#wow1><#szeret>

neevous

Csak mert nagy kedvenc számomra ez a zene.

Nem nagyon foglalkoztat Senna, és a Forma 1 -se. A halálát megkönnyeztem (ki nem), tudom hogy fontos eleme volt annó az autósportnak, a többi nem érdekel. Továbbá japó car fan se vagyok mint az ide firkálók nagy % -a, végképp nem honda.

MikX
:D

Csabesz6
Kész, függõ lettem<#buck>

Csabesz6
Ahogy mondod, egy autóbuzi...