TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg az f&f4es subie is egész jó lett 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Blokk nak meg alávágnak egy 800 Le as autót, ami persze vissza van fojtva 650 Le , és akkor elkoptat, vagy 20 garnitúra gumit, 1 délután alatt, meg tönkretesz pár többszáz ezres felnit. (pl az új videójának a végén)
én nem mondom hogy bárki megcsinálja, pl énsem tudnám megcsinálni, de azért nem éri el azt a szintet hogy a Rallyban tartani tudja a lépést.
Részben Ken Block is ilyen dolog lett sajnos,meg tényleg a monster logo-t jellemzõ módon itt Magyarhonban elkezdték minden kerékkel rendelkezõ jármûre felragasztani/festeni,és tényleg már ilyen csapból kifolyós feelingje van az egésznek..de ettõl függetlenül amit Block csinál az látványos, szórakoztató, ezt nem lehet tõle elvitatni. Az már nem az õ hibája, hogy vannak majmok is a "fanatikusai" között😄
Ez olyan, minthogy pár éve nagyon menõ lett deszkáscipõt hordani, meg trucker sapkát, holott fogalmuk nincs semmirõl. Még nekem kell mentegetõznöm, hogy én nemvagyok emo-s 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Meg most a drift a trendi...istenem...mikor még ilyen matrica nélküli autók drifteltek a hegyekben akkor szerettem.De amint trendi lett és már az is a csapból folyt megutáltam.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nekem is tetszenek a videói btw, és nem azért mert annyira tehetségesnek tartom, hanem mert szórakoztatóak. De tudom, emiatt benyeltem a maszlagot, mert megnézem jutúbon a videóit, nem is tudom hogy tudok aludni...
Ez a köcsög Block...<#eplus2>#eplus2>
Nem. Mert nagyívben leszarják a driftet, meg a hozzá hasonló nem túl mainstream autósportot. Kent meg eléjük rakják face-en, és tetszik nekik. Ennyi. Ettõl még nem lesz szar arc.
Válasz: Hype, reklám, azok a dolgok amiktõl az átlag eldobja az agyát, mert benyelik a maszlagot.
Na ezért nem bírom többekközt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De amúgy hasonlót te is írtál pont az elõbb:
"Ugyanmár...vannak ennél a block gyereknél 1000x tehetségesebbek,.."
Vagy pl csabesz:
".Több tucat pilóta megcsinálná ugyanezeket, lehet kevesebb vágásból is mint ez a majom."
Szerintem ezek a sablon szövegek legalább olyan unalmasak,mint szerintetek Block videói..
Egyébként én sem vonzódok túlzottan a drifthez,és ken block fannak sem mondanám magam,mert nem kutatom egész nap a netet a videói meg képei után,és nem csak róla beszélek egész nap,satöbbi.. Mikor elõkerül egy új videója azt megnézem,tetszik,és kész,ennyi. Azt sem állítom,vagy állítottam,hogy a rally-ban is nagy tehetség lenne.
Az is már ilyen nép "elmebaj" már mindenki driftel...
Ettõl függetlenül vannak akik jól nyomják, és respect nekik, és néha-néha megnézek énis egy ilyen videot, de különösképp nem vonzódom a drifthez.
Szerintem.
Kérdem én, ha akkora tehetség Block, akkor miért bukdácsol a raliban?
Nem mondtam,hogy kötelezõen tetszenie kell mindenkinek amit Block csinál,vagy éppen õ maga,csak szerintem elég gyengék,vagy inkább szánalmasak ezek a " magyarok is megcsinálják ezt sokkal jobban,pózer show szar az egész,milliószor próbálta így könnyû,tudok ennél jobb driftert mutatni" szövegek,fõleg olyanok szájából,akik le merem fogadni,hogy összehugyoznák magukat,ha egyszer egy ilyen pózer szar körre elvinné õket Block. Én azt totálisan aláírom,hogy show az egész és,hogy pofátlanul sok lét keres vele,de kit érdekel? Most mondd,hogy itt a topikban nem vagyunk rengetegen olyanok,akik ha tehetnék nem ugyanezt vagy valami hasonlót csinálnának..
Bírom az ilyen igazságbajnokát.
Mi az, hogy aki nem tett le ennyit az asztalra?
Ezekszerint, ha nem vagyok énekes, akkor az összes zenének tetszenie KELL, ha nem vagyok autóversenyzõ, akkor mindenk jöttment drájvernek tetszenie KELL, ha nemvagyok szakács, az összes kaját szeretnem KELL?
Ugyanmár...
vannak ennél a block gyereknél 1000x tehetségesebbek, csak neeki vannak szponzolrai, és hypoltatják, meg reklámozzák, sugázozzák az ember arcába, és van aki benyeli, de tövig 😄