TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem akarok állást foglalni, leszarom kinek milyen a dudája (😄), csak megpróbálok rávilágítani hogy lehet nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje, mint neked.
Peace.
Bár ez a "2 napig fájt a feje" dolog inkább csak ilyen kicsi túlzás, ha szemléltetni akarja valaki, hogy jobban szólt mint a megszokott... kár ilyenen vitázni szvsz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
- Nevetségesen kis méretû kerekek
- Hátul nyomtávszélesítõre már nem futotta
- Sok felesleges kamu beömlõ körbe
- Elsõ lökös úgy ahogy van okádás,ráadásul bele is csempésztek egy kis evo x fílinget..
- Motorháztetõ beömlõ fail<#idiota>#idiota>
A festés az szép
.: mobilize.hu :.
2.Ha már a MAGYAR szót kihangsújoztad,akkor a weboldal miért .com?
3.Tiszta bug az oldal
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelõket és jármû tulajdonosoknak ott helyük.
Saját profil készítés; garázs a jármûvednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerõsök jelölése stb.
!!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
------ www.streetracingrank.com ------
nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
Szép napot.
egész nap nyomnám neki a faluban amíg megy...XD
az ien dallamos legalább jópofa és nem bassza fel másnak az agyát se 😄
vagy a Dixie, de az csak Dodge Chargernek jó, minden máson ciki 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még sosem drifteltem, ez a kép meg aztán pláne messze van attól😊
Egyszer sikerült tényleges DRIFT mozdulat, de az még a KE30cal volt, bõ esõben.Na az tényleg az volt, keresztben érkeztem a kanyarba, majd kifele is úgy jöttem. Azt megnéztem volna kívülrõl😊
- ááá, dehogy.. <#idiota>#idiota>

akkor kamionról tök mind1 mindegyik hangos...
Bár megjegyezte a szarrá kopott hátsó gumikat, illetve az elsõ illegálokat.Megkérdezte, hogy drifTEZEK-e? 😄D Mondom nem.
Szóval ha azt nézzük, megúsztam.
de ha gondod van egy öreglánnyal csak meg kell nyomnod a háta mögött és tuti h megáll a pészmékere...
es 30% ban mert hangosabb egy kicsit.. de ez annyira nem erdekel.
csak lattam egy csomo tuningautot amin ez van es tetszett hogy par kepen kilatszik a grill mogul.
de ha elotte allsz par meterre akkor siman becsong tole a fuled.. mig az alaptol nem.

azt hittem ez komolyabb cucc
inkább akkor valami kis kompresszoros duda kellene atom nagy hanggal