TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki valamiért nem szereti Blockot,azzal nem mi fogjuk megszerettetni.. Én annyit mondanék így a végére,hogy aki nem tett le még legalább annyit az asztalra mint õ,az inkább ne fikázza. Nem kötelezõ szeretni,de fikázni szerintem csak akkor van joga bárkinek is,ha alkotott már valami maradandót a témában.
:) Semmi okosság :P
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
szívesen kipróbálnám õket de tuti h nem sikerülne egy mutatvány se
de subaru párti vagyok legalábbis az jobban bejön szal... a ford annyira nem teccik de ha valaki oda adná nem sírnék
amúgy meg a pénzért gondolom megdolgozott
Ha létezne olyan ember aki ebbõl egyet,de inkább az összeset egy kör alatt elsõre teljesíti,hát annak én is becsókolnék..
Azon pedig inkább érdemes lenne elgondolkodni,hogy miért van Õ ezekben a videókban,miért ül Õ a fordban,és miért csinálja Õ ezeket a mutatványokat. Lehet magyarázkodni,hogy szarásig tömik pénzzel,mindent a valaga alá tolnak,minden adott,neki csak be kell ülnie a Recaroba és tövig nyomnia a gázt,de ez egy baromság. Tehetsége van,olyan ami nem mindenkinek adatott meg. Persze vannak nála is jobbak,ennek sem állította senki az ellenkezõjét egy percig sem. És Bency felvetését támogatom,kiváncsi lennék ha egy nagyszájú fórumtrollt beültetnénk a ford vagy a bubu volánja mögé,mit tudna produkálni akár 1000 próbálkozás után is..
Nekem ne mondja senki hogy elsõre megcsinálja ezeket.
Aki mégis az jelentkezzen!!!
Csak sajnos sokakból az irigység beszél,na meg az igazi magyar mentalitás..
A BMW 525D-men már jobban megy 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ui.: Látom jött is rá Tanner Foust...õ volt az egyik esélyesen jobb akire gondoltam.
Meg egy spórt ezüst váltógómbot és gyorsabban is váltók mint a többiek!
következõ tuningom egy nagy kipufógó lesz hogy gyorsabb legyen!
meg leszínezem a féknyerget sárgára hogy jobban fogjon. A kasztni kész már csak a kipuffogó kel mondjuk egy 70 es rendszer.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Itt nincsenekis robbanásosságok, meg meg péjntbóll, meg neoncsõszéttörés, és nincs díszísúúúúz!
<#banplz>#banplz>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
én legalább 1 csíkot sem látok hogy gyakorolt volna..
Én se bírom ezt a "kenblokkosdit".Több tucat pilóta megcsinálná ugyanezeket, lehet kevesebb vágásból is mint ez a majom.
Az elsõ még poénnak elment, de már inkább nevetséges kategória ez a showmajom gyerek.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a rally nem neki való de ashow-t azt tud csinálni.