TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
bwahahahahahhahahaha ez azert utott!!!!!!!!!!!!!!

vannak itt akiknek tuningolt autoik vannak.... de ennyire csicsas szar csak neked van, mar elnezest. Probaltam magam visszafogni de olyan vagy mint egy anyatigris akinek a sajat gyereke a legszebb hiaba pattanasos dawnkoros szoros smurf a gyerek.............. van No FEAR matrica az autodon???

valszeg a karbon motorhaztetom tobbet er mint az autod de azert semmi baj....
Csabesz6
Ez valamikor még lila volt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

greg benz

greg benz

kemszi2
maffioso
a többibe nem is kötöttem bele

\"If in doubt, flat out!\"

kemszi2
"maga a tuning" - Én ezt a részét próbáltam levázolni az ipsének, mert nem szeretem ha a nyúl viszi a puskát. Nem a tuning történelmérõl volt szó.

kemszi2
ezek a románok azért tudnak.jönnek ide árulni dácsiával és hihetetlen mennyiségû krómcsíkot tudnak felvinni az (erõs túlzással)autóra
de a kedvencem a b6-os passaton volt a szpinneres dísztárcsa<#idiota>
streeter
Múltkor egy ilyen C200-on láttam egy CLK320 feliratot. Természetesen román volt 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

maffioso
de, de valahol olvastam az egész tuning mizériának a történetét és ott írták hogy ugye csak hangolgatással kezdõdött ami aztán alkatrész cseréhez vezetett és szép lassan kifejlõdött maga a tuning

greg benz
Muszáj megosztanom a tudást😄

kemszi2
-.-" ezt úgy is csak mi értjük ne itt vagánykodj 😄
greg benz
sõt, nähl 😄

Én többnyire így vagyok az amerikai autókkal, mondjuk snoopy csili vili verdái, és a hot rodok bejönnek, de hát ez már Amerika sajátossága.

greg benz
mile nahl

kemszi2
Csabesz6
<#circling>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

greg benz
Hát a "tune" szóból, nem? Ami pl a rádiókon is szerepel

Muttley
a kortalan szépségek - és még optikai tuning sem kell hozzá

Just do it :)

maffioso
<#wilting>

OK

maffioso
nem, onnan ered...a hangolásból...

Ha angolról magyarra fordítod, valóban.

maffioso
a tuning igazából hangolást jelent nem teljesítmény növelést

kemszi2
kár erõlködnöd 😊
büszke vagyok rád fiam!

Szóval neked akár egy gyárinak kinézõ, külsõ extrák nélküli, 330 lóról 1000 -ig meghúzott 97 -es Twin Turbo Supra is "csak szép", legalábbis az eddigi hozzászólásaidból ezt szûröm le. Az a helyzet hogy nem vagy képbe teljesen a tuning fogalmával. Elsõsorban a tuning a teljesítmény növelését jelenti, az az a "belsõ tuning" majd ezt követi a "külsõ tuning" ami az esztétikai megjelenésre, és egyéb extrák (mint pl. egy hangfalrendszer) beépítésére törekedik. Amit te csinálsz az elsõt kizárja, marad az esztétikai megjelenés amit szintén kizártnak tekinthetünk, ugyanis a gányolás mögött sose bújt meg az esztétika. Ezt mondom úgy hogy nagy NFS, és Halálos Iram rajongó vagyok, az utóbbi Fast Five címmel jön most nyáron.

Itt pedig egy kiragadott idézet, vegyed inkább tippnek:

"Sajnos, a néhány évvel ezelõtt tomboló trendektõl jónéhányan még máig nem szabadultak meg, és az extrém átalakítást összekeverik a szörnyszülött kinézettel. A bonyolult, mindenféle absztrakt formával, rengeteg kis apró beömlõ „lyukkal”, szárnyacskával, koptatóval és bevágással tarkított, totálba csirkerácsozott, földig lógó lökhárító manapság már nem divatos.

Az optikai tuning is az egyszerûség, és a használhatóság felé halad, sokkal divatosabbak a letisztult formák, a „kevesebb néha több” jellegû átalakítások. Bármilyen elképzelhetetlen, akár egy gyári formájú lökhárítón, csak a beömlõk átrendezésével is óriási változásokat lehet elérni. Fontos, hogy a kiválasztott szettel törekedjünk az autó jellegének megõrzésére, a kasztni már meglévõ formáinak, íveinek követésére, kerüljük a túlságosan kiugró, kirívó elemeket. Végül, de nem utolsósorban pedig, alapszabály, hogy az autót ültetni nem a lökhárítók megnövelésével kell.
A legjobb példákat a nemzetközileg is elismert tuning cégek szettjeiben érdemes keresni, melyek – néhány vadhajtástól eltekintve – jól vázolják azt az irányvonalat, amivel a jármû akár extrém megjelenést kap, de mégis esztétikus, és jól használható marad."

desigo
Akartam írni pár napja,hogy tessék fel van adva a lecke,hogy megtérítsetek valakit.
Csicsa helyett tessék átnevelni a letisztult minõségi tuningra.
Poén lenne ha mérgedben vennél valami hasonló szíp spoilert te is xD

Csabesz6
<#law>

Csabesz6
Az aztán durva😄

greg benz
Nem érdekelnek többé a szép autók,én megtértem😞 Tuning autók powa

bency
Akkor ezeket csak magamnak teszem be....csalódtam benned...

:) Semmi okosság :P

maffioso
tuning suzukit a népnek!!!

greg benz
Á,azok uncsik

bency
Inkább ne legyen toppos csak pár Bmw vagy valami SZÉP várjon mikor bejövök a topikba 😄

greg benz
Nézzétek a dolog jó oldalát<#idiota>

bency
Én õt utálom a legjobban 😄 Suzukis csávót nem utálom,csak sajnálom...

kifli
feketét vinném 😊
milk4
Szegény shumika rosszúl érezheti itt magát,hogy mostmár nem õt utálják a topikban a legjobban😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

maffioso
istenem majdnem felköhögtem a sört mire végigolvastam ezt a szép oldalt tele a majomkodásaival a swiftesnek...nem baj ilyenek is kellenek, nem véletlen virágzik a tuninglökhárító ipar <#idiota>

eksy
😄

"...és...szerintem...bizony."

greg benz
Semmi,de a többivel sem. Tökéletesek ahogy vannak

94mike
Utolsóval mi nyûgödvan,?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kemszi2
greg benz
Mostmá rakjatok lécces tuning autókat is,elég a sok szép autóból. Hozom a színvonalat kicsit

Követendõ irányvonal. Jó lenne ha csak ilyen képeket látnék mikor bejövök.faszom

kemszi2
Streeter,Streeter hol van már a streetlegal-os oldalad 😊