TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Ugyhogy imádom a japán verdákat is épp ugy mint a németet 😄 S2000 egyik kedvenc autóm!😊

E36<#worship><#worship><#worship><#worship>

:) Semmi okosság :P

kemszi2
akkor csak szép autód van ,nem tuning 😄
maffioso
nincs 😞 <#sir>

\"If in doubt, flat out!\"

kemszi2
csak ha sárkányos matricád is van
maffioso
nekem jel nélküli hûtõrácsom van, akkor tuningautom van?

\"If in doubt, flat out!\"

eksy
<#eljen> fekete M tökéletes.

"...és...szerintem...bizony."

kemszi2
ez viszont tényleg megtetszett
kemszi2
bár a fehérrõl a szárnyat leszerelném
kemszi2
én meg franciát

matthias92
E36 <#conf><#worship>
1.6-osat akarok venni németbõl <#duma>

streeter
Hagyjátok már rá ezt az egész témát. Még 200hsz-n keresztül is beszélhetitek ezt akkor se fogtok dûlõre jutni és meggyõzni egymást.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na akkor én hozok német verdát 😄

Megint elcsöppentek

Bevallom az asztali gépemen ez a hátterem 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

eksy
Azt nem értem, mit akarsz.
Elmondták hogy nekik csúnya, gagyi az autód. Mutattak ellenpéldát, ami nekik tetszik.
A tervbe vett lámpád, lökhárítód senkinek sem tetszik, a meglévõ szárnyad, festésed senkinek sem tetszik itt.
Mit akarsz, meggyõzni mindenkit, mit?

"...és...szerintem...bizony."

streeter
A TL vmi mocskos rohadt jó!!!

De h-h japó verdát raktál be? 😄

94mike
Nemigazán..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bency
<#eljen>Ennél szebben nem is lehetett volna megfogalmazni 😄

greg benz
Amit te képviselsz az nem stílus barátom,hanem ízlésficam. Súlyos fogalomzavarban szenvedsz

94mike
"igényesen körbe spoilerezted volna,,
bõvebben?😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TaRka0107
94Mike! Az autód nekem sem tetszik, mondjuk nekem alapból nem tetszenek a suzukik, de tényleg hagytad volna alapon az egészet. Mert azok a matricák nem rá valók, meg a szárnyról ne is beszéljünk. Én is NFS-en nõttem fel, de a suzukid nem erre való amire te használod. Tényleg vettél volna rá egy szett faja felnit, meg ha igényesen körbe spoilerezted volna akkor azt mondom FASZA! De így nem oké tényleg.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kemszi2
nyilván meg kell élniük valamibõl 😄
94mike
Jajj..ezzel a sráccal már beszélltem pü.ben😄
bocsi a dupláért.

94mike
Devil tuning,és Fõnis Tuningról vannak mienkénis cuccok..de fõképp fõnix.

kemszi2
devil tuningról:
A legjobb recept egy ütõs Tuning Suzuki Swift elkészítéséhez...

A tulaj azt írta magáról, hogy "imádok tuningolni"
az lehet csak rohadtul nem jön össze!
Íme a recept, ha te is egy ilyen szépséget akarsz létrehozni, van mit tanulnunk a tuningtárstól:

1.

Figyeld meg a neves Olasz tervezõk munkáját is sárba tipró Daewoo Tacuma sportcoupe briliáns formatervét és próbáld meg adoptálni a Suzukidra.

2.

Keresd meg a környékeden élõ mûanyagost és készíttess vele egy igazán egyedi elsõ lökhárítót, ezzel lehet spórolni 10 rugót és az eredmény is magáért fog beszélni.

3.

A lökhárító alatti részt mindenképpen Dártwéder maszkjáról, vagy egy másik híres filmszereplõrõl mintázd, és rakj bele pár univerzális légbeömlõt is, természetesen gondosan ügyelned kell arra, hogy még véletlenül se passzoljon az autó vonalaihoz.

4.

Emeld ki a géptetõt, hadd tegye sportosan magassá az autó látványát, így mindenki azt fogja gondolni, hogy egy V8-as big block dübörög a szuzidban, azzal nem kell foglalkozni, hogy az 1.3-as erõforrás hangja már nem olyan mint egy V8-é a tinituner úgysem vágja ezt.

5.

Messzirõl látszik a szuzkán, hogy WRC, vagy legalábbis rally autó, ezért kimaradhatatlan kiegészítõ a tetõre elhelyezett légbeömlõ.

6.

Próbáld meg a fekete fényezést NEM az autó vonalaihoz illeszteni így már messzirõl feltûnõ lesz az eredmény.

7.

Szerezz be a legközelebbi trafikban egy sárkánymatricát és ragaszd fel, hiszen ez elmaradhatatlan kelléke, egy WRC, drift, V8, keveréknek.

8.

Legvégül ne felejtsd el a sportos állást! Emeld ki az elejét és rakj be hátra egy zsák krumplit a sokkoló hatás érdekében.

Íme az eredmény...

94mike
Miénkis igényesen összevan rakva,csak ízlésetek szerint csunya,de minden szépen illeszkedik,és minden jó,leszámítva a festés csillogását.de a fehér részeis mat,és vannak mat tuning autókis..szval errõl ennyit.

bency
Ezt nem értem,szóval szerinted odavágok egy autóhoz egy lapát szart...és mivel relativ,az lehet igényes?

neevous
Az ízlés relatív. Az igényesség nem az.

94mike
Az,hogy mi az igényes..kibaszottul relatív..

kemszi2
mert minimum pénzbõl ezt lehet igényesen megcsinálni.
bency
Csak te vagy hülye,faszom ki van veled már...

94mike
Ennyi erõböl,ahoz mennyikell,hogy veszel felnit,kipufogót,fóliát? ugyanaz..pénz és választék kérdése az egész!
csak más fajta stílus..

bency
Mert nem is kell rájuk több,de ha mégis az legyen igényes,van itt olyan te kategóriád autó is,de az szép! Nem fogod fel hogy az amit te mûvelsz az FOS FOS FOS!!! Lehet ezt igényesen is,de annyira hülye vagy hogy nem fogod fel...

kemszi2
persze hogy egyediek, pont ERRÕL KELL ,hogy szóljon a tuning .ahhoz milyen fantázia kell,hogy bemész a boltba és ha van 100 ezred akkor egy délután alatt "feltuningolod".
kemszi2
nézd már meg az elmúlt pár autót amit linkeltem,a piros civic-et a matt yaris-t,tudom nincs rajta vas spoiler,meg légpuskával a búcsún lõtt lökhárító ,de azt hiszem még is kimerítik bõven az optikai tuning fogalmát
94mike
-.- istenem..
akkor hogyan mondjam azt a stílust,ami ittvan?
egyedi autó?..
mert aki tettfel képet az kocsijárol,az egyedi,de mégsem tuning..( nem azt mondom,hogy nem lehet szép..mert igen) átlagba ezekkel rendelkeznek ezek a gépek: sötétítés,felni,kipuff,felni..esettleg lámpa:/..

bency
Deee miért kell hogy ekkora ökör legyen valaki?!

kemszi2
így van,ímg nála a tuning és a szép autó külön van addig nincs is értelme errõl beszélni 😄
kemszi2
greg benz
Tudod mit? Legyen igaza😄

greg benz
akkor menj a másik fórumra. Homasita színvonal

kemszi2
de még ha ott is megnézed a top kategóriát,vannak értelmes autók is.ill többségükön nem ez a tucat termék, búcsús cuccok vannak
Csabesz6
Hát te irdatlan nagy ökör vagy, már ne is haragudj.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

94mike
Mert ebben a fórumban egy tuning autós nincs😊
eggyikõtöknek sincs tuning autója^^
nektek szép autótokvan,nem tuning😊

greg benz
Ne akard,hogy összegyûjtsük azokat az embereket egy helyre akik szerint gagyi.. Az egyedül alatt amúgy sem értem,szerintem 10bõl 10 embernek nem tetszik ebben a fórumban ez a sok kókány fostalicska. Ja bocs 10bõl 9,mert neked tetszik

94mike
Figyellj,normálisan válaszolltam vna mindenkinek,mert nagyon nagyon nincs kész az autó,ez a legelsõ..amin gyakoroltunk úgymond,meddig lehet el menni,mi jó..mi nemjó,de ti egybõl azzal a buzi képpel,és szép hozzászolásokkal bombáztatok,másik fórumon meg értelmesen,mindenféle gyalázás nélkül tudják értékellni azt ami szép rajta,és azt ami nem..dehát..sg szinvonal..

Csabesz6
Menjél carstylingra, rengeteg "barátod" lesz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Azok vannak "így", akik értelmes emberek.

greg benz
És ha nem úgy írnád,hogy "gecire,kibaszottul,kurvára,szétkúrtmód,faszonbaszottul", akkor szerinted nem értenénk meg?

94mike
Ezzel csak ti vagytok így,nem látod amit írok?
csak ti vagytok ilyen bunkó parasztok😊

Csabesz6
Gyagyi baszod, fogd már fel. Nem csak nekünk.
GAGYI, IGÉNYTELEN, HOMASITA, TRÁGYA, GÁZ, ÉGÕ, -......
mit nem lehet ezen érteni?
Ebbõl a pénzbõl cseréltél volna olajat, vettél volna egy szett rávaló felnit, azt csá.
Mit nem lehet felfogni azon, hogy hülyeséget csinálsz?